Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıbrıs Çıkarması Yapıyoruz - eRepublik Paticik Grubu


Fhg

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar,eRepublik oyununda kıbrısı şu an eTürklerin elinde,eYunanistan yeni oyuncu çekerek ülkeyi geri almak istiyor o yüzden yardıma ihtiyaç var.

erepublik browser bazlı bir cix savaş, politika oyunu. browser bazlı leş oyunların aksine bütün gününüzü başında geçirmenize gerek yok yani sabah 6 da kalklayım iki tuşa basayım yok. günde birkaç dakika ile standart bir oyuncu olabilirsiniz.

günde birkaç dakika ile ne olacak ?
oyunda yapabileceklerimizle başlayalım, oyunda bir işe giriyoruz, oyuncuların fabrikaları var, oralarda çalışabiliyoruz yada işveren olup altımızda adam çalışıyoruz, onlara maaş veriyoruz, üretilen ürünleri yine oyunculara satıyoruz. yani birnevi ekonomik bir sistem oluşuyor. sizde her gün çalışıp birde askeri amaçla antrenman yapıyorsunuz böylece yavaş yavaş gelişiyorsunuz.

oyunda amaç ne?
oyunda asıl amaç askeri, her ülkenin başlangıçta gerçek hayatta sahip olduğu toprakları mevcuttu fakat oyundaki savaş sistemi sayesinde biryerleri işgal etmem mümkün, misal yunan tüm türkiyeyi işgal etmişti, incinin yardımı ile topraklar geri alındı.

bunların dışında ne yapıyoruzki?
işe giriyosunuz, antrenman yapıyosunuz, oyunda partiler var, partilere girip seçimlere katılabiliyoruz, başbakan olabiliyoruz, başbakan olunca ülkemizi yönetiyoruz, vergiler, savaşlar vs.. kişisel olarak gazete çıkartıp çeşitli makaleler yayınlamamız mümkün. dediğim gibi genelde amaç para kazanıp asker olmak, dünyayı fethetmek felan.

nasıl bir dünya bu?
nato, birleşmiş milletler gibi çeşitli gruplar oyuncular tarafından oluşturulabiliyor, aynı şekilde paralı asker gruplarıda var, bu şekilde oyuncular arasında anlaşmalar, anlaşmazlıklar olabiliyor, yani aslında gayet etkileşimli bir dünya.

oyunun en büyük gruplarından birisi inci,

inci ne durumda
inci amerikada bulunuyor, okadar etkiliyizki amerikalılar yazdıkları makalelere falan hem ingilizce hemde türkçe koyuyor. oyunun en kalabalık 2. partiside bizim.
uzun süre işgal altında olan türkiyeyi inciciler ve türk oyuncular sayesinde tekrar bağımsızlaştırdık..


lütfen oyuna kıbrıs cyprusda başlayın

Mutlaka refimden başlayın panpalar,1 hafta sonra şirket sahibi olmanıza yardımcı olcam.

http://www.erepublik.com/en/referrer/Citizenturk

http://www.erepublik.com/en/referrer/Citizenturk
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

Bırak ya ihanet eden edene ülkeye bunun yüzünden zaten vaktinde yunan girdiydi.Ne oynucam daha oyunu
ahahah ben çook eski versiyonlarında oynamıştım
battalgazi daha onrche'ydi o zamanlar.
ülkede öyle entrikalar döndü ki anasını satayım topladım tası tarağı macaristana yerleştim.
çok sevdiler ordu komutanı yaptılar beni
macarca öğrenmiştim. 60 kişilik elit bölük benim emrime bakıyodu. türkiyeye savaş açarlarsa elitleri toplayıp götürüyodum hey gidi
sonra bir anda sıkılıp bıraktım şalskdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...