Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 abi herkes yalan artık kimseeye tahammulum kalmadı.hani artık şu kesin kalsın diyemiyorum alayı gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Gs'nin seneye düzelmesi çok zor, cidden aşırı kötü bir döneme denk geldiler. Hem takım rezalet hem yönetim belli değil. Belli olana kadarda bir dahaki sene içinde iş işten geçmiş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 adnan polat trollemeseydi hani en azından belki biişiler olabilirdi yazın yapılacak seçim 1 seneyi daha baltaladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 şu takım en az 2 sene kendine gelemez. ulan bir zevkimiz vardı, bağırıp strest attığımız.. napsak lan avrupadan bi takım tutsak onu mu takip etsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 ben şu ara real madridliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 abi nerde kötüye giden var onu buluıruz biz zaten. adamlar 11 puan geri de ve kaybetti abi.. ben liverpool'a sıcak bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 escape said: pinoyla kewellı niye yalan ettin şimdi? pino gitsin, o kadar bencil adamın gs'de yeri yok. Keita da bencildi ama yeteneği bencilliğini kapatıyordu, ve yeri geldim mi pas vermeyi de biliyordu. Pino komple bireysel takılıyor, kendi başına da bir şey yapamıyor. 3-4 maç iyi forvet oynadı diye tutmaya gerek yok. Harcadığı pozisyon sayısının haddi hesabı yok. Bir numarasını da göremedik daha (gelişine attığı bi müthiş gol dışında). Kewell'ı yalan etmedim, iyi adam, ama sezonun yarısını boş geçiriyor. Tam iyileşiyo, forma sokuyoruz 2-3 hafta 2 hafta iyi oynadı derken yine sakatlanıyor. E yeter yani artık. Yedekte tutulursa belki, ama adam gibi adam bulunursa bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Abi hala bu maçı mı konuşuyosunuz okumadım hiç yenilmişiz her zamanki gibi bitmiş, eminim bok gibi futbol olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 yok yahu maçı unuttuk seçim eğer 2012 ye kalırsa adnan polat bu sene yardırır ne yapıp edip namaglup şampiyon olması ve turkiye kupasınıdaalması lzm ki öyle olamıcagı için seneyede gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Red said: adnan polat trollemeseydi hani en azından belki biişiler olabilirdi yazın yapılacak seçim 1 seneyi daha baltaladı red haklisin da.. gelen yönetim ne yapıcak diye dusunuyorum simdi.. bu gs'yi bu halden kurtarmak icin 100m a yakin hadi 100 olmasn kafadan 75m dolar bütce gerek.. takım bu durumdayken.. ünal aysal'in parasi var abi gelsin die konusulurken adam basin toplantisinda cebimden 1 kurus vermem kımse beklemesin,bunu bekliosaniz bana oy vermeyin acıklamasi yapınca öyle birden degismicegi anlasildi.. gs topic'inde konusuldu ya.. haziranda olsa mayista olsa secim fln filan o anlamda söyledm gs kuyuyu o kadar derin kazdiki gelen yönetim yada bu yönetim.. 1 sene de cıkamaz o kuyudan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 abi klişe oldu artık o yazıyordu işte adnan polat dönemi harcanan paralar gelenler gidenler öyle böyle ztn hayvani paralr gidiyor yeni yönetim gelmesin adnan polat kalsa bile yine biirleri alıncak parlar gidicek bizim istediğimiz o değil.zihniyet degişsin istiyoruz.ünal aysal belki klubu daha profesyonelleştirebilir gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 yoo, türkiyede taraftar dediğinin gözünü boyamak kolay, nice örneklerini gördük. Emre'ye katil diye bağıran yıllarca küfreden taraftar şimdi onu koynuna basıyor. Demirörene ana avrat düz gidenler 2 transferle (bak başarı da yok ortada sadece transfer var) şu an ona tapıyorlar. çok değil 3-4 hafta önce şenol güneş istifa diye yeri göğü inleten trabzonlular şimdi büyük hoca diyorlar. Ardaya yapmadığı terbiyesizlik kalmayan taraftar şimdi aman Arda cici Arda triplerinde. Her takımda öyle yani bu. Seneye Adnan Polat kalsın, sadece ucu ucuna da olsa şampiyonluk getirsin (ki getiremez) hatta 2-3 cafcaflı transfer yapıp sonra da şampiyonluk yarışını lig sonuna kadar götürsün yeter, hemen unutulur tüm bugünlerde olanlar. Öyle namaluplara kupalara falan hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 adnan polatta bunun için kasıcak.ama işte birşey deişmicek şampiyon olsak bile zorlama şampiyon olucak.ertesi sene yine hüsran o da biliyor şimdi bi gaz transferler yapıcak falan filan millete unutturucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 abi varmı gsnin sorunsuz bir sezon geçirdği. ben hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monkey13 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 zaaa ne caktik be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 bu takım 10 senedir kötü zaten arada gelen şampiyonluklar var ama yeterli deil orhanak cihan volkan falan unutamıyorum bu adamları ahhaah kabuslarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 abi bi fenerbahçe gibi olamadık ya. adamlar her sene üst sıralarda oynuyorlar bişi yapıyorlar. ama en azından her zaman taraftarını güldürüyor gerçi şampiyonluk macerası bambaşka bir konu hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Rewendor said: yoo, türkiyede taraftar dediğinin gözünü boyamak kolay, nice örneklerini gördük. Emre'ye katil diye bağıran yıllarca küfreden taraftar şimdi onu koynuna basıyor. Demirörene ana avrat düz gidenler 2 transferle (bak başarı da yok ortada sadece transfer var) şu an ona tapıyorlar. çok değil 3-4 hafta önce şenol güneş istifa diye yeri göğü inleten trabzonlular şimdi büyük hoca diyorlar. Ardaya yapmadığı terbiyesizlik kalmayan taraftar şimdi aman Arda cici Arda triplerinde. Her takımda öyle yani bu. Seneye Adnan Polat kalsın, sadece ucu ucuna da olsa şampiyonluk getirsin (ki getiremez) hatta 2-3 cafcaflı transfer yapıp sonra da şampiyonluk yarışını lig sonuna kadar götürsün yeter, hemen unutulur tüm bugünlerde olanlar. Öyle namaluplara kupalara falan hiç gerek yok. gayet hakli Rew yazdiklarinda biz hala sporsever olmayi ögrenemedik cunku ülke olarak.. hala skor-severiz hala günlük dusunuyoruz.. ve klupler günluk yönetliliyor bknz Gs'nin bu sezonku 3.TD si görev basinda böyle bir ülkede böyle kafalarda herseyi unutturmak kolay.. ya bak sıcti batirdi takıma ama sampiyon da yapti be.. bak iyide adam aldi fln.. bir sene 1. sonra 13. sonra 7. sonra 2. sonra 4. sonra 1. olmasi garip diilmi.. gelen yönetim de kendini dusuncek Red o konuda ümitlenme hic.. en ufak bişeyde bizde sorun yok yeaaww cekip hocayi sutlucak onlarda.. önce taraftarin kafasi degiscek.. sonra yönetimin.. ama biz ülke olarak kafamizi kullanmayi sevmedgmzden,bize bişeyler tepeden yaptrldgndan biz böyle kımsenin izlemediği sözde dünya derbileriyle,avrupaya cıkınca 8 yiyen 0 ceken top görmeyen fln bir ülke olmaya devam ederiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Red said: bu takım 10 senedir kötü zaten arada gelen şampiyonluklar var ama yeterli deil orhanak cihan volkan falan unutamıyorum bu adamları ahhaah kabuslarım yabancıları unutma, petre, bratu, lukunku, inamoto, fabio pinto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 iyide o kadar kazma her takımda var, zaten olmasa avrupada başarı gelirdi herhalde. Bizden gidipde 2. 3. ligde bile zor oynayan adamlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Ah keitayı satanlar, ne kadar hızlı çekerdi ileriye takımı ender yırtıcı adamlardandı:S izlemeside keyifliydi admaı biokadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Çakıçakıveedileee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Rewendor said: Red said: bu takım 10 senedir kötü zaten arada gelen şampiyonluklar var ama yeterli deil orhanak cihan volkan falan unutamıyorum bu adamları ahhaah kabuslarım yabancıları unutma, petre, bratu, lukunku, inamoto, fabio pinto $u anki takimda lukunku pinto falan olsa gs 3. falan olurdu rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 bobo bitmiş ya. adamın fizik 0. guti de kafada bitmiş zaten. kolay galibiyet oldu yalnız. yalnız konyaspor kalecisi bu kadar zamana oynamadı inönüde öndeyken bile takımları. Aykut 2. dk'dan itibaren aut atışlarını 1.5 dk da filan kullandı. mağluplar hala durum aynı. çok zavallıcaydı. hakem 1 kere uyarmadı. rüştünün ilk zaman geçirmesinde hemen çabuk ol dedi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar