TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 çok yüzeysel bakmışım sadadfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 abi başbakalıkla asırlık kraliyeti bir tutmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 David Cameron'un oğlu olsa ve gemi alsa merak etme İngiltere'de iki katı kıyamet kopar. İşe bisikleti ile gidiyor İngiltere başbakanı. 500 milyonluk özel BMW ile değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 10.yy'a kadar giden krallık ailesi yani. Dünyada başka kalmadı sanırım bu kadar eski hala kralı, kraliçesi olan royal denilen ailelerden. Normaldir yani tüm dünyanın olay yapması, burada bile konuşmamız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 İngiliz öpsün sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Aha brit: http://galeri.uludagsozluk.com/22/michelle-ryan_7771.jpg Öpsün tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 DynamicK said: David Cameron'un oğlu olsa ve gemi alsa merak etme İngiltere'de iki katı kıyamet kopar. İşe bisikleti ile gidiyor İngiltere başbakanı. 500 milyonluk özel BMW ile değil :) dogru biz de de tayyeap bisikletle gitsin meclise sonra yolda tinerci soksun bıcagı noldu valla basbakan cevre sevgisi yüzünden sehit oldu.lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 GERGE said: Aha brit: http://galeri.uludagsozluk.com/22/michelle-ryan_7771.jpg Öpsün tabii topiğe girerken üstteki hatun tarafından karşılandım. saol GERGE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 ooh kriz olunca hemen bi düğün yap ülke ekonomisini düzelt adamlara bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 İngiltere'nin geleceği pek yok, düğün vs kurtarmaz...Üretim çok azaldı,sanayi 0 neredeyse... Ama eğitimdir, turizmdir deli para akıyor tabii... Şu dil okullarında dönen parayı düşünüyorum ben esas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 brit i alıcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 GERGE said: Aha brit: http://galeri.uludagsozluk.com/22/michelle-ryan_7771.jpg Öpsün tabii bunu mu alsaydı bu daha güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Ghostcrawler said: adamlar ne güzel kraliyeti sembolik de olsa devam ettiriyor bizim çok bilmişlerimiz osmanlıyı sürgünü yolluyor. kendi değerlerimize sahip çıkacağımıza burda da 6 sayfa, sözlükte yüzlerce kişi prens kel kalmış, kate çok zarif diye elit elit takılıyo. yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 @Dyna Adamlar devletin/halkın parasıyla evlerine tuvalet vesaire yaptırdılar diye o kadar senenin üstüne labour a oy vermediler be daha ne olsun. ^^ Sotto said: İngiltere'nin geleceği pek yok, düğün vs kurtarmaz...Üretim çok azaldı,sanayi 0 neredeyse... Ama eğitimdir, turizmdir deli para akıyor tabii... Şu dil okullarında dönen parayı düşünüyorum ben esas... Haklısın üretim az falan fişman, fakat bahsedildiği gibi post-endüstriel bir toplum varsa al sana İngiltere. Bütün bilgi ekonomisi heriflerin oyuncağı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Snake said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Ghostcrawler said: adamlar ne güzel kraliyeti sembolik de olsa devam ettiriyor bizim çok bilmişlerimiz osmanlıyı sürgünü yolluyor. kendi değerlerimize sahip çıkacağımıza burda da 6 sayfa, sözlükte yüzlerce kişi prens kel kalmış, kate çok zarif diye elit elit takılıyo. yazıklar olsun. troll alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 bu olayın bir iyi yönü de 5 bin post atıp trollün ne olduğunu bilmeyen yazarların olduğunu göstermesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 üstteki gif bu arada, tıklayınca kıpraşıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Ghostcrawler said: şimdi prensin erkek çocuğu olmazsa kraliyeti kim devralcak. ehü. diana için bekaret ve erkek çocuk doğurma şansı için testler yapıldığını duymuştum ya da şu an uydurdum. kraliyet boşa kürek çekmez. gdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 erkek çocuğu doğurma şansı erkekle ilgili ama. erkek adamın erkek oğlu olmuyorsa adama bakmak gerek yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 oha lan kapı gibi kraliçemiz olur o zaman illa kral oalcak diye bir şey yok bkz: elizabeth I, victoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 prens kel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 çıplak olmasından iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar