Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Immortals (2011)

progamer

Öne çıkan mesajlar

LathspeLL said:

ucunbiri said:

yorumlamam bu kadar hadi hayırlı işler. hahaha.

dün "uvv beybi zeus çogzel olmuş" diyordun lan, hep bu paticikte entelleşiyorsun sen.

Oha, yuttuğun sabun büyüklüğünde ki hapın etkisi heralde. Zeus çok çıtı pıtı bişey çıktı dedim sana, adam gibi zeus olabilirdi dedim.

ahahaha evet sabun büyüklüğündeki hapların etkisi hep bunlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

film leş...

3-5 dövüş sahnesi iyi o kadar onun içinde gitmeye değmez zaten, çıkınca seyredersiniz evde.

zeus desen zeuse benzemiyor
tanrılar bi halta benzemiyor ezik ezik geziyorlar
titanların titanlıkla alakası yok
öyle bi çekmişler ki sanki 5tane tanrı yaşio olimposta.

bari filmi çekmeden önce vikiden fln bakaslarda bi yunan mitolojisine.

konu desen o da yok, saçma salak karombole ilerlemiş film.
3d dedikleri 3d değil zaten 3-5 sahnesi 3d o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

kaçın kurtarın kendinizi, kötü filmler gördüm ama bu kadar leşini görmedim. Filmin berbart olmasını, hikayenin her yerinin saçma salak ve boşluklarlar dolu olmasını, yarısının başka filmlerden çalıntı olmasını, dövüş sahnesi diye koydukları şeylerin rezalet olmasını geçtim, iki sahne için o salak 3D gözlüğü iki saat taktırtmış olmalarını kabul edemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

kötü değildi de çok havada kalmış konu

hyperion kim o kadar adamı nerden bulmuş vs film boyunca bunlar geldi ara ara aklıma, köylüymüş karısını çocuğunu kaybetmiş başka da bişey öğrenemedik
bi de theseus atina'nın başına filan geçmiyor muydu abi, o başka theseus muydu eauh.

ha gökyüzünde ayakta durur halde dövüşmeleri de çok feciydi, adeta sdgfgsdfgsdf dedim içimden aynen böyle

bi de agora'da bile 3d abanmışlar çok üzüldüm ya, sokacam 3dnize yemin ederim çok kıl oluyorum ya
Sosyal ağlarda paylaş

heralde dünyanın en kötü orduya seslenişli filmidir.

bir de o ne biçim bi ordu ya, tamam iyi tarafın ordusu hep azdır, hep yokluk içindedir ama bu kadar da leş olmaz ki. 15 tane adam var bildiğin.

o seslenişte zaten kıçlarına pisleyen adamlar herifin 3. cümlesinden sonra gereksiz gaza geliyolar, hiç inandırıcı değil orada film koptu bende zaten.

tanrılar hiç işlenmemiş, hiç bilgisi olmayan birisi için hangi tanrı ne iş yapar (gerçi mitten bağımsızdı film genel olarak) belli değil, isimler belli değil.

filmde tek beğendiğim şey kahinin memeleri ve götüydü valla.
Sosyal ağlarda paylaş

Hikayede eksikler olduğu doğru.
3d izlediğime zaten pişmanım, gözlerim bozuldu resmen ki kaldı ki, 3dlik bi sahne felan yoktu yani. 3dsiz yer de yoktu. O da ilginç(Bakınız 3d için açılan başlıktaki haklı serzenişler)
Ama geneli güzeldi. Savaş sahneleri zevk verdi.

prophet hk.

Prophetin adama vermesi de apayrı handicap, sen o kadar koru görüyü, sonra oğlanın god touched olduğunu öğrenince, ben vazgeçtim görmekten sen bi yanaş bakim demek. Olmadı, yakışmadı...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...