Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 haaaaaaaaaaaaa doğru lan dizide geçiyodu adı. hatta ve hatta o yüzden çocuğa bu ismi vermişler diyip kafamı kullanmıştım. aynı kafa bu infoyu unutmuş aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 işte kitabıda okuyunca böyle detaylı ögrenmek iyi oluyor okuyun ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 abiiiiiiii 1 kitap sonu olan spoileri açtım YAAAAAAAA AĞLICAM OLMAZ Kİ BÖYLE LAN neyse çok önemli bişi yazmıyordu sanırım ama, kendime bu konuya girmeyi yasaklıyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Kendi düşen ağlamaz derlerdi küçükken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 bişi okumadan soft bi spoiler isticem sizden sadece evet hayır tarzı basit bi cevap verin spoiler vermeden ona göre bağlanıcam karaktere sdfsd Viserys ilerde akıcak mı yoksa hep böyle sümsük tarzı mı takılıyor? ölüp ölmeyeceğini falan sakın söylemeyin lütfen sadece akıp akmayacağını merak ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Hep sumsuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 tamam hacı eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Üstadların zinciri kuzgunlar, çelikler, büyüler, tarih, silahlar vs gibi konuları temsilen farklı metallerden yapılan bir zincir halkası var. öğrendikçe o bilgiyi temsil eden halkayı takıyor.ne kadar çok konuda bilgiliyse o kadar büyük zincirleri var. adamın üstadlığını ölmeye yarıyor kısaca =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 lan kitapta ara sıra flashforward yapıyordum. 2. parta bakiyim dedim bi sayfa açtım ve açtıgım sayfada çok ağır spo yedim ağır spo okuyan pişman olur açtım sayfaı direk jon : babamı öldürdüler gece nöbetinden firar ediyor jon nedi harcıyorlar.hem spo yediğim için sinir oldum hemde daha çok merak ettim sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 abi babamı... kısmını gördüm gözümü çevirip spoilerı kapadım okumadım asşdflk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ama içten içe devamının ne oldugunu biliyorsun ahah valla ben daha çok merak etmeye başladım muhtemelen 6. bölümden sora patlıcak olaylar haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Tekrar söylemek istiyorum burada: 8. bölümün senaryoyu George R. R. Martin yazmış. Çıksın hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 İlk kitabın yarısını geçtim. Şu şeyi merak ediyorum ben, Sur'un ötesinde daha kitabın ilk bölümünde ortaya çıkan the others olayın içine girecek mi ileride nedir onların olayı tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 hemen hemen aynı yerdelerdeyiz muhtemelen giricek.bazı yerlerde muabbeti geçti.dağ adamları kaçıyorlarmış falan filan ötekileri gördüğünü söyleyenler varmış vs vs muhtemelen kışın gelmesiyle görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 tüm kitaplar Çok var daha, çoooook. 4. kitapda bile yoklar yani. 3. kitapta biraz geçiyorlar sadece. Temmuz'da çıkacak 5. kitapda oldukları tahmin ediliyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ayıp etmişler o zaman ya gidişat ne olacak acaba şimdi merak ettim bu targaryen karısı savaş cıkarıcak herhalde tek enteresan şey o olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 GERGE said: tüm kitaplar Çok var daha, çoooook. 4. kitapda bile yoklar yani. 3. kitapta biraz geçiyorlar sadece. Temmuz'da çıkacak 5. kitapda oldukları tahmin ediliyor ama. 3.kitap gösteripte vermiyorlar mı =) 3 ün yarıya geldim baya bi anlatıyor onları =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 diziden bi cacık olmaz tırt dizi diyip beklentimi düşüriyim bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 3.kitap hep anlatıyorlar işte. okuyalı 6-7 yıl oldu üçü, tek hatırladığım bir sahnede çıkıp gittikleri. gece geldiler deniyordu genelde. Ebook bundle aldım zaten geçenlerde, 3400 sayfa, tekrar okuyorum şimdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 soru (3.kitap) bu "wights" ile "white walker" ın farkı tam olarak ne biliyor musunuz. iki farklı türü var gibi ama çözemedim tam. acaba asıl yaratıklar ile ölen insanların dönüştüğü şey mi farklı. bu arada jon'un gömülü bulduğu kırık horn wildlings lerin aradığı horn çıkacak gibi bi his var içimde. doğru mu acep =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 3. kitap Jon o hornu buluyor diye hatırlıyorum ben de. wights'lar othersların öldürdüğüklerine deniyor. otherslerın öldürdükleri zombi olup ayağa kalkıyor şu bacımız gibi: http://positronichalloween.files.wordpress.com/2011/04/game-of-thrones-wight.png white walker ise othersların kendileri, farklılar. bir ırk onlar orc gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 3. kitap Fakat o horn Jon'un ilk buldugu horn degil. Gercegini, veya en azindan Mance Rayder'in gercek oldugunu soyledigi hornu, Mance Rayder'in cadirindan aliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 3. kitap (sonu olabilir) 7 yıl oldu işte, bir horn bulduğunu hatırlıyorum sadece. Sen söyleyince hatırladım tam ama, dediğin gibi. Hatta Jon hakkında daha acı şeyler de hatırladım. kız vardı bir de =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar