photographer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Ya otobüs duraklarında var sanırım bu reklam hani demet evgarın yüzü sadece browni insense yerken. Gözleri falan bi harika çıkmış yaa arka plan yapıcam ama bulamadım bir türlü internette bu billboardları. nerden bulcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 gidip kendin çek ne biçim fotocusun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 http://2.bp.blogspot.com/-7GAi42RQTks/TZDc5_Dum6I/AAAAAAAABG8/HQlcYVQa48I/s1600/demet+evg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 yurutuver duvara as gunluk guzergahimda dun 2 tane araklanmis billboard gordum asdfasd, millet yurutuyor direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Ben de gördüm bi sürü yerde. Olduğundan güzel çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 niye kıskandın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 ya fotoğrafın fotoğrafı çekilmez yaa tırt olur yürütçem sonunda valla ama suç diye korkuyorum yokmudur tanıdığı olan yada bu bilboardların internetten göründüğü bi yer falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Demet Evgar güzel değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 demet evgara varya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 what the fuck demiş sanki o resimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 synthesizer said: niye kıskandın ki NE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 boş otobüste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 direkt derp material olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 gözlerinin nesi güzel çıkmış ya da neyi güzel çıkmış burda 10sn baktım + 5sn daha dedim yok yok bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 I came demiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Derp ne bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 derp! http://www.youtube.com/watch?v=ZxYA6duF-9E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 şu iranlı büyücüye benzetildiğinden beri demet evgardan nefret ediyorum herhalde, acaip itici geliyor. eskiden nası beğenirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 bir iniesta değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 sexapeli yuksek, guzelligi alcak. fakat yazarken seksapelin 'sex appeal' dan geliyor olmasini farketmi$ olmam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 acayip yamuk göz kaş burun filan ya dikkatli bakın bi allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Dostlar, geçenlerde bir aksiyon filminde başrol oynamıştı. Filmin adı aklıma gelmiyor ama o filmde bu boyuna, bosuna, fiziğine bakmadan striptiz yapmıştı film icabı(söylediğime bak, striptiz yapmak için boy,pos,fizik gerekir mi?). Aman Allah'ım, şimdiye kadar selüliti muhteşem bir çorbanın tuzunun biraz fazla kaçması olarak yorumlayan bendeniz, selülitten tiksindim. Kardeşim, ney o baldırlar bıngıl bıngıl, kalçaların üzeri Türkiye'nin fiziki haritası gibi? Yok arkadaş, Demet Evgar bitmiştir gözümde. İşte zamane erkekleri, ağzı laf yapan karı bize güzel geliyor hesabı...Cık...Olmamış Demet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 bu kadına tapıyorum ben adeta ama güzelliğine değil tabiki.öncelikle çok iyi bir oyuncu , bir kadın bir erkekteki rolünede bayılıyorum , inanılmaz sempatik ve hoş bir hatun bu kadar yani.vay 10 numara taş gibi hatun demiyoruz boş boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar