_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 o kadar tartışmışsınız anal mı yapmış oral mı yapmış diye de harbi abartıp yiyişiyor olsalardı şoförden önce yolculardan uyaran olurdu elbet. harbi sinirleniyorum böyle olaylar gördükçe o otobüste olsam ağzını kırardım şahsen dalan tiplerin. dayak yemek de muhtemel ama tutamazdım kendimi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 o değil de bu plaka aklıma kazındı, olur da istanbula gelince denk gelirsem fotoğraf çektiririm önünde sdfklsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 şöföre paso gösteriyorlarmış adam da isyan etmiş olay gayet açık ve net bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 abi naptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Türkiye yi terkedeceğim şu üni bitsin hele.Hiç sevmiyorum lan artık bu ülkeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 gecko said: şöföre paso gösteriyorlarmış adam da isyan etmiş olay gayet açık ve net bence topic'in liseli espirisi de geldgne göre sanirm dagilma vaktimz geldi... güldk eglendik yarin gidip otobusun önunde bir resim cekeriz tmam :D saol gecko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 valla olayı ben öyle anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Akhlaur said: Türkiye yi terkedeceğim şu üni bitsin hele.Hiç sevmiyorum lan artık bu ülkeyi. KAZANDINIZ !!! Üniversite bitince Türkiyeyi terkedeceğim diyen 1 milyonuncu gencimiz oldunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Klapaucius said: Akhlaur said: Türkiye yi terkedeceğim şu üni bitsin hele.Hiç sevmiyorum lan artık bu ülkeyi. KAZANDINIZ !!! Üniversite bitince Türkiyeyi terkedeceğim diyen 1 milyonuncu gencimiz oldunuz onların 950bini falan terketmiyor zaten. Bir 500bini de ergenekondan içeri giriyor. Geri kalanları da aman başımıza bişi gelmesinciler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Şöför haklı, aynı şeyi ben de yapardım. Hiç bir şey olmaz da o adama. Sevişilmedik bir cami avlusu bıraktılar anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Cami avlusu da ne güzel olur böyle.. Ferah Ferah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Klapaucius said: Akhlaur said: Türkiye yi terkedeceğim şu üni bitsin hele.Hiç sevmiyorum lan artık bu ülkeyi. KAZANDINIZ !!! Üniversite bitince Türkiyeyi terkedeceğim diyen 1 milyonuncu gencimiz oldunuz ben de seni tebrik ederim; patiden banlenen 15683. kalitesiz troll oldun konuya donersek; adi gecen aayis ekibine de bir yaptirim uygulanacagini umuyorum ben, sadece sofor yetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 kalitesiz trolleri banlıyorsak ne mutlu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 kalitelileri de banliyoruz ama onlari sonra geri aliyoruz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 şu şoförü de banlayabilsek keşke. zbam diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 abv. başlığı görünce sevinmiştim bide. seks otobüsü gezisi mi ayarlanıyo diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 hiçbirşey olmayacak yaw, panik olmayın. bi prof mu ne vardı, "dekolte tecavuze davet eder" diyen, noldu ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 soruşturma bile açılmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 yok açıldı ifade özgürlüğüdür dendi aklandı. göstermelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 peki bu romen açılımında parasız eğitim istiyoruz diyen gençler vardı, onlar da aldı mı ifade özgürlüğü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 işlerine gelene veriyorlar, işlerine gelene vermiyorlar.. bunu hepimiz biliyoruz.. bu sebeple konuyu saptırmaya gerek yok.. ne diyorduk otobüs kamyon jip bibip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 o değil de eşcinsellik tabusunun yıkılmasından bahsediliyo. daha heteroseksüellik bile yasak ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 keşke bana da denk gelse şunlar ama izmir' de biraz zor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 İzmir'de bunu yapamaz sürücü - YA PA MAZZZ. yemez. 70 yaşında teyzeler bile verir ağzının payını. Ekşinin gücü var yalnız, bugün habertürk gazetesinde bile haber olmuş. O kişi ekşi yazarı olmasa kaynar giderdi. Biz patiler olarak ekşi-inci gibi de olamıyoruz farkındaysanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar