Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbulda masaj

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
moncici said:

BabacumMostors said:

hilton otellerinde var bu tarz masaj-terapi yerelri

kaç para biliyo musun yazmıyo sitelerinde

ehehe biraz tuzlu ama az daha araştırısan kadıköyde ciddi güzellik/masaj saloları var da bazıları sadece bayan müşteriye çalışıyor

bağdat caddesinde var öyle iki yer bir tanesi marks&spencerın oradaydı galiba, yada kırıntının orada.. tek hatırladığım aynı binada turizm acentası da vardı
Mesaj tarihi:
valla şöyle 150den azsa hiltona gidicem ya. bel ağrısından duramıyorum, sırtımda yumru var iki tane. şöyle sağlam bi muamele çeksin çekik gözlü ablalarım
Mesaj tarihi:
sadece hilton değil conrad vs gibi büyük otellere sorduraiblirsin hemen hemen hepsinde spa masaj hizmeti var

belinden sorun varsa önce bir fizyo terapiste git, eğer gittin ve "masaj" telkininde bulunduysa biraz parayı gözden çıkarıp daha ileride aynı şekilde masrafa girmemek için kendien bakacaksın :)
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

Monicici git özel kültür fiziklere ssk karşılıyo hemde orada taze cıvır hemşireler yaptırıyor en azından burtom biofizde öyle gördüm ben.

hemşireler teklif ediyomuş
Mesaj tarihi:
İlla sonu mutlu bitmicek diye inat etmekte ayrı bir durummuş. Tamam karaköye git masaja demiyoruz ama sonu mutlu bitirenler normal masajı yapamıyor mu? sonunu mutsuz iste masajı yine yaptırt sen .
Mesaj tarihi:
http://www.sehirfirsati.com/

aha hakkaten 200 liraya 2 kişi jakuzili vip oda, masajlar falan diyo ama çiftlere.
forever alone.jpg :/

neyse buldum ben akgün hotel diye biyer zaten gidicem yarın
Mesaj tarihi:
goldbären said:

abi kırk yaşında da olsan büyüklü küçüklü DRAGON SLAYER nickin her gördüğümde güldürüyo beni

karşıma geçip ana avrat küfretsen gene gülecem

niye, ırkçı mısın?
bu ülkede dragon slayerlar da yaşama hakkına sahip.
  • Yeni Oluştur...