Fhg Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Selam arkadaşlar,eRepublik oyununda kıbrısı şu an eTürklerin elinde,eYunanistan yeni oyuncu çekerek ülkeyi geri almak istiyor o yüzden yardıma ihtiyaç var. erepublik browser bazlı bir cix savaş, politika oyunu. browser bazlı leş oyunların aksine bütün gününüzü başında geçirmenize gerek yok yani sabah 6 da kalklayım iki tuşa basayım yok. günde birkaç dakika ile standart bir oyuncu olabilirsiniz. günde birkaç dakika ile ne olacak ? oyunda yapabileceklerimizle başlayalım, oyunda bir işe giriyoruz, oyuncuların fabrikaları var, oralarda çalışabiliyoruz yada işveren olup altımızda adam çalışıyoruz, onlara maaş veriyoruz, üretilen ürünleri yine oyunculara satıyoruz. yani birnevi ekonomik bir sistem oluşuyor. sizde her gün çalışıp birde askeri amaçla antrenman yapıyorsunuz böylece yavaş yavaş gelişiyorsunuz. oyunda amaç ne? oyunda asıl amaç askeri, her ülkenin başlangıçta gerçek hayatta sahip olduğu toprakları mevcuttu fakat oyundaki savaş sistemi sayesinde biryerleri işgal etmem mümkün, misal yunan tüm türkiyeyi işgal etmişti, incinin yardımı ile topraklar geri alındı. bunların dışında ne yapıyoruzki? işe giriyosunuz, antrenman yapıyosunuz, oyunda partiler var, partilere girip seçimlere katılabiliyoruz, başbakan olabiliyoruz, başbakan olunca ülkemizi yönetiyoruz, vergiler, savaşlar vs.. kişisel olarak gazete çıkartıp çeşitli makaleler yayınlamamız mümkün. dediğim gibi genelde amaç para kazanıp asker olmak, dünyayı fethetmek felan. nasıl bir dünya bu? nato, birleşmiş milletler gibi çeşitli gruplar oyuncular tarafından oluşturulabiliyor, aynı şekilde paralı asker gruplarıda var, bu şekilde oyuncular arasında anlaşmalar, anlaşmazlıklar olabiliyor, yani aslında gayet etkileşimli bir dünya. oyunun en büyük gruplarından birisi inci, inci ne durumda inci amerikada bulunuyor, okadar etkiliyizki amerikalılar yazdıkları makalelere falan hem ingilizce hemde türkçe koyuyor. oyunun en kalabalık 2. partiside bizim. uzun süre işgal altında olan türkiyeyi inciciler ve türk oyuncular sayesinde tekrar bağımsızlaştırdık.. lütfen oyuna kıbrıs cyprusda başlayın Mutlaka refimden başlayın panpalar,1 hafta sonra şirket sahibi olmanıza yardımcı olcam. http://www.erepublik.com/en/referrer/Citizenturk http://www.erepublik.com/en/referrer/Citizenturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 olm inciden c/p etmişin, hem de pati grubu diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 abi geçti bu oyunun modası. biz defalarca işgal ettik kıbrısı defalarca istanbulu verdik defalarca aldık ne kazandık tam aksine kaybettik.. zaman.. iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 acıldı http://forum.paticik.com/read.php?5,4107034,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 fsdfsdfs iyimiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fhg Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 ahmedinejad said: olm inciden c/p etmişin, hem de pati grubu diyorsun. olm çoğu metinin yazılışında öyle veya böyle payım var ki yazan adamda tanıdık sorun olmaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 oyuncu nick ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Bırak ya ihanet eden edene ülkeye bunun yüzünden zaten vaktinde yunan girdiydi.Ne oynucam daha oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 abi gidin üniversiteye hazırlanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 hadi iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 ecevit'in kemiklerini sizlatmayin, hadi aslanlarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 abo kafalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fhg Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 kayıt olan arkadaşlara oyundan pm attım burdanda oyunla ilgili her mevzuda pm atmaya çekinmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 neler kullandın bakiim sen bi söyle taylan abine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 iyi altın geldi ama dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 hocam valla adamlar minoset içer gibi içiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 başka yerlerden aldığınız yazıları yapıştırırken bile forum kurallarına dahiller, uygunsuz kısımları silmeden koymayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 NolaxThensbane said: Bırak ya ihanet eden edene ülkeye bunun yüzünden zaten vaktinde yunan girdiydi.Ne oynucam daha oyunuahahah ben çook eski versiyonlarında oynamıştım battalgazi daha onrche'ydi o zamanlar. ülkede öyle entrikalar döndü ki anasını satayım topladım tası tarağı macaristana yerleştim. çok sevdiler ordu komutanı yaptılar beni macarca öğrenmiştim. 60 kişilik elit bölük benim emrime bakıyodu. türkiyeye savaş açarlarsa elitleri toplayıp götürüyodum hey gidi sonra bir anda sıkılıp bıraktım şalskdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 bendenizin oyundaki nicki kanunii sultan suleyman oluyor, merhaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 yalnız bu başlıgı açan adamın foruma bi daha ugramadıgını düşünmüyo degilim, oyundan tanıdıgım kadarıyla citizenturk nickli adam,burdaki nickiyle fhg kötü,troll,saçma biri. onun referansından üye olan bizden degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 cCc kıbrıs cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ne çıkarıyorsunuz kıbrısa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 kıbrıs ne yaee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ben girdim çalıştım savaştım ettim. günlerdir gold bulmaya çalışıyorum da iki yakamı bi araya getiremedim bi türlü sdfdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 benim şirket accountunda 90 altına yakın vardı da şifresini unutmuşum (mailide) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar