Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsanlık Anıtı'nın asıl yıkılma sebebi

cetintas

Öne çıkan mesajlar

Napolyonn said:

anıtın yıkılmasının asıl sebebinin azerbaycanla papaz olmamak için olduğunu biliyoruz. el-kaide gibi anıt yıktırılması bu çağda hiç hoş değil ama stk ların çok daha aktif bir şekilde tepki göstermesi gerekliydi. yeterli örgütlenme bulunmuyor, bulunsa da tepki göstermiyor o yüzden ortamı boş bulunca böyle şeyler olabiliyor.

birileri seni doldurup doldurup foruma yolluyo galiba nerden duyuyosun bunları ya. heykelin yıkılmasının tek görünür sebebi rte'nin egosu. ermenistanla barışı sembolize eden bir anıt neden problem olsun başbakanın kendisi ermenistana barış görüşmeleri için giderken. biri bariz kandırmış seni üzgünüm.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Bone said:

Dragonmax said:

Centitas haber basiyorsun siteye..

cetintas sg-1'in feykiymiş, o yüzden her gün siteye haber ekliyormuş.

The sg-1 series had copy&paste algorithm. We spotted them easy, but these are new. They write like human... swear, bad talk, everything. Very hard to spot. I had to wait till he moved on this thread before I could zero him.
Sosyal ağlarda paylaş

TD)Pentagram said:

Artariel said:

o şakirt sana amir olunca, mos mor detected olursun

ahuahua abi ülkeyi sevmeme sebebi olarak bunu doğrudan alıntılayabilirsiniz abi.
o muhteşem düşünce yapısına cuk oturan bir örnek.

Nosfe said:

Adam ilk hedef gösterirken "Harakani Hazretlerinin yanındaki" benzeri bi tabir kullanmıştı zaten. Gerçi kime anlatıyorum, biriniz odatvden alıntı yapsın diğeriniz zamandan, 15 sayfa sığ görüşlerinizi çarpıştırın.

+1

NolaxThensbane said:

http://forum.paticik.com/thumbnails/44a/906/bb5/4a2/161/ba1/25e/b65/d2f/9d2/d5_450xNULL.jpg

zuahah
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

Az önce Ahmet Hakan'ın bugünkü yazısını okudum ve şaşırdım. Çünkü İNSANLIK ANITI'nın yıkılma nedeninin ne olduğunu ima etmişti.

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/17671698.asp?yazarid=131

Linki yukarıda veriyorum. Yazı uzun bir yazı ve 4-5 tane başlığı var.Siz en altta ki başlığın altını okuyun ve orada ki Harakani Hazretleri şeklinde adı geçen kişiye dikkat edin. Araştırdım ve bu kişinin Kars'ta türbesi bulunan Ebu Hasan Harakani olduğunu öğrendim. İşte İnsanlık Anıtı'nın gölgesinden Hasan Harakani Hazretleri'nin rahatsız olduğu gerekçesiymiş heykelin yıkılma nedeni, Ahmet Hakan'ın yalancısıyım...

A. Hakan gene güzel yazmış.
Bu arada bilmiyor muydunuz orada türbe olduğu için yıkıldığını?
Olayın ermenilerle,anıtın çirkinliğiyle alakası yok. Lokasyon hatası var diye yıktılar.
Bu olayda ki tek sıkıntı, halkın imzayla yıktırması değil, erdoğanın sözüyle yıkılmasıdır. Yoksa zaten yıkılacaktı o heykel
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...