Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

VPN konusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence fiyat / banvit direkt.

mesela 5 dolar sunucu sayısı çok olup da her daim max hız veren bir yer için makul. bu standart yakalanmışsa subs 5 doların altı mı üstü mü ona göre yorum yapılabilir.

benim bu tarz firmalarda en uyuz olduğum uygulama önceden fatura yollayıp ya öderse diye baitlemeye çalışmaları.
Mesaj tarihi:
ben sadece DE kullanıyorum. 1 haftadır kaymak gibi ama dediğim gibi speed test yapmadım. kardiolarda dota2 maçlarını izliyorum en ufak takılma yok. 720 veya 1080 yayın olması gerek.

aylık 2 doların altında kepard 50% indirimle.

application olarak tunnel beardan çok daha hızlı olduğu için iyi dedim. herhangi bir bug, çökme fln olmadı. neye göre kötü bilemedim. eye candy değil ara yüz ondan mı kötü acaba.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
DigitalOcean'dan $100 kupon geldi bana simdi, VPN, VPS, blog filan her seyi oraya tasiyorum simdi.

Benim eski yillik VPN'yi VPS'de kurdugum isteyene verebilirim migrate tamamlaninca.
Mesaj tarihi:
bana ver:)

bu arada digitalocean alacakların dikkatine
promotion kodu ile hesap açmıştım. beleş krediler bitince hesabı deaktif ettim. şimdi hesabı tekrar aktive etmek istediğimde bende 7$ bakiyeniz var. onu ödeyin ilk önce diyorlar!! . hesap açıp kullanmıyorsanız bir kontrol edin kapatın edin bişi yapın. mal digitalocean
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
wtfasti arastiriyodum bende osxde calisir mi diye ama daha oraya port etmemisler.pia yi kullanan cok var.bi ara kullandim bazen youtube videolarini stream edemeyecek kadar yavasliyodu.simdiki durumu nedir kullanan var mi?
  • Yeni Oluştur...