Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

VPN konusu

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Pcye olduğu gibi IOS ve Androidlerde de var bu "Tunnelbear" adlı vpn programı. Bir de adamlara Tweet atarsanız aylık 1 GB veri kotası veriyorlar twitter için. Hayli hayli yeter o da. Ama zaten Gezi zaman sınırsız kota verdilerdi şuan yine sınırsız veriyorlar Türkiye iplerine. Güzel de program, ben baya sempati besliyorum bu heriflere. Sürekli yanımızdalar lan.
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece gergenin önerisi olarak değil de biraz araştırınca adamların anonymite olarak sunduğu hizmetin kalitesini pek çok kaynaktan doğrulayabiliyosun.Tabi onlar yönlendirilmiş yazılarda olabilir ama sonuçta bir şeye güvenmen lazım.

Hız konusundaki sıkıntıları berteraf edebilirsem bunu adamların şirket batıncaya kadar kullanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

GreenPeace77 said:

arkadaşlar şimdi VPN de ip ban olursa ciddi ciddi GG mi oluyoruz? mesela diyorumki bu VPN sunan firmalar günde birkaç kez ip değişen bağlantı sunsalar mesela olabilirmi böyle birşey ? yada başka çözüm ne olabilir vpn ip ler banlanırsa ?

Cvpn de banlanma sorunumuz yok suan icin... Banlanma durumunda uyelerimize aninda alternatif sunabilecegimiz kriz ani planlarimiz bulunmakta.... Ama mesela yabanci firmalar seyine takicaklarini sanmam
Sosyal ağlarda paylaş

bombilo said:

editor sunucuların nerde, log tutuyomusun, btc odeme kabul edio musun?

Sunucularim piz avrupanin genelinde var sistemimiz biraz degisik

Amerika ve avrupa olarak secim yapiyorsunuz kesinlikle dusuk hiz alma ihtimaliniz olmuyor sistemimizde hem cloud hem cdn sistemlerine benzeyen bir yapi vardir . O yuzden daima en iyi baglantiyi amaclamaktadir.
Ayrica avrupa serverindan dahil hulu izleyebilmektesiniz ;)

Log tutulmamaktadir
Ekonomik pakette 1 account acilabilmektedir ve o bir accounttan 3 cihaz ayni anda baglanabilmektedir
Sosyal ağlarda paylaş

cabiria said:

reampage said:

ios tunnelbear güzel olmasına güzel ama her seferinde tekrar vpn açmam gerekiyor sürekli vpne bağlı olarak kalmıyor bunun çözümü var mı ?

bunu yaşadım ve openvpn protokolüyle çözdüm çok daha stabil ve wifi kopmadan openvpn de kopmuyor.

eyvallah bende pia aldım openvpn ile sürekli bağlı artık ios
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...