Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Sereglin said: foreveralonesingleplayer başlığı açabilir. teşekkürler. Eğitimlere ne zaman başlasak Ahmet ? rune'dan gördüğümüz üzere Ahmet bu tarz oyunlarda bana yenilmeye mahkum. Buna Ahmet'i ciddi bir oyuncu olarak gören herkesi de dahil ediyorum dolayısıyla. başlattırmayın beni multiplayer'a üzülürsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 abi her türlü hepinizi dövüyorum, neden başlıyorsunuz ki bu oyuna ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 biraz çeşitlilik şart abi. level sistemi gibi mesela. c-rpg modları var biliyorum fakat her serverda geçerli olmuyor. ayrıca with fire and sword'un parasını taleworlds'e yakıştıramadım. bildiğin mod gibi birşey bu zımbırtı. ne bir grafik güncellemesi var ne birşey. sadece yeni silahlar ve ordular gelecek. dlc'yi oyun olarak satma çalışmaları bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Oyun d&rda aralda falan satılmaya başlandı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 humbara var oyunda cok sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Taleworlds ve ekip başı Armağan, oyunun motorunu Ruslara kiraya vermiş. Onlar da 1700lerin Rus-Polonya savaşlarını anlatan bir modumsu oyun yapmışlar, güzel ama gene de mod sayılır gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 taa oyunun ilk betalarında oynayıp sonra hiç ellememiş biri olarak başlamaya değer mi? deli gibi oynanacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 kan aksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 http://www.playstore.com/haber/ates-ve-kilic-dunyada-en-uygun-fiyata-playstoreda burda 15 liraymış, steam üzerinden aktif ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 beyler warbande gelin ben akıyorum valla 2 gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 olm niye oynamıosunuz lan.ben sardım yine valla.kale kuşatmada akıyorum eglenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 hiç gaz vermiyosunuz ki alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 bi pati serverı şart yine ya o değilde şu bi kaç gundur gavur ve türklerde ağlayanlar çoktu oyun çok zor falan filan diye cunku pata küte dalıyor millet.silahlarıda tanımadan etmeden ölüyorlar tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Ardeth said: Sereglin said: foreveralonesingleplayer başlığı açabilir. teşekkürler. Eğitimlere ne zaman başlasak Ahmet ? rune'dan gördüğümüz üzere Ahmet bu tarz oyunlarda bana yenilmeye mahkum. Buna Ahmet'i ciddi bir oyuncu olarak gören herkesi de dahil ediyorum dolayısıyla. başlattırmayın beni multiplayer'a üzülürsünüz Valla rune'u 2 lan party dısında oynamadım. Ama şu kadarını söyleyebilirim ki, Sina bu oyuna başlarsa kılıoımı parlatmaya layık bir savaşçı olamaz, o gamer kapasitesinden merhum. Çalışmalara tez vakit başlansın, sadık oyuncular belli olsun. Sonra kan dökmeye başlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 rune moutn and blade'den 5 kat daha delikanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Sina bi aylik bilimsel cliasma yapar oyunda once aonra kafalarinizi verir elinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 sıfır bilgiyle girsem sanırım gene de ok tuşları ile oynıyan birini dövebilirim evet söz ardethte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Geliyorum ben de. Noob'um ama. Warband single oynadım sadece, onu da beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Kaede said: sıfır bilgiyle girsem sanırım gene de ok tuşları ile oynıyan birini dövebilirim evet söz ardethte gelirsen sanıyorum rage mode on olucaksın asfasd. ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ısındım ben ufaktan.tokatlamaya başladım gavurcukları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Sereglin said: Kaede said: sıfır bilgiyle girsem sanırım gene de ok tuşları ile oynıyan birini dövebilirim evet söz ardethte gelirsen sanıyorum rage mode on olucaksın asfasd. ciddiyim. Rune mount and blade'ten delikanlı değil, çok üzgünüm. Sina ok tuşlarıyla oynayan engelli bir arkadaş. Kaede oyuna başlarsa ogrenene kadar anamız avradımız sabahlara kadar düzülecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paticik Ludus Açılıyor! Sadece 2 gün 4 saat kaldı. Köylerinizi, şehirlerinizi, kalelerinizi, derebeyliklerinizi terketmeye hazırlanın. Karınızı, çocuğunuzu, ailenizi son bir defa kucaklayın. Efsanevi ordu yeniden toplanıyor. Ludus açılmadan önce, eski dönem üyelerimizin kendilerini şu 2 gün içinde ısınmak adına savaş alanına davet ediyoruz. Son gün gelip, bizleri ve kendilerini rezil edecek seviyede oynamalarını istemeyiz. Daha önce savaşmamışlara da kapımız açık olacak. Düzenleyeceğimiz eğitimlere katılmalarını rica ediyoruz. En kısa zamanda potansiyelinize ulaşacak ve bizlere de gerçek yeteneklerinizi göstereceksiniz. Lord Fizban'dan da bizlere bir Pati Arena açmasını talep edeceğiz. Göstereceğiniz ilgi Lord'umuzu gururlandırıp bu işlemi hızlandırabilir. KILIÇLARI, OKLARI, YAYLARI, ATLARI KUŞANIN! Savaş hiç başlamadığı kadar vahşice başlıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Sereglin'le konuştuk, bariz tekrar diriltiyoruz Pati clanımızı. Ludus'u tekrar hizmete açıyoruz oyun cıkmadan, belli gruplar kurulacak egitimler başlayacak. Zaten şu an kimse başka bir online oyun oynamıyor, hepsinin en kötü dönemi. Emegin karsılıgını vermeyen oyuncuyla da zerre vakit harcamıyoruz, hiç kusura bakmayın. Çünkü her 3 oyuncudan 2'si "LA BU NE LA 2 OK YEDİM ÖLDÜM" gibi acemi beyanlarla oyuna küfredip bıraktıgı için, biz emegimizi hakeden adamlara veriyoruz. ve şu topicte nası godum nası gömdüm diyen adamlar aylarca blok yapamayıp oyunu vırakacak bunu da biliyorum. u gonna get mad. Sabırlı oynayanlarda tanrı oluyor işte, go go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 GELIYORUM MY LIEGE elimden tutup mektebe goturecek, bana ludus'ta soyle emmeli gommeli training verecek adam ariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Merak etme, eline kılıcını yayini almaya cesaret eden herkese kapımız açık. Her şeyi öğreteceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar