Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Piyano Newbie

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

sipeyskeyk said:

Abi Gerge, PAHALI bunlar. Anlamadin sen beni, 4-5 ay calicam sonra 5.5 ay askere gidicem sonra gelip devam edicem falan. Boyle gercekten DANDIK birsey olsa bile ilk 1-2 sene farki anlayacagimi zannetmiyorum pek. Sonra zaten giderim 10 mu 15 mi neyse alirim guzel birsey. Ama suan becerip beceremeyecegim belli degilken vermem 1-2 milyar para.

yamaha np-30 ile öğrenmiştim ben sonra daha iyi çalmaya başlayınca daha üst seviye bir klavyeye geçmiştim istersen ona bir bak.
Sosyal ağlarda paylaş

Okuyabildiğim kadarını okudum ve söylemek istediğim şey piyanonun yaşı yoktur. Hatta ilerleyen yaşlarda hobi olarak çalmak çok keyiflidir. Yaştan dolayı zaten müzik zevkiniz daha yumuşamaya başlıyor ve klasik müzik eğlenceli gelmeye başlıyor. İşten gelip piyanonuzu çalarken yaşadığınız huzur mükemmeldir. Arkadaşa tam destek, bende 30 yaşından sonra başladım çalmaya hiç bir sorun yaşamazsın zaman ayırabiliyorsan hele (günde 5-6 saat) 1-2 sene içinde istediğin sonatı çalmaya başlarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

eeth midi klavye de vardir adamin bilgisayari :)

Ufak bi ekleme, midi klavyelerde ses karti olmadan latency olur. Kafaniza göre vsti ile kullanmak istersiniz ama milisaniyelik gecikmeler bile cok farkeder. Sadece plug and play ile olmuyo öyle.

Hayirli olsun buarada, guzel alet, muzigin yasi olmaz. Sen keyif aldiktan sonra ve hevesli olduktan sonra gerisinin önemi yok, kim nederse desin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...