Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 sıkıntı var cumartesi açıyolardı hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ben uncharted 'ı aklımdan geçirmedim çünkü heralde ps3 olupta uncharted oynamayan çok az insan vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 MAG falan verirler tahminen, pek oynanmayan multi destekli oyunlarından asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 beleş oyunları alabilmek için kredi kartı bilgilerinizi girmeniz gerekiyormuş dsf http://www.geekosystem.com/wp-content/uploads/2011/02/VPofserioussipping.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honeydew Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 baydım artık ne zaman gelecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ertelenmiş yine,eööö baydı artık cidden.. http://www.gamespot.com/news/6312486.html?tag=newsticker%3Bheadline%3B3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 sony kapatıp gidicekmiş artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 31 mayıs a kadar kesin yok öggghhh bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 oha ayıp lan bi pc almak şart oldu.zaman geçmez evde keyifle 2-3 saat online oyun atıyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 abi benim anamadigim sey bu sifreler caliniyo ya encryption yok mu burda ya bole direk u:ahmet45 p:cilghinkiz45 felan diye txt mi war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 paranoyak ettiler ama.bi kart bilgim çalındı nasıl çalnıdı bilmiyorum.belki sony ile alakası bile yok diğer kartım içinde her gun extreye bir kez bakıyorum internetten dsf bide üsütne biri gittigidiyor hesabımla ugraşmış sonrada şifreyi unuttuma tıklamıs sanırım.mail gelmiş. mail gg steam şifrelerimi degiştirdim ama yinede rahat değilim bide mesela psn şifrem 12345abc123cb diyelim.ben bunu 123ghj123gf şeklinde benzer olarak degiştirsemde sıkıntı oluyor mu ahsah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 silverhoof said: 31 mayıs a kadar kesin yok öggghhh bea Yok öyle bişey, DH'nin giriş seviyesi ingilizce çevirmenlerinin haberlerini buraya taşımayın pls. 31 mayıs'a kadar "kademeli" olarak servisler devreye girecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 "FirmanınTokyo binasında bulunan Shigenori Yoshida adlı basın sözcüsü Sony'nin şu an için servislerini sunmaya devam etmekte emin olmadığını belirtti ve "Firma şu an için daha gelişmiş bir güvenlik sistemi üzerinde çalışıyor ve servislerin tam etkinliğine 31 Mayıs'tan önce ulaşması beklenmiyor" dedi." Haber böyle DH nedir bilmem ama Merlinin Kazanindan okuduğum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 yabancı basın da hep yanlış anlamış, güncelleme yapmışlar genelde. "birinci ağızdan" said: Regarding the aim of the full restoration of PSN services by the 31st May : - Restoration of Online Gamplay is the FIRST phase of the plan to restore the PSN. online gameplay (sony'nin açıklamasında typo var lol) öncelikli olarak sırayla hizmete sokacaklar işte. psn'in açılıp açılmadığını bu sitelerden takip edebilirsiniz http://ispsnstilldown.com/ http://www.istheplaystationnetworkbackup.info/ http://i55.tinypic.com/2ylmkyd.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 hackerlar kredi kartlarının peşinde değiliz, derdimiz başka falan demiş. bana samimi geldiler. bence bir şey olmaz kredi kartlarına lan. YOKSA OLUR MU ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 abi gittigidiyor hesabini napcak red bi suru auctiona mi tiklicak - puan mi aldirtcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Red said: paranoyak ettiler ama.bi kart bilgim çalındı nasıl çalnıdı bilmiyorum.belki sony ile alakası bile yok diğer kartım içinde her gun extreye bir kez bakıyorum internetten dsf bide üsütne biri gittigidiyor hesabımla ugraşmış sonrada şifreyi unuttuma tıklamıs sanırım.mail gelmiş. mail gg steam şifrelerimi degiştirdim ama yinede rahat değilim bide mesela psn şifrem 12345abc123cb diyelim.ben bunu 123ghj123gf şeklinde benzer olarak degiştirsemde sıkıntı oluyor mu ahsah sakin yav,chill.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 abi dediğim gibi sony ile alaksı yok belki ama hemen üstüne kartım calındı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Sıkıldım artık bu PSN olayından yeter. Online oynamak istiyorum, bilgisayar bozuldu zaten, tek PS3 kaldı onda da online oynayamıyoruz. Gerzek Sony. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 hadi siz oynayamıyorsunuz, bir de şu kadar zamanda x kadar kazanç elde edeceklerini hesaplayan yapımcılar da milyonlarca dolar zararda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 mmo'lar konsoldan oynansa esas bomba olurdu, ps3'teki wow kitlesi yıkardı sony'i. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 http://i.imgur.com/xadTA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ahasdaf ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 lol ben de düşünmüştüm bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar