erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Pia vardı bitti bendede. Ama 110tl ise çok pahalanmış ya almam tekrar o fiyata, keşke ine bir kampanyası olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 110 / 2.77 / 12 = $3.33/ay. Ucuz bile veriyomus aslinda adamlar. Cogu VPN servisi aylik $4.99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 cVPN sadece 5 TL aylık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 gerge yi hackleyebiliok mu cvpn ile ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Gergenin tüm bilgileri var. gerge.com diye yönlendirme ile cvpn de tüm dosyalara ulaşabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 cyberghost var benim ocaga kadar. buyuk ihtimalle tekrar uzatirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 20 dolarese tunnelayı alayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 7$ tunnelbear veriyorum aylık değiyor, bir kebap kaç tl sanki, verin gitsin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 yav verin lan tmm verin paranız çok sizin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 yıllık 20 dolarken niye 7 dolar veriyorsun ? daha mı iyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 devamlı almıyorum lazım olduğu aylar kullanıyorum, 20$ olayını yeni gördüm neyse iyi oldu öğrendiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Kepard nasıl, alanlar yorum yapabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 valla neye göre notlamak gerek bilemedim. fiyat iyi. application kullanması kolay. hızlı bir şekilde bağlanıyor ediyor. hızı da iyi gibi ama test yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 bence fiyat / banvit direkt. mesela 5 dolar sunucu sayısı çok olup da her daim max hız veren bir yer için makul. bu standart yakalanmışsa subs 5 doların altı mı üstü mü ona göre yorum yapılabilir. benim bu tarz firmalarda en uyuz olduğum uygulama önceden fatura yollayıp ya öderse diye baitlemeye çalışmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 kepard'ın çok sunucusu yok, application'ı çok iyi değil. ama bağlantıda sıkıntı yaşamadım: UK, NL, CA, DE, CH, FR, SE sunucuları var 12+1 ay = $14 aylık ~$1.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 ben sadece DE kullanıyorum. 1 haftadır kaymak gibi ama dediğim gibi speed test yapmadım. kardiolarda dota2 maçlarını izliyorum en ufak takılma yok. 720 veya 1080 yayın olması gerek. aylık 2 doların altında kepard 50% indirimle. application olarak tunnel beardan çok daha hızlı olduğu için iyi dedim. herhangi bir bug, çökme fln olmadı. neye göre kötü bilemedim. eye candy değil ara yüz ondan mı kötü acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 DigitalOcean'dan $100 kupon geldi bana simdi, VPN, VPS, blog filan her seyi oraya tasiyorum simdi. Benim eski yillik VPN'yi VPS'de kurdugum isteyene verebilirim migrate tamamlaninca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 bana ver:) bu arada digitalocean alacakların dikkatine promotion kodu ile hesap açmıştım. beleş krediler bitince hesabı deaktif ettim. şimdi hesabı tekrar aktive etmek istediğimde bende 7$ bakiyeniz var. onu ödeyin ilk önce diyorlar!! . hesap açıp kullanmıyorsanız bir kontrol edin kapatın edin bişi yapın. mal digitalocean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Daha acamadim DO'yu, verification icin kimlik istediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 cVPN :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 online oynanabilecek bi vpn var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Promenader said: online oynanabilecek bi vpn var mı ? Bilhassa dota nin amerikan sunucularinda pingi oynanacak seviyeye cekebilen bi vpn varmidir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 ben ffxiv'i oynayabilmek için wtfast kullanirken bi arkadas sanirim PIA vpn kulaniyordu. Ayni islevi goruyordu pingi dusurmede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 wtfasti arastiriyodum bende osxde calisir mi diye ama daha oraya port etmemisler.pia yi kullanan cok var.bi ara kullandim bazen youtube videolarini stream edemeyecek kadar yavasliyodu.simdiki durumu nedir kullanan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 5 dakkalik turk vpn si lazim. yardim plox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar