Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Papa John's Pizza

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
öneririm herkese çok çok başarılı. bu sene başına kadar 2. pizza bedava olayı olmadığı için çok pahalı geliodu ama 2. pizza 4 lira kampanyasından sora favorim haline geldi. (tu)
Mesaj tarihi:
Malzemesi bu kadar bol ve kaliteli bi yerden yemedim şimdiye kadar. Çok başarılılar. Favorilerim Osmanlı ve Super Papa's, önce onları deneyin sdf

Edit: Bu arada Levent Sapphire'de yeni şube açtılar (ya da yeni açmadılarsa bile Yemeksepeti'ne yeni soktular), ilk gün sipariş verdik biraz sıkıntılıydı ama sonra düzeltmeye başladılar. Civarda olup da yiyemediğine üzülen varsa artık üzülmeyebilir
Mesaj tarihi:
xaty said:

Bu pizzacılarda hep 2 piza alınca mı ucuza geliyor? Uygun fiyata tek pizası olan (makul boyutlarda) lezzetli pizacı yok mu?

al 2 pizzayı buzluğa at. acıktıkça yersin.
Mesaj tarihi:
valla migrostan falan aldıgım donmus pizzaları daha çok seviyorum.bide ayran aldım mı yanına oh

dışardan verilen pizza siparişi konusunda şanssızım.herhalde istanbuldaki her pizzacıdan sipariş vermişimdir.beleş pizza veriyorlar diye mi nedir hep pizzalardan biri cok kötü geliyor
Mesaj tarihi:
Voys said:

nedir bu herşeye bölüm çabası ya. ne guzel herkes görüo konuşuoruz işte. yemek bölümünde olmayınca yazamıo musun

o zaman bölümleri kaldırsınlar her şeyi karışık yazalım.
Mesaj tarihi:
Little Caesar's çok iyi mega menü alıyosun (2 kişilik)1 dilim pizza + bir kase dolusu mantar + bir kase dolusu salata + sosisli kaşarlı ufak bir dürüm + cola ve acı sosları çok iyi 2 kişilik menü 17.95 oldukçada uygun
  • Yeni Oluştur...