forgiver Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 uyunmaz mı mantıklı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
birsorumolacak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 tinerci olursun 1 hafta sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Uyku sorunum var. Olur mu ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 bazen uykum gelmiyo 2 koklasam sabah kalkarım gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Nerden bulunuyo? Eczaneye gidip eter ver desek polisi aramaz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=hwFh4E1UJEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Ahaha eterle birbirini bayilcak süpermis ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Ben size okuldan eter getiririm. Makûl bir ücret karşılığında tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Dragonmax said: Nerden bulunuyo? Eczaneye gidip eter ver desek polisi aramaz mi? daha önce hiç almadım ama laboratuar malzemesi satan yerler var oralara gidip dimetil eter alıcam dersen verirler herhalde ama fena bayar adamı dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 chloroform da kullanabilirsiniz bu arada. tabi bunların hepsinin uyanamama riski var, bunun bilincinde olun kullanırken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 az bişi şarap iş uyursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 uyandıgında başagrısı, kusma ve şiddetli mide bulantısı gibi yan etkileri kaldırırım diyosan neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 rape is comin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 2011 en iyi topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Quel-Thul said: uyandıgında başagrısı, kusma ve şiddetli mide bulantısı gibi yan etkileri kaldırırım diyosan neden olmasın mesele eterle bayılıp, etkisi geçince uykuya moduna kesintisiz geçiş yapabilmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 çivi çiviyi söker hesabı kolonya ile uyumak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Eterle uyuyan, noterle uyanir. Hadi hayirli gunler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 uyuyamazsan zenciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Hadi uyuttun kendini de, burnunun dibinde kalırsa ve tüm gece onu solursan çok sakat. Anneye felan yaptırmak lazım, arkadaş olayı sakat üzücü şakalar gerçekleşebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 2 damla ya cok deil zaten eli kayar insanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Ya o el orda kalırsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 lisedeyken arkadaşlarla okuldan yürütmüştük ama cesaret edipte deneyemedik eheh. biyoloji dersinde kurbağa bayıltırdık negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Ben naftalin kokusunu sevdiğimden odamda naftalin var naftalini cam kenarına başucuma koyuyordum fakat sabahları kalktığımda bana ağırlık veriyordu solunumumu engelliyordu sonra başımdan kaldırdım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Ether veya kloroform az koklatıldığında bayıltıyor. Bayıldıktan sonra koklanmaya devam edilirse uyandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 her gördüğümde etlerle uyumak diye okuyorum. hatta ilk gördüğümde şu ilk msjı okuyup oha manyak mı ne demiştim. forgiver said: uyunmaz mı mantıklı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar