damage_inc Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 dattebayo said: ya abi bu tür şeylerde mesele para değil. israf etmek istemiyodur belki. koksa ben direk atarım ama. ne bilim, adam yine de atmak istememiş işte. maddiyata vurmayalım her şeyi.yoo, maddi açıdan da sıkıntılıyım valla. o yüzden 2 kat fena koydu.
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Tavuktan zehirlenmek muhteşem sakat bir olay, aman. Yatırır yemin ederim.
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 bozuldugu kesin ama tavugu kaybı göze alamıyosan hasla panpa belki zehirlenmessn.belki bi sansın olablr.
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 kokuyor demişsin bi de yedin mi adamın bi ayağı çukurda beyler dağılın
damage_inc Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 yemedim ya. yiyemedim ki. pişince kokusu gider belki dedim ama gitmedi. daha beter oldu hatta.
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 abi olay kokusunun gitmesinde mi oha. kokusu gitse yemeyi göze alcaktin yani. ac kal ama yeme.
damage_inc Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 kokusu gitse yerdim, evet. tok açın halinden anlamaz.
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 damage_inc said: pişince kokusu gider belki dedim ama gitmedi. daha beter oldu hatta. üstüne pişirdin ha tebrikler midem bulandı
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Bi arkadaşım bi kaç hafta önce zehirlendi tavuktan. Kız hastanede serum yedi bağırsakları bozuldu ve kustu.
damage_inc Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Laorx said: üstüne pişirdin ha tebrikler midem bulandıev arkadaşım kusacak gibi oldu ama bana pek dokunmuyor. sıkı midem var.
Mal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 kekikli curry li sos yapsaydın giderdi kokusu.
damage_inc Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 vallahi etin yarısı duruyor poşette, atmadım hala çöpe. basitse tarifi yapalım.
moncici Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 e son kullanma tarihi falan yok mu ki tavuğun? 5-6 gün çok da uzun süre değilmiş. pişmiş olsa katiyen yenmez tabi.
damage_inc Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ambalajda değildi. bir posta yemiştik ilk aldığmızda.
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Altlı üstlü çıkarsın abi aman diyim sdf Zehirlenme cırcırı çok kötü ya işiyosun arkadan resmen.
damage_inc Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 havalar sıcak her türlü işiyoruz zaten arkadan.
Mal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 basit basit. haşladığın suya curry kekik karabiber felan kokusunu değiştirecek baharatlardan atcan 15-20 dakka kaymayacak. soğanı dörde bölüp onuda at. iyice karışır kaybolur kötü koku. ama ölürsen karışmam.
damage_inc Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ölümden korksaydık yaşamazdık. eyvallah gardaş.
damage_inc Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ben gelince çok bozdu topic, önünü alamadık.
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 moncici said: e son kullanma tarihi falan yok mu ki tavuğun? 5-6 gün çok da uzun süre değilmiş. pişmiş olsa katiyen yenmez tabi. :) tam tersi. buzdolabındaki pişmemiş tavuk max 3, hadi bilemedin 4 günde pişirimeli. pişirilmiş tavuk ise 5 güne kadar gider...
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ben ne zaman bir an durup bu ikilemde kalsam ve yenilsem, özellikle tavukta, hep kamera hemen hastaneye döndü. bu arada ben de bi soru soriim. 4 aydır et var buzlukta. baya da var çözdürmeye üşenmekten yemedim bi türlü. yesem olur mu?
Öne çıkan mesajlar