mani Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 VyprVPN alayım dedim pahalı ama işimi görecekti. giganews kullandığım dönemler test etmiştim başarılıydı. kredi kartını kabul etmiyor ya. paypal falan da yok seçenek olarak. delirttiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 VPN ile torrent kullanimi 100% guvenlidir diyebilirmiyiz? mesela yurtdisindayim su anda ben, paso film indirsem vpn ile sakata gelme durumu oluyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Güvenli ama her VPN torrent'e izin vermiyor. Vereni bulacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 hmm senin tavsiye edebilecegin varmi? hidemyass nasi mesela? veriyomuki izin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Torrent konusunda tavsiye edebileceğim yok. Torrent için ayrı sunucu açıyorlar çünkü, onu kullanmak gerekiyor. Denemedim hiç birini. İzin verip vermediği sitesinde yazar zaten. Bir torrent VPN'si başka işe yaramıyor genelde. HideIPVPN'nin torrent paketi var mesela ama Amsterdam'dan olduğu için benim VPN kullanma amaçlarımın hiç birine uymuyor: http://www.hideipvpn.com/premium_vpn/premium-p2p-bittorrent-vpn-pptp-l2tpipsec-and-proxy/ Denemedim yani, hepsi de böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Şu var en ucuz VPN servisi piyasanın, sadece EU'dan izin varmış ama: http://www.ibvpn.com/ Kaliteli normal sunucularda ama hızı bazen yavaşlıyor. Fiyat belli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 hmm tesekkurler, satin alirsam diger sorularimida sorarim burdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 İbvpn aldım bakalım hız inş öyle çok hissedilcek şekilde düşmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 bu pahali yanliz astrillden astrill senelik 55 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Ben 1 aylık denemek için aldım 1 ay geçsin başka alternatiflerede bakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Yeni bir sağlayıcıya geçtim bu gün. HideIPVPN'den mutsuz olduğum için değil, çok da memnundum. Ama bu onun verdiği her şeyi veriyor (Proxy dahil), üzerine 8 ülkede sunucusu var. İngiltere dahil. Fiyatı 1$ daha pahalı. http://www.hidemynet.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Proxy için farklı bir sistem kullanıyor. Client tabanlı authorization yok, host tabanlı. İlk giriş yaptığımda şifremi isteyip ip adresimle eşleştirdi kendini, ip değişene kadar tekrar kullanıcı adı yada şifre girmem gerekmiyor. Ping'imi de düşürsü New York'a. İyi olmuş. Özellikle evde birden fazla cihaz olduğu için güzel proxy olayı. SSTP yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Böyle HideMyNet: http://i.imgur.com/LzZOs.png Kesinlikle 6.99$'a değiyor. Özellikle süper authentication sistemi nedeniyle. Bir kere proxy için kullanıcı adı ve şifreyle giriş yaptım ip adresimle işte, artık tüm bu proxy'ler arasında tekrar şifre yazma ihtiyacı olmadan rahatça geçiş yapabiliyorum. Toplam 13 sunucu var, hepsini almadım oraya. Hızlı da, %90-95 verimle kullanıyorum. Yeni favorim bu sanırım, tavsiye ederim hepinize. VPN olarak da yanında OpenVPN geldi. Genelde OpenVPN için fazla ücter alır servisler, iyi yani. PPTP ve Ipsec de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 proxy eger ISP den gizlenmekse amaciniz hicbir ise yaramaz proxy e data gonderirken zaten ISP den onlari sorguluyor ve herturlu girdiginiz siteyi goruyorlar. Heleki suan Turkiye interneti tamamen Saydamlasip izlenme altina alindigi surede kullanici basina tum site kayitlari tutulmaktadir. Turktelekom ve TTNet tarafindan BTK ya bagli tum kurumlarda gecerlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 HideMyNet başta iyiydi ama ilk ayı dolmadan iptal ettim, tavsiye etmiyorum. Aslan gibi VPN servisimiz hİdeIPVPN'ye geri döndüm. 10$ altında ondan iyisi yok cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 HideIPVPN'i almanya lokasyonlu mu almak gerekir, hızlı cevap pl0x alacam çünkü birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 US2 paketini kullanıyorum ben (US seçinde iki seçenek sunuyor). En iyi paket o bence. Ama Hulu, Crunchyroll, Netflix gibi şeylerle takılmayıp torrent ve güvenlik için istiyorsan Germany alman doğru olur. US 5.99 dolar ama torrent izni yok, Germany 7.90 dolar ama torrent izni var. Buna göre seç. Germany'de Hulu filan izleyemezsin tabii. Sırf US paketlerini kullandım ben. Germany'nin hızı hakkında garanti veremem US'de yaptığım gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 us-uk-nl pakedi aldım 9.99'a şimdi, amadeusu ilk olarak torrente koydum 500kb ortalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 abi sstp , ipsec, openvpn, pptp hangisini kullanıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 pptp en hızlısı. güvenlik çok önemliyse sstp kur windows ise, değilse openvpn kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 sadece 443 remote port kullanan VPN var mı??. firewallda bütün portlar kapalı. değiştirme imkanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 SSTP, HideIPVPN veriyor onu da. Alemin en iyi firması zaten kendisi 10$ altı pazarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 HIDEIPVP 1723 ve 443 açık olması gereki diyor. sstp kullanınca 443 yetecek mi bana ? satın alıcamda... kesin emin isek alayim bir deneyelim =) sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 SSTP kullanmıyorum ben ama teknik olarak sistem sadece 443'ü kullanıyor. Adamlara sorduysan ve böyle dedilerse ama alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 .pac GERGE said: Epey VPN, VPN dolandıktan sonra en iyisini bulma amacıyla geri döndüm HideIPVPN'ye. Daha iyisi yokmuş gibi. Genelde VPN açmıyorum ama, HideIPVPN'nin proxy hizmetini kullanıyorum. Otomatik devreye giriyor şeçtiğim sitelerde. PAC dosyası hazırladım işte, aşağıda veriyorum, başka proxylerle de kullanabilirsiniz. Video izlenecek önemli yerleri kapsıyor. var direct = "DIRECT"; var proxy = "PROXY us7.hideipvpn.com:3129"; var deny = "PROXY 127.0.0.1:65535"; function FindProxyForURL(url, host) { if (dnsDomainIs(host, ".last.fm") || dnsDomainIs(host, ".hulu.com") || dnsDomainIs(host, ".cbs.com") || dnsDomainIs(host, ".nbc.com") || dnsDomainIs(host, ".crackle.com") || dnsDomainIs(host, ".netflix.com") || dnsDomainIs(host, ".fox.com") || dnsDomainIs(host, ".turntable.fm") || dnsDomainIs(host, ".abc.com") || dnsDomainIs(host, ".thewb.com") || dnsDomainIs(host, ".fxnetworks.com") || dnsDomainIs(host, ".fox.com") || dnsDomainIs(host, ".barnesandnoble.com") || dnsDomainIs(host, ".starwars.com") || dnsDomainIs(host, ".pandora.com")) { return proxy; } else { return direct; } { return deny; } } kodu not defterine yazdık. adını proxy.pac yaptık. sonra ne yapıyoruz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar