Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL: Real Madrid vs Barcelona 27.04.11 @ 21.45

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

barça kac tane pozisyon buldu rew ??

pas sampiyonu en birinci takım.. pique puyol paslasmasi yapmaktan kac tane pozisyona girebildi ?

valla 3-4 tane saydım ben. villanın şutu var, xavi'nin paslarla ceza yayına gelip şutu var, messinin pozisyonu var, yine villanın sağ kanattan götürdüğü bi top var.

Zaten ilk yarı şut sayılarına baksak yetiyo.

Hatta onu da geçtim, beraberliğin avantaj vereceği deplasman takımı tabii ki mutlak gol atmaya oynaması gereken ev sahibiyle bir olmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi evinde defansif kadroyla çıkacak kadar korkan, ilk yarıda tek atağı ofsayt olan, adam gibi şutu olmayan takımı "adam dahi abi öyle çıkacak tabii" pozisyonuna sokacak kadar fanatik misiniz abi elin takımları hakkında, noluyor yav, toplayın kendinizi de tarafsız izleyin biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Kendi evinde defansif kadroyla çıkacak kadar korkan, ilk yarıda tek atağı ofsayt olan, adam gibi şutu olmayan takımı "adam dahi abi öyle çıkacak tabii" pozisyonuna sokacak kadar fanatik misiniz abi elin takımları hakkında, noluyor yav, toplayın kendinizi de tarafsız izleyin biraz.

budur
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

futbolu sadece hucum sanan.. aslinda oyunun en önemli parcasinin savunma oldugundan bihaber insanlar diilsinz umarim ?

okthxbai
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...