xieon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Splinter Cell, Assassin's Creed, James Bond, Metal Gear Solid ve Hitman serilerinin hepsini oynadım. Bu tarz başka oyun arıyorum fakat mümkünse Hitman gibi bir oyun olsun yani birden çok bitirme yolu falan olsun. Var mıdır böyle bir oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Thief serisi var eskidir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Thief serisi. birden çok bitirme yolu yok ama oynanmalı. too late :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 böyle bişi banada lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 grafik aramıyosan deus ex var. birden fazla bitirme yolu olarak nokta atışı denebilcek bi oyun. deus ex 2yi ben hiç sevmedim ama ona da bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Velvet Assassin. Biraz sığ ama görüntüleri falan çok hoş (kız da öyle). Tamamen stealth üzerine kurulu. http://cache.gawkerassets.com/assets/images/9/2009/02/velvet.png Sniper: Ghost Warrior. Adından da anlaşılacağı üzere daha çok sniper üzerinde odaklı. Ama stealth ağırlıklı. http://zombiegamer.co.za/wp-content/uploads/2010/11/Sniper-Ghost-Warrior.jpg Death to Spies: Moment of Truth. Baya ayrıntılı, tam senin istediğin gibi ama sinir krizleri geçirmene neden olabilir. (Aradığın bu ama) http://games.mescript.com/images/content/screenshot/death_to_spies/death_to_spies_ss5.jpg Assassin's Creed'i de eklediğine göre stealth olsun yeter dediğini düşünerek bunlara da bakmanda fayda olacağını düşünüyorum. Batman: Arkham Asylum, Riddick: Assault on Dark Athena, Thief: Deadly Shadows, Manhunt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Çok teşekkür ederim sanırım Death to Spies: Moment of Truth Evet AC dedim ama yokluktan dedim bana kalırsa splinter cell'in son oyunu da stealth sayılmaz. Böyle gizleneyim kılık değiştireyim insanlar arasında silah çekemeyim oyunu lazım ki bu Death to Spies: Moment of Truth gibi gözüküyor bir bakayım. Çok sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 bu death to spies yeni oyun mu laptopum kaldırır mı acaep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 arkham asylumun neresi stealth action ki :) Bi kaç level haricinde ama fena oyun o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 çalıştırır büyük ihtimalle (neye göre söylüyosam sdf), fazla bişi istemiyordu hatırladığım kadarı ile. 2009 oyunu olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 haxball zor oynuyorum abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 hmm o zaman şöyle bişi var (:P) http://www.oldgames.sk/images/oldgames/action/Castle.Wolfenstein.2/bcw_003.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 razzRaziel said: Sniper: Ghost Warrior. Adından da anlaşılacağı üzere daha çok sniper üzerinde odaklı. Ama stealth ağırlıklı. http://zombiegamer.co.za/wp-content/uploads/2010/11/Sniper-Ghost-Warrior.jpg herkes demiş thief serisini zaten, ben de diyeyim :D ama sakın bununla vakit kaybetme. rezalet bir oyun... indirdiğim 4gb'a üzüldüğüm tek oyundur herhalde bugüne kadarki. o derece leş. bu arada tam istediğin tür olmasa da commandos serisini tavsiye ederim. ben fps stealth'ten daha fazla zevk almışımdır commandos'da her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 bilmiyorum istedigin tarz mi ama, desperados ve commandos oyunlarida cok iiyidr bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 death to spies indirdim bende ariyodum boyle birsey. cok hosuma gitti. http://uk.faqs.ign.com/articles/104/1040300p1.html surdada walktrough var zorlanirsaniz bakarsiniz. gerci cogu sefer cok degisik bicimde yaptim ben. sonradan okuyunca sasirdim. 7 lvl varmis 3 unu bitirdim kaldi 4 :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 alpha protocol bence tam uyar sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Death to Spies'ı alayım dedimde pahalıymış. Bu ay oyun kotamı doldurdum =( Finallerden sonraya artık. Bir de Wiki'de oyundaki görevlerin gerçekten yaşanmış şeyler olduğu yazıyordu, o ilgimi çekti çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 reyou said: bilmiyorum istedigin tarz mi ama, desperados ve commandos oyunlarida cok iiyidr bu konuda Commandos serilerini oynadım sanırım 1 oyun kaldı ona bakayım desperados'a bakayım LethE said: alpha protocol bence tam uyar sana. Bir de şunu inceleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 The Saboteur var istediğin tarzda ama oyunu oynamadığım için tam yorum yapamayacağım. Gamespot link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Saboteur çok arcade kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Aynen gerçi onu da oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 GERGE said: Death to Spies'ı alayım dedimde pahalıymış. Bu ay oyun kotamı doldurdum =( Finallerden sonraya artık. Bir de Wiki'de oyundaki görevlerin gerçekten yaşanmış şeyler olduğu yazıyordu, o ilgimi çekti çok. yasanmismi? OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Hitman serisi dendi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 alpha protocol +1 tabi class/skill ve oynayis tarzina gore cok degisebilir hadise o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 alpha protocol'a ben de +1 bi thief değil tabii ama yine de ilginç bir stealth sistemi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar