Liebe Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Böyle bir zayıflama hapı varmış arkadaşlar , kullanan eden var mı?İçindeki lif oranı çok fazlaymış ve bu sayede acayip tok tutuyormuş v rahat kilo verilebiliyormuş denildiğine göre.2 haftadır rejim yapıyorum ve fitnessa gidiyorum yaklaşık 5 kilo verdim ama cidden acı çekiyorum , hiç tokluk hissim yok sürekli bişiler yiyesim geliyor :D Bu haptan alsam faydası dokunur mu yardımcı olun şu tombul arkadaşınıza =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Zayıflama haplarının "en zararsızı" bile oldukça tehlikeli. Hiç bulaşma. 2 haftada 5 kilo gayet iyi bir oran, daha ötesi zaten sağlıksız kilo verme olur (ve hızlı verilen kilo çabuk geri alınır). O bakımdan gayet iyi yoldasın, böyle devam et derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 2 haftada 5 kilo vermek saglıklı birşey değil rejim yapmak aç kalmak demek değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Ablam kullanıyor şimdi bu zımbırtadan ve eczaneden almış , dediğin kadar zararlıysa nasıl satılıyor eczanelerde?Birde tayyeap bu altın çilekle ilgili bişiler demişti yanılmıyorsam , bu aralar altın çileğin popüler olması sadece bunla alakalı olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 spor yapıyorum dedi, spor yapıyorsa 2 haftada 5 kilo üst sınırdan ideal kabul edilebilir. Sadece diyet olsaydı haftada 1-1.5 kilo arası idealdi. Özellikle arkadaş fazlaca kiloluysa kilo vermesi daha da kolay olacaktır başta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Red said: 2 haftada 5 kilo vermek saglıklı birşey değil rejim yapmak aç kalmak demek değil sağlıklı bişiy. kilo endeksine bakmak lazım. 70 kilo biri için sağlıksız ama 300 kilolu biri için az bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 hapını bilmiyorum ama meyvesi öyle abartı güzel bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ha tabi arkadaş kaç kilo bilmiyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Liebe said: Ablam kullanıyor şimdi bu zımbırtadan ve eczaneden almış , dediğin kadar zararlıysa nasıl satılıyor eczanelerde?Birde tayyeap bu altın çilekle ilgili bişiler demişti yanılmıyorsam , bu aralar altın çileğin popüler olması sadece bunla alakalı olabilir mi? eczanelerde satılan zararlı daha neler neler var. eczanede satılan her şey zararsız diye bir şey yok. prospektüste zaten "olası yan etkiler" şeklinde zararlarını sıraladığı sürece sorun yok. Düzgün bir doktora gidersen zaten zararları açıklayacaktır. Kalp krizine kadar gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Red said: 2 haftada 5 kilo vermek saglıklı birşey değil rejim yapmak aç kalmak demek değil Öyle çok abartı bir rejim yapmıyorum aslında , 1.75 boyum var ve 105 kiloydum spora başladığımda.Fitnesstaki hocamda (eski türkiye vücut şampiyonu kendisi bu arada) ilk başlarda hızlı kilo vereceğimi sonrasında yavaşlayacağımı söyledi.Kendimi çok dinç hissediyorum ayrıca uzun zamandır sporda yapmadığım için kendime geldim diyebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 bu normal bi meyve aslında. gerçeği pahalı ama baya. böyle konsantre halini satıyorlar eczanede. meyve halini bulup yiyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 hiç bulaşma abi saçma sapan ilaçlara. babalar gibi sporuna devam et, canın çektimide ye gitsin. öbür gün biraz fazla çalışırsın, dengelenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Zararı sonra çıkar bu tür şeylerin arkadaşlar.Bu kadar hızlı kilo verdiren hiçbir ilaç sağlıklı olamaz.Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi,meyvesini bulup yiyorsanız yiyin,ilacından kaçının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Hapını bilmem de altın çileğin kendisi harika bişey. Yani pahalı olmasa komaya girebilirim yiyerek. Ve tok tutuyor evet. Hapını bilemem, önermem de zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Ooff yeterince gözümü korkuttunuz tamam hiç bulaşmıyorum altın çilek olayına :D no pain no gain diyerek ben olayıma devam edeyim zaaman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 bunun satışını yapan firmanın sahibi arkadaşım. Nasıl bir para kazandıklarını tahmin edemezsiniz. Daha önceden Facebook'a reklam veriyorlardı şimdi bu grupfoni gibi sitelerle anlaşmışlar günde 25bin lira ciro yapıyorlarmış. ne çok zayıflamaya ihtiyacı olan insan varmış memlekette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 dusuncelihayvan said: bunun satışını yapan firmanın sahibi arkadaşım. Nasıl bir para kazandıklarını tahmin edemezsiniz. Daha önceden Facebook'a reklam veriyorlardı şimdi bu grupfoni gibi sitelerle anlaşmışlar günde 25bin lira ciro yapıyorlarmış. ne çok zayıflamaya ihtiyacı olan insan varmış memlekette. Sokaklarda falan görüyorsunuzdur , abartmıyayım ama 100 kişiden belki 2-3 ü böyle çok fit , düzgün vücutlu halkımızın geri kalanı koyvermiş gitmiş götü göbeği.Yürüyüşe ve spor yapmayada üşenen bir halk olduğumuzdan böyle kimyasallara başvuruyoruz dolayısıylada zengin ediyoruz bu firmaları =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 altın çilek denince meyve diye geldim, meğersem altın çilek içeren haptan bahsediliyormuş. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Hapını bilmiyorum da altın çilek kurusu alıyoruz biz annemle ara öğünlerde tok tutsun diye. Tadı bok gibi. İğrenç bişey. Üstelik çok da pahalı kilosu 80 tl mi ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 iğrenç ve pahalı olduğu halde insanlar alıyorsa çok iyi pazarlamış adamlar, hll. ben ilk defa duydum, sadece lif yüzündense milyon tane gıda var lan içinde lif oranı yüksek olan. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Bone said: altın çilek denince meyve diye geldim, meğersem altın çilek içeren haptan bahsediliyormuş. peh. Çok pardon bone :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Laorx said: iğrenç ve pahalı olduğu halde insanlar alıyorsa çok iyi pazarlamış adamlar, hll. ben ilk defa duydum, sadece lif yüzündense milyon tane gıda var lan içinde lif oranı yüksek olan. meh Diyetisyen verdi anneme de. Metabolizmayı da hızlandırıyo gibi bişey duymuştum ama yalan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Abi bu işi yapmak var yaa. Adamlar yapıcak sen satıcan. Bu aktarlar acaba artık ot kıl tüy satmaktansa boyle kutu kutu mu satıyolardır :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 elma yiyin, muz yiyin, brokoli havuc yiyin, gerek yok altina filan, cilegin normalini yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Laorx said: iğrenç ve pahalı olduğu halde insanlar alıyorsa çok iyi pazarlamış adamlar, hll. ben ilk defa duydum, sadece lif yüzündense milyon tane gıda var lan içinde lif oranı yüksek olan. meh seven var, o kadar da iğrenç değil tadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar