cetintas Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Ben duymamıştım Nosfe. O zaman kendisi söylemiş zaten Tayyip Efendi Hazretleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Yok yok ben de hatırlıyorum, civardaki bir harabeden falan bahsediliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 cetintas said: sg-1 kim yahu? bir ara o da sürekli sitelerden haber koyardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 NolaxThensbane said: http://forum.paticik.com/thumbnails/44a/906/bb5/4a2/161/ba1/25e/b65/d2f/9d2/d5_450xNULL.jpg ARARARAARARARA buna yarıldım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Artariel said: o şakirt sana amir olunca, mos mor detected olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 woo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 adam her konuştuğunda şakirt fotolarını boy boy yapıştırıyoruz tamam da adamı haklı çıkarıyoruz. gerçi size de hak veriyorum öyle bişey söylüyor ki sanki mantıklı cevap verirsek ikna olmayacak gibi duruyor::D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 yazık lan yazmadı bak bi daha. küstü mü ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Napolyonn said: anıtın yıkılmasının asıl sebebinin azerbaycanla papaz olmamak için olduğunu biliyoruz. el-kaide gibi anıt yıktırılması bu çağda hiç hoş değil ama stk ların çok daha aktif bir şekilde tepki göstermesi gerekliydi. yeterli örgütlenme bulunmuyor, bulunsa da tepki göstermiyor o yüzden ortamı boş bulunca böyle şeyler olabiliyor. birileri seni doldurup doldurup foruma yolluyo galiba nerden duyuyosun bunları ya. heykelin yıkılmasının tek görünür sebebi rte'nin egosu. ermenistanla barışı sembolize eden bir anıt neden problem olsun başbakanın kendisi ermenistana barış görüşmeleri için giderken. biri bariz kandırmış seni üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 RTE nin zamanlaması süper ama. başka zaman yıkılsa ermeni basınında yer alır. ama kendisi giderken yılınca araya kaynıyo. tabi zamanlara tarihlere inan bakmadım ama sölediin gibiyse zamanlamayı beğendim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 http://spektakulersehirheykelleri.tumblr.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 yunuslar güzeldir lan:D fışkıyesi var havuzu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Yıkılan heykel yerine şöyle bir heykel yapsalarya işte 3 çocuğu teşvik edici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Bone said: Dragonmax said: Centitas haber basiyorsun siteye.. cetintas sg-1'in feykiymiş, o yüzden her gün siteye haber ekliyormuş. The sg-1 series had copy&paste algorithm. We spotted them easy, but these are new. They write like human... swear, bad talk, everything. Very hard to spot. I had to wait till he moved on this thread before I could zero him. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 ya söyleyen oldumu göremedim ama maltepedeki temizlikci heykelide param parça olmus 2 gün önce heykelde şuydu http://www.haberdeimza.com/haberoku.php?id=270 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 TD)Pentagram said: Artariel said: o şakirt sana amir olunca, mos mor detected olursun ahuahua abi ülkeyi sevmeme sebebi olarak bunu doğrudan alıntılayabilirsiniz abi. o muhteşem düşünce yapısına cuk oturan bir örnek. Nosfe said: Adam ilk hedef gösterirken "Harakani Hazretlerinin yanındaki" benzeri bi tabir kullanmıştı zaten. Gerçi kime anlatıyorum, biriniz odatvden alıntı yapsın diğeriniz zamandan, 15 sayfa sığ görüşlerinizi çarpıştırın. +1 NolaxThensbane said: http://forum.paticik.com/thumbnails/44a/906/bb5/4a2/161/ba1/25e/b65/d2f/9d2/d5_450xNULL.jpg zuahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 arkada fem değil add yazsaydı vay koçum benim olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 öyle ya da böyle fem'in soruları baya kazık olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 FEM'le ADD'yi niye karşılaştırıyorsun ki? Birisi doğrudan siyasi bir oluşum, diğeri dershane adı altında beyin yıkama yağlamacısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Napolyonn bence ayrı bir foruma daha takılıyor kendisi gibi şakirtlerin olduğu, orda uçuyorlar muhtemelen fikir olarak. Orda okuyup, ikna olup burda paylaşıyor nacizane düşüncelerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 bence sen hiç bişey okumuyosun dünyadan bi habersin burada normal şeyleri okuyunca hayretler içerisinde kalıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 kes lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 yahu napolyonna niye cevap veriyorsunuz bilmiyorum. adam birşeyler söylüyor, sonra ne alakası var, öyle değil böyle şeklindeki postların hiçbirine cevap vermeyip çok daha alakasız birşey söylüyor. ekşi sözlükteki troll şakirtlerin stajeri gibi birşey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 cetintas said: Az önce Ahmet Hakan'ın bugünkü yazısını okudum ve şaşırdım. Çünkü İNSANLIK ANITI'nın yıkılma nedeninin ne olduğunu ima etmişti. http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/17671698.asp?yazarid=131 Linki yukarıda veriyorum. Yazı uzun bir yazı ve 4-5 tane başlığı var.Siz en altta ki başlığın altını okuyun ve orada ki Harakani Hazretleri şeklinde adı geçen kişiye dikkat edin. Araştırdım ve bu kişinin Kars'ta türbesi bulunan Ebu Hasan Harakani olduğunu öğrendim. İşte İnsanlık Anıtı'nın gölgesinden Hasan Harakani Hazretleri'nin rahatsız olduğu gerekçesiymiş heykelin yıkılma nedeni, Ahmet Hakan'ın yalancısıyım... A. Hakan gene güzel yazmış. Bu arada bilmiyor muydunuz orada türbe olduğu için yıkıldığını? Olayın ermenilerle,anıtın çirkinliğiyle alakası yok. Lokasyon hatası var diye yıktılar. Bu olayda ki tek sıkıntı, halkın imzayla yıktırması değil, erdoğanın sözüyle yıkılmasıdır. Yoksa zaten yıkılacaktı o heykel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar