Phoenixlin Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Bilindik ücretli vpnlerin çoğunun sitesi yasaklı zaten. PIA'nın sitesine 2 seneyi aşkındır VPNsiz girilmiyor; ama VPN'i çalışıyor (daha şubatta 1 senelik daha uzattım, çalışmasında hiç bir sıkıntı yok). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 cyberghost baglanmiyor ya uyelik oldugu halde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 HideIPVPN'yi sagda solda soylemeyin iste. Guzelce calisiyor, proxy ve Netflix bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 purevpnle fransadan 2 aydır çok temiz bağlanıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thiras Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Commercial servisleri engelliyorlar anladığım kadarıyla.Streisand sizin için istediğiniz bir cloudda otomatik olarak L2TP/IPsec, OpenConnect, OpenSSH, OpenVPN, Shadowsocks, sslh, Stunnel, Tor bridge ve WireGuard kuran bir ansible scripti. Linkte tıkladığınıda (github) nasıl kurulabileceği hakkında detaylı dokümanı göreceksiniz. Kurmaya başlamadan önce tüm dokümanı baştan sona okumanızı tavsiye ediyorum (daha önce linux/unix/bsd kullanmamışlar için biraz karmaşık olabilir)Şurada ki linkten Digitalocean'a üye olursanız bedava 10 dolar kredi kazanbilirsiniz. (Ben de kazanacağım, affiliate link) Sistemin kurduğu droplet (vps -virtual private server-) aylık 5 dolarlık droplet. Yani bu 10 dolarlık bedava kredi ile 2 ay boyunca ücretsiz kullanabilirsiniz. Daha sonrasında ise aylık 5 dolar gibi ücret ödersiniz (veya bu linkten başka bir mail ve kredi kartı ile abone olursanız bi 10 dolar daha kurtarırsınız) Sunucuların hepsi 100mbit/100mbit simetrik garanti edilmiş durumda. Hız açısından hiç bir sıkıntı çekmezsiniz. Üstelik lokasyon seçebiliyorsunuz. New York, San Francisco, Frankfurt, Amsterdam, Singapur, Toronto ve Bangalore seçenekleri mevcut. (Scripti çalıştırınca size hangi lokasyonu istediğinizi soracak) Tam bir anti-sansür isviçre çakısı. Great Firewall of China gibi oldukça gelişmiş sansür sistemlerini bile (stunnel sağolsun) aşabilirsiniz. Bunun yanında oluşturduğunuz sunucu için ingilizce ve fransızca kullanım klavuzu oluşturuyor. Böylece sunucuya bağlanıp (OpenVPN clientını download edebileceğiniz yer engellenmiş olsa bile) gerekli clientları direk sunucudan indirebiliyorsunuz. Kurduğunuz sunucuyu insanlara ulaştırmak isterseniz sadece bir html dosyası (sunucunun SSL sertifikasının fingerprintleri, user/pass, sunucu adresini ve sunucuya nasıl bağlanılacağını anlatan otomatik oluşturulmuş bir saylık doküman) ulaştırmanız yeterli oluyor. Mobil için OpenVPN'in aşırı güç tüketiminden dolayı shadowsocks öneriyorum. Hem kurulumu çok daha kolay (bir QR kod okutuyorsunuz sadece) hem de çok çok daha az şarj tüketiyor. Masaüstünde WireGuard deniyorum son zamanlarda, OpenVPN'e göre baya daha performanslı. Her ne kadar baya modern ve kaliteli şifreleme algoritmaları kullansa bile, yeni bir teknoloji olduğundan dikkatli kullanın derim. Ücretsiz vpnlerden uzak durmanızı öneririm. Bkz: Not: Digitalocean kullanmak zorunda değilsiniz. Bir çok büyük cloud için desteği var. Desteği olmayanlar için ise bir kaç manual ayar ile istediğiniz herhangi bir sunucuya da (bare matel, virtual...) kurabiliyorsunuz. ÖNEMLİ Not2: Bu yöntem her ne kadar ücretsiz vpnlerle kıyas kabul etmeyecek kadar daha güvenli olsa da, kendinize ait custom bir sunucuya kurmayıp bir cloud tercih ediyorsanız, clouddaki her sanal makinanın bir başkasının fiziki makinesi olduğunu hatırlatmak isterim. Bu sorun streisand ile alaka bir sorun değil cloudda tuttuğunuz her şey için geçerli. USE WITH CAUTION Not3: Kurarken bir yerde takılırsanız vaktim el verdiğince yardım ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 ocakta bitmişti cyberghost yenilemeyeyim bari. gerçi çözerler bence bu sorunu ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 ben 3 ay once yenilemistim pia gibi bunun da yarısını bosu bosuna oduyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Mullvad'ı da uçurmuşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Bizimkini duyurmayin abi sagda solda, eksi'de filan yazmayin. Netflix'den de oluruz sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Thiras Emegine saglik. Sonunda bizi seve seve buna yonlendirecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 said: Streisand requires a BSD, Linux, or macOS system. As of now, Windows is not supported. All of the following commands should be run inside a Terminal session. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 asdasfasdasd gitmesin ya çok iyi VPN hızı mükemmel (VPN açık kalınca unutuyorum geç farkediyorum o kadar hızlı). Aylık 10 GB free falan veriyor. miss. gündeme taşıyın da düzgün yazalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 sil o yaziyi hemen ki gitmesin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 bu konuyu gündeme taşıyabilir miyiz pls ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Hangisi o ya deneyelim biz de pm falan atin bari adini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 harbi hangisi o? Burada biz bizeyiz arada ispikçile çıksa da :D ben airi kullanıyorum genel anlamda güzel ama dediğin neymiş acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Ö.M. ATANLARA ÖZEL OLARAK PAYLAŞIYORUM!!bir!11! harbiden geri sildim gitmesin istiyorum baya kaliteli free vpn şu anda, bir ara aylık da alırım herhalde 73. sayfada Xenus önermiş zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 vpnunlimitedi engellemişler ne guzel =) browser pluginden giremioruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Claiborne said: bu konuyu gündeme taşıyabilir miyiz pls ty Bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Ya bitti benim Hidemyass? Napcaz simdi? An itibarı ile "sikinti" yaratmayacak bişiiler lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Bypass eder vpn firmaları bikac gune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 vpn e bağlanıyorum fakat internet yok sebebi ne olabilir ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 aynen zen mate portladı bende mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 vpn serverları gg olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar