Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 NFS diilki, cakma GTA la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 NFS'nin en güzel Arcade oyunu zamanına göre NFS2U, all-time olarak Most Wanted idi bence. Undercover'dan ise tiksindim, 15 saniye falan oynayıp sildim direk. Bakalım bu nasıl olacak. Sim'lerin hepsi ayrı güzel zaten de Shift 2 özellikle yönetmiş. Sim ağırlıklı ama arcade/rpg kırıntıları da barındıran, flashback saçmalığının olmadığı güzel bir alet olmuş. Bir arcade bir sim çıkarıp orta vadede herkesi memnun etmek de akıllı bir strateji bence, sürekli arcade çıkardıkça Tomb Raider gibi suyu çıkmaya başlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 driver diye bi oyun vardı. sanki biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Bıktım ya nfslerden :D Most wanted güzeldi ama çok uzun sürüyodu. Carbondan sonra hiç birini oynamadım adam gibi bi oyun çıktımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=1743B9xz0sU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 su son videoyu gördüm aklıma direk nfs porsche unleashed geldi, yüklü zaten bi girip oynıyım bide nfsu 2 tekrar tekrar oynayıp bıkamadığım bi oyun,naapıcam bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Malum yerlerde var oynayan var mı? Hiç ses getirmedi bu sefer merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 çok saçma bir zamanda çıkardılar oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 QTE ler sıkıyor, onun haricinde araba sürüş zevkli.. NFS-U2 den beri en zevklisi. oynatıyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 araba yarışı oyunlarına büyük yenilikler getirilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 LA Noire gibi fps 30 kilidi var. Can sıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 15gb bu ne arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 IGN'den 6.5 aldı, BlackBox yapımı, açıklaması lazım bu ikisinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Hayatımda oynadığım en sürükleyici araba yarışı. Bir solukta oyunun yarısına geldim. Oyun Çökmese bitirene kadar kalkmazdım herhalde. Konsol arayüzüne sahip mouse u hiçbir şekilde kullanamıyorsunuz. Kontroller konsoldan çakma ( A - Gaz , Z- Fren, Sag,sol ok tusları vs.) ama değiştirebiliyorsunuz yalnız ben OK tuslarını atayamadım Numlocktaki tusları atamak zorunda kaldım. Aksiyon sahnelerde konsol oyunlarındaki tuş spamlama olayı var. ( Sag a bas, Enter a bas vb. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 fixmen said: LA Noire gibi fps 30 kilidi var. Can sıkıyor. Dogru dedin calismasi gereken makinada calismiyor hep kasmaca, coze bildin mi sorunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Yok direk sildim oyunu, hiç sıkıntılı NFS çekecek ruh halinde değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 adın da fixmen halbuki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Ben hiç FPS sorunu yaşamadım halbuki, Grafik ayarları maximumda iken bir agırlık vardı bende bir kaç şeyi medium a çektim gayet akıyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 oha ntvspor'da michael bay'in kurguladığı fragmanın türkçe dublajlısını izledim. EA'da iyice reklam vermeye başladı, güzel oldu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Michael Bay bunu kurgulasın ya, emekli etseler şu adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Çok başarılı buldum. Most Wanted ve Carbon'dan sonra hiç bir zevk alamadığım Nfs serisini resmen yeni soluk getirmiş. Bide fps problemi çözselermiş pek güzel olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 jonq said: Hayatımda oynadığım en sürükleyici araba yarışı. Bir solukta oyunun yarısına geldim. Oyun Çökmese bitirene kadar kalkmazdım herhalde. Konsol arayüzüne sahip mouse u hiçbir şekilde kullanamıyorsunuz. Kontroller konsoldan çakma ( A - Gaz , Z- Fren, Sag,sol ok tusları vs.) ama değiştirebiliyorsunuz yalnız ben OK tuslarını atayamadım Numlocktaki tusları atamak zorunda kaldım. Aksiyon sahnelerde konsol oyunlarındaki tuş spamlama olayı var. ( Sag a bas, Enter a bas vb. ) ok tuşlarıyla araba yarışı oynayan kaldı mı yau :p full ayarlarda bile bi sorunla karşılaşmadım ben. hikayesi daha doğrusu oynanış tarzı sayesinde en sürükleyici nfs olmuş. ama diğer yandan da nfs değil. yarıştan çok aksiyon filmi gibin. çok iyi değil ama diğer yazanlar gibi beni de en çok saran nfs oldu uzun zamandır. devam edesi geliyor insanın, her yeni yarışta ne olacak merakıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ben :P PC de Gamepad kullanmaya ısınamadım bir türlü, onun dışında her oyunda WASD kullanmama ragmen nedense arabaları sağ elimle kullanmak daha cazip geliyor :) Çok saçma salak buglar var oyunda. Ilk patchde baya bir toparlanacak gibi görünüyor. Oynamayı düşünenler patchi beklesin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Metacritic notlarını görünce "Allah allah neden bu kadar düşük ki oyun o kadar da kötü değil" diye düşünmüştüm. Bugün bitirince anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 zırt diye bitti lan oyun. Hiç bişey anlamadım. Eksiliyorum oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar