-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Nihat, oyunu bitirir bitirmez biraz önce Pascal’a deli gibi tezahürat yapan Asena, Özge ve Derya’nın yanına gidip Tefik ile yüksek sesle konuşmaya başladı. Duyabildiğim kadarıyla “Ben onları ekmek arası kaşar gibi yerim” gibi cümleler sarf etti. Bu arada çamurlu suların içinden çıkan Pascal Nouma sinirle oyun alanını terk edip ağaçların arasında kayboldu. Ve ardından hiç beklemediğimiz bir anda ağaçların arasından çıkıp Nihat Doğan’a saldırdı. Şans eseri Taner ve Tefik ikisini de durdurmayı başardı. Ama olay kontrolden çıkmıştı bir kere. Taçmin, Ceyda, Asena, Ebru ve Özge deli gibi bağırıyor ve onları durdurmaya çalışıyordu. STEALTH ACTION
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 http://www.acunn.com/tv/1189/pascalla-nihat-yumruk-yumruga pazar günü full verir ahahaha yanlız o noumanın koşusunun sonu nihat doğan reis için pek hoş olmamıştır :)
gosh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 yihihihihihahihaaaaaa diye nasil aglanir?
yav Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Kadın oyuncuların “Sen kime kaşar diyorsun” tepkileri ortamı iyice gererken, ahahahah http://www.stargazete.com/magazin/survivor-da-kasar-kavgasi-haber-349784.htm
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 synthesizer said: aahahah adam rotting corpse (tu) "hiç beklemediğimiz bir anda ağaçların arasından çıkıp Nihat Doğan’a saldırdı." said: sdfsdf
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 said: Bu arada çamurlu suların içinden çıkan Pascal Nouma sinirle oyun alanını terk edip ağaçların arasında kayboldu. Ve ardından hiç beklemediğimiz bir anda ağaçların arasından çıkıp Nihat Doğan’a saldırdı. ahaha cok iyi.
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Şu kavga çıkınca kızlar niye ağlar lan sdf
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ahaha bak o piskolojiyi bende cozemedim yillardir.
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 herkes kavgaya odaklanınca tekrar ilgiyi kendi üstlerine çekmek için kısaca attention whore.
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 of aynen. önce kavga çıkart millet dövüşsün, sonra ağla millet yine ilgisini sana yöneltsin. hertürlü kazan.
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 peynir ekmek kavgasi diye vermis ntv ahah
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 gosh said: yihihihihihahihaaaaaa diye nasil aglanir?
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Abi sondaki aglama. http://i.imgur.com/uzuqW.jpg
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 kiz orda samimi bi sekilde aglamaya baslamis lakin, lan 70 milyonun önünde agliyoz daha karakteristik agliyim bari demis gibi adeta... of tespite gel.
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ekşi sözlükte birisi şöyle yazmış; kavga konusunda pek bir fikrim olmasa da sözü geçen videonun 11. saniyesinde ebru destan'ın göğüsleri dikkatimi çekti. bir tahrik olma durumu mu yaşamış yoksa bana mı öyle geldi tam bilmedim. ama sonuçta çirkin bir olay tabi. ben şahsen kınadım. yersen. (sutyen kullanmayan memeli hayvan, 07.05.2011 11:13)
interperez Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 kızların ağlama olayı light armorlu herhangi bi casterın üzerine gelen mdpsye detaunt atması gibi.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 adamım Nouma be fena paralamış Nihatı bu sefer
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 kizin sondaki aglamasi efukt videosu gibi olmus
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 acunn.com ne kolpa bir site ya.hiç bişi açılmaz etmez
Öne çıkan mesajlar