guksot Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 rfilm beklediGğim kadar iyi cıkmadı ayrica son bes senedir yunan mitolojisine artan ilginin kaynagini meerak diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 LathspeLL said: ucunbiri said: yorumlamam bu kadar hadi hayırlı işler. hahaha. dün "uvv beybi zeus çogzel olmuş" diyordun lan, hep bu paticikte entelleşiyorsun sen. Oha, yuttuğun sabun büyüklüğünde ki hapın etkisi heralde. Zeus çok çıtı pıtı bişey çıktı dedim sana, adam gibi zeus olabilirdi dedim. ahahaha evet sabun büyüklüğündeki hapların etkisi hep bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 film leş... 3-5 dövüş sahnesi iyi o kadar onun içinde gitmeye değmez zaten, çıkınca seyredersiniz evde. zeus desen zeuse benzemiyor tanrılar bi halta benzemiyor ezik ezik geziyorlar titanların titanlıkla alakası yok öyle bi çekmişler ki sanki 5tane tanrı yaşio olimposta. bari filmi çekmeden önce vikiden fln bakaslarda bi yunan mitolojisine. konu desen o da yok, saçma salak karombole ilerlemiş film. 3d dedikleri 3d değil zaten 3-5 sahnesi 3d o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 kaçın kurtarın kendinizi, kötü filmler gördüm ama bu kadar leşini görmedim. Filmin berbart olmasını, hikayenin her yerinin saçma salak ve boşluklarlar dolu olmasını, yarısının başka filmlerden çalıntı olmasını, dövüş sahnesi diye koydukları şeylerin rezalet olmasını geçtim, iki sahne için o salak 3D gözlüğü iki saat taktırtmış olmalarını kabul edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Ben bir daha holywood yapımı filmlere gitmeyi bile düşünmüyorum o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 zeus yeterli sosyal mesajı veremiyor.sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Oha yerden yere vurdunuz lan filmi. Ben de bizim elemanlarla gidelim falan diyodum ama gitmeyelim madem. Bunun yerine neye gidelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Git abi, film turevlerine gore gayet iyi. Bastan sona aksiyon gormek umuduyla gidip goremeyen insan grubu yukardakiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 oha bu kadar da kötü olamaz, kesin izlemem lazım en kısa zamanda. umarım bir anlık üzüntü ve giden paraya üzülme dolayısıyla bu kadar giydirmişsinizdir sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Bu arada başrolde ki oyuncu yeni superman'imiz tabi belirtmekte fayda var, ben unutmuştum kim olduğunu, filmde bazı duruşları direk superman'di adamın, ahanda bu kesin dedim o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 kötü değildi de çok havada kalmış konu hyperion kim o kadar adamı nerden bulmuş vs film boyunca bunlar geldi ara ara aklıma, köylüymüş karısını çocuğunu kaybetmiş başka da bişey öğrenemedik bi de theseus atina'nın başına filan geçmiyor muydu abi, o başka theseus muydu eauh. ha gökyüzünde ayakta durur halde dövüşmeleri de çok feciydi, adeta sdgfgsdfgsdf dedim içimden aynen böyle bi de agora'da bile 3d abanmışlar çok üzüldüm ya, sokacam 3dnize yemin ederim çok kıl oluyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 İçinde iyi sahneler barındıran kötü bir film. Özellikle titanları çok ilginç buldum , tanrıların çocukları biliyorsunuz titanlar , resmen zombie gibi vizyona almışlar komikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 İlk defa 3d film izledim, vay gerçekden oluyormuş ilginç diyerekden izledim filmi o açından ilginç bir deneyim oldu. İkide bir gözlüğü inidirip kaldırıp hımmmm dedim. Yoksa tırto bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 çok fazla yunan mitolojisine dalmadan hata aramadan izlenirse ki öyle izledim. Bayaa başarılı çok güzel sahneler var. T tek sevmediğim tarafı tanrılar daha karizmatik olabilirlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 heralde dünyanın en kötü orduya seslenişli filmidir. bir de o ne biçim bi ordu ya, tamam iyi tarafın ordusu hep azdır, hep yokluk içindedir ama bu kadar da leş olmaz ki. 15 tane adam var bildiğin. o seslenişte zaten kıçlarına pisleyen adamlar herifin 3. cümlesinden sonra gereksiz gaza geliyolar, hiç inandırıcı değil orada film koptu bende zaten. tanrılar hiç işlenmemiş, hiç bilgisi olmayan birisi için hangi tanrı ne iş yapar (gerçi mitten bağımsızdı film genel olarak) belli değil, isimler belli değil. filmde tek beğendiğim şey kahinin memeleri ve götüydü valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Orduya sesleniş fiyaskosundan sonra Hyperion'un ÇAT diye tünel girişinden ilk merdivenden kralın yanına çıkması komediydi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 bir sürü fiyasko vardı ya o tünelde.Savaşmayı bırakıyorlar bir ara merdivenlerden cıkmaya yeltenince. Birde imdb'de 7 puan nasıl alir bu film 0_= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Hikayede eksikler olduğu doğru. 3d izlediğime zaten pişmanım, gözlerim bozuldu resmen ki kaldı ki, 3dlik bi sahne felan yoktu yani. 3dsiz yer de yoktu. O da ilginç(Bakınız 3d için açılan başlıktaki haklı serzenişler) Ama geneli güzeldi. Savaş sahneleri zevk verdi. prophet hk. Prophetin adama vermesi de apayrı handicap, sen o kadar koru görüyü, sonra oğlanın god touched olduğunu öğrenince, ben vazgeçtim görmekten sen bi yanaş bakim demek. Olmadı, yakışmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 yılların birikmişliği var ama bi de öyle düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Karı yanıyor siz ne anlarsınız sevmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Film tam bir hayalkırıklığı.Tarsem bunu bize yapmıycaktın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 from producers of 300 yazısı yüzünden izledim. beğenmedim açıkçası. konu iyi işlenmemişti veya daha iyi işlenebilirdi. yunan mitolojisinin 1:1 aynısını bu kadar kısa sürede tam işlenmesini beklemek ne kadar hataysa , sırf aksiyon sahneleri için övmekte o kadar hata diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Yunan mitolojisinin renginden, dizaynından uzaktaydı film birde. Yani 300'e benzeyeceğim diye direk persian havası olmuş. Tek Athena'dır ya olay, istiyorum Athena'yı varır mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 o athenayı oynayan kız bazen çok güzel bazen çok çirkin degişik bi kız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 türk erkekleri filmdeki oyuncuların vücudu kıskanıyo o yüzden filme bok atıyolar diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar