Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Abi adamlar milleti oyunda tutmak için patch erteleyeceğine server merge yapsalar ya, neyi bekliyorlar anlamadım... (1.2 normalde bugün çıkacaktı. Head startta oyuna başlayanların oynama süresi de bugün bitiyor. River of Souls'da da aynısı olmuştu. Tam bitişten 1-2 gün sonrasına denk getirdiler) sinek avlanıyor valla artık oyunda. dungeon bulmak zorlaştı. riftstatus.com'dan baktım, 41 tane EU shardı, 50 tane US shardı var. Toplam 91 sharddan İngilizce dil olarak bir tek Whitefall high pop. Diğer high pop. shardların hepsi Almancılara özel :) İlk gün gazına çok fazla geldiler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Gerizekililar paralarini da cekemiyorlar. Bugun beni t2 dungeon sonunda oyundan atti error 2009 veriyor. Subscription update ediyorum, birsey degismiyor. Hesabimda para yok sandim bankaya gittim para var. Gitmisken biraz daha para yatirdim :P Banknotlarimi customer service'in suratina carpmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Forumda birinin imzasında görmüştüm, adamların hedef kitlesi "WoW'dan bayanlar" olduğu sürece, bu oyun iş yapmaz. - PvP adına hiçbirşey yok, olduğu kadarında denge hiç yok. - Raid riftler çok kolay griefleniyor, casual-friendly değil. Sadece şu 2sinden bayan çok. Ek olarak 4.1 geldi WoW'a, 4.2 preview falan çıktı, bir aya çok daha beter durumda olacak Rift sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 iyi oldu bunu gördüğüm iptal ettim subscription'ı bende patch gelsin açabilirim duruma göre, dungeon bulmak işkence raid desen 20 kişi nasıl toplancak fln biraz baymıştım. bakalım 10 man gelsin dungeon finder gelsin açıyım tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Dungeon finder gelsede ,shard lar kalabalıklaşmadıgı surece birşey fark etmiyecek cunku single realm olacak diye biliyorum.cross realm olsa neyse ,oyuzden oyunun kalabalıklaşması yada başlıkta oldugu gibi bir merge olayına girmeliler aksi takdirde rift baya pis patlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Daha 50 olamadım ama head start zamanı 30-40 kişi yaptığımız rift oalyları için için koca bölge de 5 kiş ibile bulunmuyor.Dün akşam invasion sonrası gelen bossu toplam 20 kişi ( defiant+ guardian ) ancak kesebildik. bu kadar rift eylemlerinin ön plana çıktıgı oyunda insan sayısını naz olması büyük eksiklik.eskiden insanların dolu oldugu general chat kanalalrı artık full gold sellerların elinde. LFG toolu cross realm olmayacak sadece shard ici olacak ama gerek görürsek cross realm olacak diye bir röporaj vardı. bakalım 50 olunca ne değişecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Spoils of War prelude event that is scheduled to run from May 4th through May 9th. Alın size yeni event. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 50 olunca, Rift'in tüm zevki kaçıyor baştan söyliim. Defalarca T1-T2, sayısız kez Warfront, droprate'i mucize olan crafter plaque kasması, vs. derken WoW'dan hiçbir farkı kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 öyleyse bu oyuncu azlıgında daha beter olur kasması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 aynen ben de iptal ediyorum heralde 3-4 güne. o kadar epicleri çek, rank 3 ol pvp'de, pvp itemlarını da diz, yapacak hiçbir şey bulama. kanuni'nin üç günde yaşadığını biz 2.5 aya yayarak yaşamış olduk, bir şey değişmedi. bizim serverda mı sorun var dicem ama o da değil, diğer serverlarda da ağlıyor insanlar. tek umudum şu patchti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 malum topici acmanın vakti gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 wow clone olduğu asıl şimdi ortaya çıktı.Max levela ulaş item peşinde koş,1-2 wf at şehirde bankanın orda dur muhabbet et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Masquerade said: malum topici acmanın vakti gelmiş Copyright'ım ve trademark'ım var, yanaşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 bence riftin en önemlisi artısı rift aksiyonlarıydı ama oyuncu azlıgında oda olmayınca bi artısı kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Şöyle komik bir olay var, her zone'a ait epic shardlar sadece massive zone invasionlardan geliyor bildiğim kadarıyla ancak bu invasionların olması için de aynı zoneda çok sayıda olması lazım. Haliyle ilk günler dışında neredeyse massive invasion hiç olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 evet o zaman da b ianlamı kalmıyor kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agd Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 smyrnas said: Dungeon finder gelsede ,shard lar kalabalıklaşmadıgı surece birşey fark etmiyecek cunku single realm olacak diye biliyorum.cross realm olsa neyse ,oyuzden oyunun kalabalıklaşması yada başlıkta oldugu gibi bir merge olayına girmeliler aksi takdirde rift baya pis patlayacak. Single realm olacakmış ki bu onlara göre server içindeki oyuncuların birbirlerini tanımasına yardımcı olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Abi Dungeon Finder her türlü yardımcı olacaktır party bulunmasına. Mesela chatten yazan adam 4-5 kez yazar, 'olmayacak bu' der, bıkar. Ama bu olaydan sonra WF'deki gibi sıraya gir, gelsin party. Zaten bir dahaki aya merge gelir bence... 41 shard ne demek ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 oyuncu olmadıktan sonra birbirlerini tanısalar ne olucakki:D sonucta biririni tanıyan insanlar guild kuruyor yada bir guilde girip sosyal oluyor falan .guild olayı varken single shard ın ne geregi var? serverlarda oyuncu yok zaten dedigim gibi merge olursa bu işe yarar ama şu anki durumda LFG Tool un ufak bir faydası olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 been there done that oldunuz dimiiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 1.2 Patch'ini bekliyorum. Patchden sonra akıbeti net şekilde belli olur oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 çoğumuz yeni bir oyun arayışı içerisindeydik. biraz değişik bulunca atladık. değişik dediğim yeni dynamic content riftleri kastediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agd Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 said: periyodik olarak "abi world of warcraft'ı bitirecek oyun" diye piyasaya sürülen balon oyunların son halkası. geçiniz. itü sözlükten alıntıdır.21.03.2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 KingV said: çoğumuz yeni bir oyun arayışı içerisindeydik. biraz değişik bulunca atladık. değişik dediğim yeni dynamic content riftleri kastediyorum. evet sırf buydu olay ve güzel grafikleri ama insan olmayınca tek başına o rift kapanmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 raid yapan yok sanırım yorumlara bakılırsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar