Mal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 benim de canım çekti. alınacaklar listesine ekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 hadi bakalım kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ne çalınıyo bunla ? düğün şarkıları fln değil mi şık şıkı şık şıkı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 yok abi piyano iste. piano sesi var bir de 160 tane farkli ses var church organ vs. bir de ritmler var da kullanmicam tabi ki asldkasdjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Solfej de yapıyor musun lan asdfsg? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Abi yeni basladim daha 1 ders aldim 2. ders yarin... 2 gundur kendi kendime FUR ELISE calmaya calisiyorum ve suana kadar ilk 6-7 saniyesini ogrenebildim asldjaldjksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 "Daha bir ders aldım", ama fur elise. İyiymiş asdfswg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 valla caliyorum lan. kopya cekerek ama. notalarin oldugu tuslara da bozuk para koydum......................................... dur resim koyayim cok komik bir goruntu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 :( http://i51.tinypic.com/2ni0803.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 paralar yabancı para beyler dikkat 0-o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 OOOOOOOO HARBI suan vermeniz lazim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Ufak postitlerden yabıştırsaydın ya daha iyi oluyor ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 hmm. evet mantikli alayim onlardan. bunlar duruyodu en yakinda bunlari koydum. sanatci adam oldugum icin vakit degerli tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 sadjefwt5rhjy ahahahahaha salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 bildiğin mouse+klavye olmuş asdhfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Bir şey koyma notalara. Sonra öyle çalmaya alışırsın. Öğrenmek çok kolay zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Pek o kadar kolay gelmedi ya :) daha basindayiz tabi. Acemiler icin tip ler varsa cekinme soyle GERGE :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 sipeyskeyk said: Abi Gerge, PAHALI bunlar. Anlamadin sen beni, 4-5 ay calicam sonra 5.5 ay askere gidicem sonra gelip devam edicem falan. Boyle gercekten DANDIK birsey olsa bile ilk 1-2 sene farki anlayacagimi zannetmiyorum pek. Sonra zaten giderim 10 mu 15 mi neyse alirim guzel birsey. Ama suan becerip beceremeyecegim belli degilken vermem 1-2 milyar para. yamaha np-30 ile öğrenmiştim ben sonra daha iyi çalmaya başlayınca daha üst seviye bir klavyeye geçmiştim istersen ona bir bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 APMin kac sincap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 postit para falan koyma abi bence de, çala çala daha rahat alışırsın paralara bakmak yerine eheuh. bi de aman diyim hoca göstermeden klasiklere fazla girme, yanlış parmak pozisyonuyla öğrendin mi düzeltmesi baya zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Evet abi o aklima geldi korktum biraktim zaten. Sonra bir de duzeltmeye ugrasmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 bu ne lan gerçek mi bu can ne bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 EVET ABI sana zaten yazacaktim msn de gorsem :D artik genc padawan inim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Okuyabildiğim kadarını okudum ve söylemek istediğim şey piyanonun yaşı yoktur. Hatta ilerleyen yaşlarda hobi olarak çalmak çok keyiflidir. Yaştan dolayı zaten müzik zevkiniz daha yumuşamaya başlıyor ve klasik müzik eğlenceli gelmeye başlıyor. İşten gelip piyanonuzu çalarken yaşadığınız huzur mükemmeldir. Arkadaşa tam destek, bende 30 yaşından sonra başladım çalmaya hiç bir sorun yaşamazsın zaman ayırabiliyorsan hele (günde 5-6 saat) 1-2 sene içinde istediğin sonatı çalmaya başlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 senko said: eeth midi klavye de vardir adamin bilgisayari :) Ufak bi ekleme, midi klavyelerde ses karti olmadan latency olur. Kafaniza göre vsti ile kullanmak istersiniz ama milisaniyelik gecikmeler bile cok farkeder. Sadece plug and play ile olmuyo öyle. Hayirli olsun buarada, guzel alet, muzigin yasi olmaz. Sen keyif aldiktan sonra ve hevesli olduktan sonra gerisinin önemi yok, kim nederse desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar