Rock Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Aradım ama açılmış bir konu göremedim. Ben başlatayım bari.www.imdb.com Film konu ve kadro olarak güzel gözükse de konu ve gidişat açısından beni pek tatmin etmedi açıkçası. Benzer işlenen bir konusu olan The Bourne Identity'den sonra biraz hayal kırıklığı yaratıyor. Film de en ilginç gelen şey Almanya'da geçtiği için Türkler abartılı(beliki de değildir) olarak ön plana çıkartılmış olması. Her köşe başından yada duvarın arkasından :) bir Türk çıkıyor. Biraz spoiler gibi olacak ama söylemeden geçemeyeceğim. Filmde herşey bir Türk'le başlıyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 taken'dan tanıyorum bu adamı. başarılı bi oyuncu. izlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 genç liam.gelecek vaadediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paris te kızı kaçırıldı gitti orayı dağıttı. Şİmdi Berlinde kimliği kaybetmiş yine aksiyona girio. Böyle Avrupada şehir şehir dolaşıp adam dövüyo Liam Neeson. Taken daha güzeldi bide bu filmden. Kötü değildide öyle çok sinemada seyretmeye gerek yoktu bence. Senaryoda direk Bourne Identities'e fazla benzemiş biraz. Birde filmde baya "aha türkçe konuştu lan" durumu var asdf Sonuçta Liam Neeson ftw ama daha iyi bir şey beklemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 liam neeson diye bi adam varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 puahaha taken ile aynı afişi hazırlasalarmış utanmasalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 filmi taken zannettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 adam surekli perfect tense filmlerde oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 guuzele benziyor he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 fena film değil ya izlettiriyor,konu güzel.liam reis için her türlü izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 film fena değil, ancak böyle konularda öyle herkesin aklını tatmin eden devasa twistler olamıyor malesef. direk aynı örnekle iki üç film daha var, flight plan, forgotten gibi. onlar az daha başka ama işte anlayın. yine de liam neeson faktörü es geçilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 escape said: taken'dan tanıyorum bu adamı. başarılı bi oyuncu. izlicem Dünyanın Gary Oldman'dan sonra en underrated oyuncusunu anca Taken'dan tanıyorsan yazık sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Taken tarzında bir film,Türklerin filmde geçmesi değişik bir hava veriyor,sinemada izlenmeye değmez,evde izlenebilir,bide o o taksi şoförü bayanla se*işseydi süper olcaktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 january jones'un performansı çok iyi filmde. role iyi oturmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Baggio said: escape said: taken'dan tanıyorum bu adamı. başarılı bi oyuncu. izlicem Dünyanın Gary Oldman'dan sonra en underrated oyuncusunu anca Taken'dan tanıyorsan yazık sana. şoktayım şu an. hahaha taken ne abi? adamı daha kaç yılında tanımış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 adamın eli silaha değmedi tüm film ama afişte kolum kadar silahı tutuşturmuşlar eline dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 ya sadece o da değil hemen bi nefret kusayım cunku uyuz oldum filme hani filmlerde devamlı mantık arayan tiperden değilim ama şöyle sahneleri koyunca ben deliriyorum dfs kadının liam abiyi ararken 500 metreden otoparkın en ust katına bakıp aha burdaymış diye girmesi liamın silah almaması. adam randım bi şekilde kaçarken metrodan inince gidip denize düştüğü taksiyi görmesi koca almanyada dfs 1 saat 45 dakka falan film yanılmıosam.ve sadece son 7-8 daakkada bişiler oluyor.oysa liam abinin maksisumum yarım saatte hafızası gelip saf aksiyona dalması lazımdı. aklıma gelmeyen bir sürü sçama şey fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 escape said: taken'dan tanıyorum bu adamı. başarılı bi oyuncu. izlicem bunu yeni gordum ben, iyi ki banletmisiz la bu adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 izledim ben hoştu ya, 7.5/10 çalışır benden de hani sadece çok sarıyor, aslında o kadar asdf birde liam neeson reyiz var tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 o değil de film yapı olarak Taken'a benziyo hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar