Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

!!PSN uye bilgileri calindi!! UPDATE: SOE accountlari GG

unK

Öne çıkan mesajlar

Sony büyük patladı ya, dediğiniz gibi toparlanması çok uzun sürer. Bir kere şuan koşturuyorlardır HQ'larda. Sony ilk PS3 çıkışından sonra son 1-2 yılda anca toparlamaya başlamıştı. Yeni yönetimle gelmişti playstation brandına 3 sene evvel sanırım. Tam satışlar iyi gidiyor, X-Box'ı yakaladık dediler, son yaptıkları sinir harbi yüzünden bu durumlara düştüler.
Sosyal ağlarda paylaş

şifreleri degiştirdik.kredi kartıda ztn cep telefonuna onay şifresi geliyor ztn kart şifreside var

bunlar neysede hakkaten ayıp ettiler.

makineyi açmadım kaç zamandır ve oyun olayım tamamen ps3 olan bir insanım.laptopum oyun moyun kaldırmaz

evde zaman geçmez oldu :)
Sosyal ağlarda paylaş

ben 1 - 2 haftadır ps 3'ü pek açmıyordum. haberlerde falan da duydum bugün, tarihinin en zorlu dönemlerinden birini yaşıyormuş sony. bir kere de sony.com hacklenmişti galiba.

store'u falan kullanmıyordum, kredi kartımı herhangi bir yere verdiğimi de hatırlamıyorum. şu an açsam bir sorun yaşar mıyım ? yani kimler tam etkilendi bu olaylardan, kredi kartını, kişisel bilgilerini paylaşanlar mı sadece ?
Sosyal ağlarda paylaş

Anonymous to newz.dk: We did not steal any user information from PSN

In what appears to be an email, sent to Danish news site Newz.dk, from a messenger within Anonymous or at least somebody claiming to be, it states that Anonymous has not been stealing any information from PSN.

A selection from the letter sent to Newz.dk:
"First and foremost, we will ensure all users of the PSN, we are not and never will collect credit information from end users of PSN. In fact, the end users has never been our goal. This is a poor excuse from Sony, which has enabled them to obtain information about anonymous members. Which has led to the arrests of 40 anonymous members now considered to be in the FBI's custody..."

http://n4g.com/news/751782/anonymous-to-newz-dk-we-did-not-steal-any-user-information-from-psn/com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...