Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seks Otobüsü 34 TN 1992

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o kadar tartışmışsınız anal mı yapmış oral mı yapmış diye de harbi abartıp yiyişiyor olsalardı şoförden önce yolculardan uyaran olurdu elbet.

harbi sinirleniyorum böyle olaylar gördükçe o otobüste olsam ağzını kırardım şahsen dalan tiplerin. dayak yemek de muhtemel ama tutamazdım kendimi sanırım.
Mesaj tarihi:
gecko said:

şöföre paso gösteriyorlarmış
adam da isyan etmiş
olay gayet açık ve net bence

topic'in liseli espirisi de geldgne göre sanirm dagilma vaktimz geldi...
güldk eglendik yarin gidip otobusun önunde bir resim cekeriz tmam :D

saol gecko
Mesaj tarihi:
Akhlaur said:

Türkiye yi terkedeceğim şu üni bitsin hele.Hiç sevmiyorum lan artık bu ülkeyi.

KAZANDINIZ !!! Üniversite bitince Türkiyeyi terkedeceğim diyen 1 milyonuncu gencimiz oldunuz
Mesaj tarihi:
Klapaucius said:

Akhlaur said:

KAZANDINIZ !!! Üniversite bitince Türkiyeyi terkedeceğim diyen 1 milyonuncu gencimiz oldunuz

onların 950bini falan terketmiyor zaten. Bir 500bini de ergenekondan içeri giriyor. Geri kalanları da aman başımıza bişi gelmesinciler oluyor.
Mesaj tarihi:
Klapaucius said:

Akhlaur said:

ben de seni tebrik ederim; patiden banlenen 15683. kalitesiz troll oldun

konuya donersek; adi gecen aayis ekibine de bir yaptirim uygulanacagini umuyorum ben, sadece sofor yetmez
Mesaj tarihi:
İzmir'de bunu yapamaz sürücü - YA PA MAZZZ. yemez. 70 yaşında teyzeler bile verir ağzının payını.

Ekşinin gücü var yalnız, bugün habertürk gazetesinde bile haber olmuş. O kişi ekşi yazarı olmasa kaynar giderdi.

Biz patiler olarak ekşi-inci gibi de olamıyoruz farkındaysanız.
  • Yeni Oluştur...