Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 gardaş namus meselesi oldu artık gerekeni yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 abi kusura bakma da broların angutmuş bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Bu ne la huahduahsduasd Hacı sen acil arkadaş ve sevgili çevreni değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 hha sevgili çevresi nedir abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 2πr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 http://26.media.tumblr.com/tumblr_l4oyw90QU91qb06l3o1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 brolarin memeleri yok evlenince hasta olunca brolar gelip corbada yapmayacak cocuk desen onuda yapamayacaklar. ara manitayi baris. veya birak o arasin öyle baris fazla yüz verme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 İki, tarafta şaka yaptığını sanıp attention whore luk yapmış. İşsiz iki tarafta yani... Her ikisi de gitsin, yeni birilerini bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Bende böyle bir sorun yok cok şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 aibi zaten barışırsınız da çok güldüm ayrıldık yazınca haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Llama said: arkadaşlarını döv ahahah daha paragrafi okurken ilk dusundugum sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Laorx said: bros befo hoes ahahahah o kadar nigga müziği dinledim ki bir anda burda görünce asdhahsddasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 kiz kankana, kankan kiza saka yapmis sira sana gelmis bu aklinda bulunsun. bu arada arkadaslarindan biri net kiza yaziyor alttan, dov kesinlikle iclerinden birini digerlerine ibret olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 yeni arkadaşlar edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Sevgiliniz arkadaşlarınızdan nefret ediyorsa, ya arkadaşlarınızda bir problem vardır ya sevgilinizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 aha katıldım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ayrı ayrı görüş çok mu zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Arkadaş istiyor ki how i met ur momma tadında ortamım olsun, arkadaşlarım sevgilim hep birarada çok egleniyoruz ama grup içinde birbirini dövme seviyesine gelmiş insanlar var. sanki bir hespa hatası var ortada, o da kız arkadaşın bariz gerizekalı. Şaka var şaka var, yaptıgı bariz eşşeklik. Dealwithit.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 hem evlenmeyi planliyorum diyosun hem de kim gitsin. seni cok kafasi karisik gördüm. kimse gitmesin. iki tarafi da yüzlestir. seferogullari vs. telliogullari sen de yesilvadisin -.- uzlasmak bu kadar zor olmaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ben altta kalmam, son sozu ben soylicem tavirlari ne cirkin ya. bunlara anlatsan anlamazlar da, oyle garip, bulasmican en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Kusura bakma da ne kadar salak varmış çevrende, yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 abi bir de bişi dicem okurken mi kaçırdm bilmiyorum da sen yengenin yaptığı şakaya neden izin verdin ki_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 'kusura bakma ama' girizgahıyla adamın yakın çevresine baya bir giydirdik 7 sayfa boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 şehven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Ayakkabıyı çalan arkadaşın kıza aşık. Kızla birşey yaşayamayacağını bildiği için bir şekilde kızın hayatında olmak istiyor. Ki zaten çok iyi bir arkadaşın olsa önüne bu kadar engel koymaz. "Hacı seni severim iyi arkadaşız ama kızla beraberken ben size bulaşmıyım"der. Bune lan adamlar bildiğin gençliğini çalıyorlar, bunlarla mı uğraşcan. Kız arkadaşınlada evlenme. Ömrünü çürütür o kız. Birde kız cumhuriyet üniversitesinde mi okuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar