mokoko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 öneririm herkese çok çok başarılı. bu sene başına kadar 2. pizza bedava olayı olmadığı için çok pahalı geliodu ama 2. pizza 4 lira kampanyasından sora favorim haline geldi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Bu pizzacılarda hep 2 piza alınca mı ucuza geliyor? Uygun fiyata tek pizası olan (makul boyutlarda) lezzetli pizacı yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 yok abi ucuza yemek istiyosan 2 tane alıcaksın.sırf insanlar şişmanlasın daha çok satılsın diye 2 tanesini uygun fiyata veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Malzemesi bu kadar bol ve kaliteli bi yerden yemedim şimdiye kadar. Çok başarılılar. Favorilerim Osmanlı ve Super Papa's, önce onları deneyin sdf Edit: Bu arada Levent Sapphire'de yeni şube açtılar (ya da yeni açmadılarsa bile Yemeksepeti'ne yeni soktular), ilk gün sipariş verdik biraz sıkıntılıydı ama sonra düzeltmeye başladılar. Civarda olup da yiyemediğine üzülen varsa artık üzülmeyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 xaty said: Bu pizzacılarda hep 2 piza alınca mı ucuza geliyor? Uygun fiyata tek pizası olan (makul boyutlarda) lezzetli pizacı yok mu? al 2 pizzayı buzluğa at. acıktıkça yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 buzluk? http://funnypiclol.com/wp-content/uploads/forever-alone-pizza.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 bbq chicken harika. gerçi 3-4 aydır yemedim ama bozmamışlardır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 1 pizzanin maliyeti hede hodo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Seele said: buzluk? http://funnypiclol.com/wp-content/uploads/forever-alone-pizza.jpg ahahahhahaha haykırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 domingos ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 hahaha fa pizza çok iyi :DDD (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 millet nelerle uğraşıyor ya fdggjdhjg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 papa johns acik ara en iyi ya. fakir senin neyine pizza demi$ler dominosa =P $aka tabi dominos da baya iyi ama papa daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 valla migrostan falan aldıgım donmus pizzaları daha çok seviyorum.bide ayran aldım mı yanına oh dışardan verilen pizza siparişi konusunda şanssızım.herhalde istanbuldaki her pizzacıdan sipariş vermişimdir.beleş pizza veriyorlar diye mi nedir hep pizzalardan biri cok kötü geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 abi yanlış yerde bu konu ya.ben diyorum yemek bölümü açılsın baya iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 nedir bu herşeye bölüm çabası ya. ne guzel herkes görüo konuşuoruz işte. yemek bölümünde olmayınca yazamıo musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Cheese Sticks`in birayla gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Acılı + deniz ve güneş.. Oralarda bi yerde bunun win oldugunu bilen ve gulumseyen insanlar goruyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Voys said: nedir bu herşeye bölüm çabası ya. ne guzel herkes görüo konuşuoruz işte. yemek bölümünde olmayınca yazamıo musun doru diosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 doğru diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Zaybird said: abi yanlış yerde bu konu ya.ben diyorum yemek bölümü açılsın baya iyi olur. pardon da sen kimdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Dominos filan hikaye, perakende pizzacilarda Papa John's u tek gecerim. 3 senedir ne pizza hut, ne de dominostan siparis verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Voys said: nedir bu herşeye bölüm çabası ya. ne guzel herkes görüo konuşuoruz işte. yemek bölümünde olmayınca yazamıo musun o zaman bölümleri kaldırsınlar her şeyi karışık yazalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Little Caesar's çok iyi mega menü alıyosun (2 kişilik)1 dilim pizza + bir kase dolusu mantar + bir kase dolusu salata + sosisli kaşarlı ufak bir dürüm + cola ve acı sosları çok iyi 2 kişilik menü 17.95 oldukçada uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar