Creus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 DeBuffAndHeal said: kaka da yok higuain de. gerginlik olurken ısıyonudo gördüm gibi yok mu yedekler de eminmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 dediğmi anlıosnz dimi.. ayyy yüzüm ayyy kolum ayyy kıcım diye her topta yerde barcalılar.. yetersiz reziller :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ahaha abi nasıl rol yapıyor belli değil barcalı oyuncular. hale bak. pedrodan sonra bu da yüzünü tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 barca resmen korkuyor yahu hal hareketler falan çok komik hiç yakışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ahah ilk yarının son dakkasında ilk defa pozisyon buldu real madrid. o da ofsayt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 barcelona resmen iniesta gelsin nou campta daha rahat oynarıza yatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 rewendorda tam katalan cıktı ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 yalniz pedro ve busquetsin numara yapmalari iyiydi. havadan kart gordu arbeloa. barcanin da sikisinca boyle soyler yaptigini gormus olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 barça kac tane pozisyon buldu rew ?? pas sampiyonu en birinci takım.. pique puyol paslasmasi yapmaktan kac tane pozisyona girebildi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Creus said: DeBuffAndHeal said: kaka da yok higuain de. gerginlik olurken ısıyonudo gördüm gibi yok mu yedekler de eminmisin?yok ben kaka mesutun yerine oynar diye düşünmüştüm, valencia maçında baya iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Sixoms said: yalniz pedro ve busquetsin numara yapmalari iyiydi. havadan kart gordu arbeloa. barcanin da sikisinca boyle soyler yaptigini gormus olduk. velkom to world :D her büyük macta böyle bunlar.. gecen sene pedro'nun parmaklarnin arasindan baktgi anin gif'i fln var hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Sert futbol + defans taktiğine karşı kendini yere atma taktiği geliştirmiş barcelona. Edit 2 : Kaka son 25-30 dk da giricek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Sixoms said: yalniz pedro ve busquetsin numara yapmalari iyiydi. havadan kart gordu arbeloa. barcanin da sikisinca boyle soyler yaptigini gormus olduk. Çirkef leş adamlar yaw, tiksindim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 applev0dka said: barça kac tane pozisyon buldu rew ?? pas sampiyonu en birinci takım.. pique puyol paslasmasi yapmaktan kac tane pozisyona girebildi ? valla 3-4 tane saydım ben. villanın şutu var, xavi'nin paslarla ceza yayına gelip şutu var, messinin pozisyonu var, yine villanın sağ kanattan götürdüğü bi top var. Zaten ilk yarı şut sayılarına baksak yetiyo. Hatta onu da geçtim, beraberliğin avantaj vereceği deplasman takımı tabii ki mutlak gol atmaya oynaması gereken ev sahibiyle bir olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 bu mac berabere biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ulan 40yilda bir bi futbol maci seyredeyim dedim, gele gele bu maca denk geldik. bayilcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 senko said: ben daha kimi tutacagima da karar veremedim normalde guclu olani tutarim ama hangisi guclu belli olmuo suan bandwagonu mu kaçırıdn lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 0 dan 0 maç temiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 yabanci bir yayindan izliyorum.. giris tünelinde madridli oyunculara dalms barca yedek klubesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Kendi evinde defansif kadroyla çıkacak kadar korkan, ilk yarıda tek atağı ofsayt olan, adam gibi şutu olmayan takımı "adam dahi abi öyle çıkacak tabii" pozisyonuna sokacak kadar fanatik misiniz abi elin takımları hakkında, noluyor yav, toplayın kendinizi de tarafsız izleyin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Alakasız : Haxball cular son 10 dk çabuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 mevzu var o7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 bu ne abi bi tek ayman eksik real madridde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Baggio said: Kendi evinde defansif kadroyla çıkacak kadar korkan, ilk yarıda tek atağı ofsayt olan, adam gibi şutu olmayan takımı "adam dahi abi öyle çıkacak tabii" pozisyonuna sokacak kadar fanatik misiniz abi elin takımları hakkında, noluyor yav, toplayın kendinizi de tarafsız izleyin biraz. budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Baggio said: Kendi evinde defansif kadroyla çıkacak kadar korkan, ilk yarıda tek atağı ofsayt olan, adam gibi şutu olmayan takımı "adam dahi abi öyle çıkacak tabii" pozisyonuna sokacak kadar fanatik misiniz abi elin takımları hakkında, noluyor yav, toplayın kendinizi de tarafsız izleyin biraz. futbolu sadece hucum sanan.. aslinda oyunun en önemli parcasinin savunma oldugundan bihaber insanlar diilsinz umarim ? okthxbai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar