Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.L | Beşiktaş - Galatasaray : 30 Nisan - 19:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

escape said:

pinoyla kewellı niye yalan ettin şimdi?

pino gitsin, o kadar bencil adamın gs'de yeri yok. Keita da bencildi ama yeteneği bencilliğini kapatıyordu, ve yeri geldim mi pas vermeyi de biliyordu. Pino komple bireysel takılıyor, kendi başına da bir şey yapamıyor. 3-4 maç iyi forvet oynadı diye tutmaya gerek yok. Harcadığı pozisyon sayısının haddi hesabı yok. Bir numarasını da göremedik daha (gelişine attığı bi müthiş gol dışında).

Kewell'ı yalan etmedim, iyi adam, ama sezonun yarısını boş geçiriyor. Tam iyileşiyo, forma sokuyoruz 2-3 hafta 2 hafta iyi oynadı derken yine sakatlanıyor. E yeter yani artık. Yedekte tutulursa belki, ama adam gibi adam bulunursa bulunsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

adnan polat trollemeseydi hani en azından belki biişiler olabilirdi

yazın yapılacak seçim 1 seneyi daha baltaladı

red haklisin da.. gelen yönetim ne yapıcak diye dusunuyorum simdi.. bu gs'yi bu halden kurtarmak icin 100m a yakin hadi 100 olmasn kafadan 75m dolar bütce gerek.. takım bu durumdayken.. ünal aysal'in parasi var abi gelsin die konusulurken adam basin toplantisinda cebimden 1 kurus vermem kımse beklemesin,bunu bekliosaniz bana oy vermeyin acıklamasi yapınca öyle birden degismicegi anlasildi..

gs topic'inde konusuldu ya.. haziranda olsa mayista olsa secim fln filan o anlamda söyledm

gs kuyuyu o kadar derin kazdiki gelen yönetim yada bu yönetim.. 1 sene de cıkamaz o kuyudan
Sosyal ağlarda paylaş

abi klişe oldu artık o

yazıyordu işte adnan polat dönemi harcanan paralar gelenler gidenler

öyle böyle ztn hayvani paralr gidiyor

yeni yönetim gelmesin adnan polat kalsa bile yine biirleri alıncak parlar gidicek

bizim istediğimiz o değil.zihniyet degişsin istiyoruz.ünal aysal belki klubu daha profesyonelleştirebilir gibi
Sosyal ağlarda paylaş

yoo, türkiyede taraftar dediğinin gözünü boyamak kolay, nice örneklerini gördük. Emre'ye katil diye bağıran yıllarca küfreden taraftar şimdi onu koynuna basıyor. Demirörene ana avrat düz gidenler 2 transferle (bak başarı da yok ortada sadece transfer var) şu an ona tapıyorlar. çok değil 3-4 hafta önce şenol güneş istifa diye yeri göğü inleten trabzonlular şimdi büyük hoca diyorlar. Ardaya yapmadığı terbiyesizlik kalmayan taraftar şimdi aman Arda cici Arda triplerinde.

Her takımda öyle yani bu. Seneye Adnan Polat kalsın, sadece ucu ucuna da olsa şampiyonluk getirsin (ki getiremez) hatta 2-3 cafcaflı transfer yapıp sonra da şampiyonluk yarışını lig sonuna kadar götürsün yeter, hemen unutulur tüm bugünlerde olanlar. Öyle namaluplara kupalara falan hiç gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

yoo, türkiyede taraftar dediğinin gözünü boyamak kolay, nice örneklerini gördük. Emre'ye katil diye bağıran yıllarca küfreden taraftar şimdi onu koynuna basıyor. Demirörene ana avrat düz gidenler 2 transferle (bak başarı da yok ortada sadece transfer var) şu an ona tapıyorlar. çok değil 3-4 hafta önce şenol güneş istifa diye yeri göğü inleten trabzonlular şimdi büyük hoca diyorlar. Ardaya yapmadığı terbiyesizlik kalmayan taraftar şimdi aman Arda cici Arda triplerinde.

Her takımda öyle yani bu. Seneye Adnan Polat kalsın, sadece ucu ucuna da olsa şampiyonluk getirsin (ki getiremez) hatta 2-3 cafcaflı transfer yapıp sonra da şampiyonluk yarışını lig sonuna kadar götürsün yeter, hemen unutulur tüm bugünlerde olanlar. Öyle namaluplara kupalara falan hiç gerek yok.

gayet hakli Rew yazdiklarinda
biz hala sporsever olmayi ögrenemedik cunku ülke olarak.. hala skor-severiz hala günlük dusunuyoruz.. ve klupler günluk yönetliliyor bknz Gs'nin bu sezonku 3.TD si görev basinda

böyle bir ülkede böyle kafalarda herseyi unutturmak kolay.. ya bak sıcti batirdi takıma ama sampiyon da yapti be.. bak iyide adam aldi fln.. bir sene 1. sonra 13. sonra 7. sonra 2. sonra 4. sonra 1. olmasi garip diilmi..

gelen yönetim de kendini dusuncek Red o konuda ümitlenme hic.. en ufak bişeyde bizde sorun yok yeaaww cekip hocayi sutlucak onlarda..

önce taraftarin kafasi degiscek.. sonra yönetimin..
ama biz ülke olarak kafamizi kullanmayi sevmedgmzden,bize bişeyler tepeden yaptrldgndan biz böyle kımsenin izlemediği sözde dünya derbileriyle,avrupaya cıkınca 8 yiyen 0 ceken top görmeyen fln bir ülke olmaya devam ederiz..
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Red said:

bu takım 10 senedir kötü zaten

arada gelen şampiyonluklar var ama yeterli deil

orhanak cihan volkan falan unutamıyorum bu adamları ahhaah kabuslarım

yabancıları unutma, petre, bratu, lukunku, inamoto, fabio pinto

$u anki takimda lukunku pinto falan olsa gs 3. falan olurdu rahat.
Sosyal ağlarda paylaş

bobo bitmiş ya. adamın fizik 0. guti de kafada bitmiş zaten. kolay galibiyet oldu yalnız.

yalnız konyaspor kalecisi bu kadar zamana oynamadı inönüde öndeyken bile takımları. Aykut 2. dk'dan itibaren aut atışlarını 1.5 dk da filan kullandı. mağluplar hala durum aynı. çok zavallıcaydı. hakem 1 kere uyarmadı. rüştünün ilk zaman geçirmesinde hemen çabuk ol dedi haha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...