paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Pcye olduğu gibi IOS ve Androidlerde de var bu "Tunnelbear" adlı vpn programı. Bir de adamlara Tweet atarsanız aylık 1 GB veri kotası veriyorlar twitter için. Hayli hayli yeter o da. Ama zaten Gezi zaman sınırsız kota verdilerdi şuan yine sınırsız veriyorlar Türkiye iplerine. Güzel de program, ben baya sempati besliyorum bu heriflere. Sürekli yanımızdalar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 kermit said: vpn yasak dediler sanırım ya ama dememişte olabilirler. o kadar cahillerki vpn diye bişi varmı haberleri bile olmayabilir. tek bildikleri 8.8.8.8 8.8.4.4 dnsini engellemek falan olur askdhasd vay mk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 vpn diye başlamış pia diye bitmiş konu. pia ne? www.privateinternetaccess.com mu? bu da vpn di mi? bunu mu alıyoruz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Sadece gergenin önerisi olarak değil de biraz araştırınca adamların anonymite olarak sunduğu hizmetin kalitesini pek çok kaynaktan doğrulayabiliyosun.Tabi onlar yönlendirilmiş yazılarda olabilir ama sonuçta bir şeye güvenmen lazım. Hız konusundaki sıkıntıları berteraf edebilirsem bunu adamların şirket batıncaya kadar kullanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Kendi programlarını kullanmıyorum ben. OpenVPN'nin kendi programını denesene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 ne alıyoruz şimdi? pati meclisinden karar çıkmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 gerge ne diyosa onu almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 tunnelbear limiti kaldırmış , gittiği yere kadar kullanılır şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Tunnelbear GG olmuş? abaza gençlik abanmış diyola (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 arkadaşlar şimdi VPN de ip ban olursa ciddi ciddi GG mi oluyoruz? mesela diyorumki bu VPN sunan firmalar günde birkaç kez ip değişen bağlantı sunsalar mesela olabilirmi böyle birşey ? yada başka çözüm ne olabilir vpn ip ler banlanırsa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 http://i.hizliresim.com/KdpEQn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 bir vps alıp onamı abansak 5-10 kişi diye düşünmüyor değilim fakat bunların ömrü o kadar olmayacak gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 ios tunnelbear güzel olmasına güzel ama her seferinde tekrar vpn açmam gerekiyor sürekli vpne bağlı olarak kalmıyor bunun çözümü var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 GreenPeace77 said: arkadaşlar şimdi VPN de ip ban olursa ciddi ciddi GG mi oluyoruz? mesela diyorumki bu VPN sunan firmalar günde birkaç kez ip değişen bağlantı sunsalar mesela olabilirmi böyle birşey ? yada başka çözüm ne olabilir vpn ip ler banlanırsa ? Cvpn de banlanma sorunumuz yok suan icin... Banlanma durumunda uyelerimize aninda alternatif sunabilecegimiz kriz ani planlarimiz bulunmakta.... Ama mesela yabanci firmalar seyine takicaklarini sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Gigabyte said: bir vps alıp onamı abansak 5-10 kişi diye düşünmüyor değilim fakat bunların ömrü o kadar olmayacak gibi gözüküyor İleride daha çok artarsa bunaltı patiden böyle bir şey yaparız zaten, basit bi olay o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 editor sunucuların nerde, log tutuyomusun, btc odeme kabul edio musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 reampage said: ios tunnelbear güzel olmasına güzel ama her seferinde tekrar vpn açmam gerekiyor sürekli vpne bağlı olarak kalmıyor bunun çözümü var mı ? bunu yaşadım ve openvpn protokolüyle çözdüm çok daha stabil ve wifi kopmadan openvpn de kopmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 bombilo said: editor sunucuların nerde, log tutuyomusun, btc odeme kabul edio musun? Sunucularim piz avrupanin genelinde var sistemimiz biraz degisik Amerika ve avrupa olarak secim yapiyorsunuz kesinlikle dusuk hiz alma ihtimaliniz olmuyor sistemimizde hem cloud hem cdn sistemlerine benzeyen bir yapi vardir . O yuzden daima en iyi baglantiyi amaclamaktadir. Ayrica avrupa serverindan dahil hulu izleyebilmektesiniz ;) Log tutulmamaktadir Ekonomik pakette 1 account acilabilmektedir ve o bir accounttan 3 cihaz ayni anda baglanabilmektedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 summon gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Seçimlerden sonra youtbue filan gider kesin, artık mecburi bişi olucak vpn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Arkadaşlarım, tüm VPN uygulamalarını sallayıp ZenMate kurun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 cabiria said: reampage said: ios tunnelbear güzel olmasına güzel ama her seferinde tekrar vpn açmam gerekiyor sürekli vpne bağlı olarak kalmıyor bunun çözümü var mı ? bunu yaşadım ve openvpn protokolüyle çözdüm çok daha stabil ve wifi kopmadan openvpn de kopmuyor. eyvallah bende pia aldım openvpn ile sürekli bağlı artık ios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 iOS 7.1 öncesinde bir bug var ama, 3G açıkken OpenVPN tekrar bağlantı kuramıyor kendiliğinden, elle kurmak gerekiyor. 7.1 ile düzeldi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 GERGE said: iOS 7.1 öncesinde bir bug var ama, 3G açıkken OpenVPN tekrar bağlantı kuramıyor kendiliğinden, elle kurmak gerekiyor. 7.1 ile düzeldi ama. harbiden böyle bug var. cihaz jbli olduğu için de yükseltemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 artık vpn açık olmadığında yıllardır girdiğim bazı sitelere bile doğru düzgün erişemiyorum. deviantart mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar