Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Günlerdir MK'da yürek yakmayı bekleyen bu çocuğua ne gibi fırsatlar sunuyorlar ondan bahsetsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 abi japon dedik kaliteli disiplinli dedik bu nasıl bir fail lan ahahah. kredi kartını iptal ettirdik bugün bütün şifreleride değiştiriyorum of sony ne iş açtın başımıza ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 paypal şifremi degiştiremedim bi nedense kredi kartımıda psn geldiği zaman iptal ederim herhalde.cunku kayıtlı mı değil mi bilmiyorum.kullanmaya calısmıştım ama kabul etmemişti hiç herhalde o zamanda kaydedilmiyordur bilgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ben az önce değiştirdim paypalı kredi kartı numaranın tamamını istiyor niye değiştiremedinki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 yok şimdi oldu.ne bilim hata vermişti :) shopto gittigidiyor falan filan heryerin şifresini degiştirmeye gerek var mı :) tribe girdim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 çok iş açtı ya, rezil oldu düzen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Kafadan 2 haftası var, damage control yapıcaklar şimdi bi de ona göre pr düzenleyecekler. Zor iş böyle patlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ya bilmiyorum yepyeni bir sistem yazmaya gerek var mıydı böyle tamamen kapatıp, idareten açık tutup, sürekli saldırı yiyip uğraşmaktansa aslında iyidir böyle olması da, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Sony büyük patladı ya, dediğiniz gibi toparlanması çok uzun sürer. Bir kere şuan koşturuyorlardır HQ'larda. Sony ilk PS3 çıkışından sonra son 1-2 yılda anca toparlamaya başlamıştı. Yeni yönetimle gelmişti playstation brandına 3 sene evvel sanırım. Tam satışlar iyi gidiyor, X-Box'ı yakaladık dediler, son yaptıkları sinir harbi yüzünden bu durumlara düştüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 şifreleri degiştirdik.kredi kartıda ztn cep telefonuna onay şifresi geliyor ztn kart şifreside var bunlar neysede hakkaten ayıp ettiler. makineyi açmadım kaç zamandır ve oyun olayım tamamen ps3 olan bir insanım.laptopum oyun moyun kaldırmaz evde zaman geçmez oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ben 1 - 2 haftadır ps 3'ü pek açmıyordum. haberlerde falan da duydum bugün, tarihinin en zorlu dönemlerinden birini yaşıyormuş sony. bir kere de sony.com hacklenmişti galiba. store'u falan kullanmıyordum, kredi kartımı herhangi bir yere verdiğimi de hatırlamıyorum. şu an açsam bir sorun yaşar mıyım ? yani kimler tam etkilendi bu olaylardan, kredi kartını, kişisel bilgilerini paylaşanlar mı sadece ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 açık değil ki psn neyi açıyon. :p en az 1 hafta daha da gelmiyecek galiba. rebuild ediyorlar sil baştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 sonyden fazla zarar gören yoktur herhalde şifresini cartını curtunu degiştirenin zarar görüceğini sanmam maksat tedbir deno eğer psn şifren mail şifrenle falanla filanla aynıysa degiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 abi su sifrem ne bi cozsem mutlu bi insan olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 mail şifresi degiştir bence bone nolur nolmaz :) hangi maille kayıt olduysan. ben shopto falan filan herboku degiştirdim az bucuk farklı kombinasyonlarla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 oeffffff yoruu bi is cikardilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 neyse neden oldu 2 step kurdum napalim urascaz artik her loginde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Masquerade said: açık değil ki psn neyi açıyon. :p en az 1 hafta daha da gelmiyecek galiba. rebuild ediyorlar sil baştan. psn'i değil ps 3'ü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 vay be.. 2 ay önce az daha gidip ps3 alıyordum.. iyi ki almamışım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 hep beraber ps3lerimizi çöpe atıp xbox alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 http://www.brainstuck.com/wp-content/uploads/2009/02/cloud-storage-and-computing.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 microsoft banları açmış. topitoşların yaraya tuz basmada üstlerine yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Silphatos said: ohhh oynayamayın lan ahahahah jejejeje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Anonymous to newz.dk: We did not steal any user information from PSN In what appears to be an email, sent to Danish news site Newz.dk, from a messenger within Anonymous or at least somebody claiming to be, it states that Anonymous has not been stealing any information from PSN. A selection from the letter sent to Newz.dk: "First and foremost, we will ensure all users of the PSN, we are not and never will collect credit information from end users of PSN. In fact, the end users has never been our goal. This is a poor excuse from Sony, which has enabled them to obtain information about anonymous members. Which has led to the arrests of 40 anonymous members now considered to be in the FBI's custody..." http://n4g.com/news/751782/anonymous-to-newz-dk-we-did-not-steal-any-user-information-from-psn/com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 boşuna mı degiştirdik lan o kadar tribe girdik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar