Bone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 bu oyunun başlığı bile açılmamış. bir başlık olsun istedim. class sistemli infected öldürme oyunu. gameplay videosu olarak da bi sharpshooter koyayım: http://www.youtube.com/watch?v=LndYkE3uxg0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 o slow motion nasıl işliyor? herkese mi yavaşlıyor oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 bende var jahreini ekledim senide ekleyeyim bone oynayalım yarın akşam falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 ok (bu arada kullanıcı adı [email protected] diye geçiyor olması lazım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 eğlenceli abi alın şu oyunu 50 kişi bile oynanıyor asfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 var mı patiden bol oynayan alıyorum şuan? next next derken almışım meğersem fasd daha kredi kartı girme ekranı bekliyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 bak gece gece 10 lira zarara girdim zati. cevap verin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 kaç para? 10 TL mi? o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 bi dürüm yerdim fdasd oynayan varmış ya. 10 dk kaldı giricem birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 bende alacam steam izin verirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 alın alın ortam büyüsün. akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 yaptık 2-3 harita. baya zevkli tam stres atmalık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 videoyu izlerken kanser olucam, yürüme hızı ile yürüme animasyonu uyumu yok, sanki biri arkadan tutuyormuş gibi gidiyor adam. İzlerken stres oldum, "BIRAH LAAAN" diyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Ben baya önceden almıştım. Crosshair yok oyunda bildiğin silahla harbi AIM kasıyorsun. Ammo sınırlı. Animasyonlar hoşuma gitmedi. 15dk single oynadım baktım bana göre değil sildim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 esprisi o zaten, survival havası vermek istemişler. bi de profesyonel ekip tarafından yapılmadığı için animasyonlarda hata olabiliyor, l4d'de bile bir sürü bug ve problem var. single oynamak hata, oyun başka oyuncularla coop oynanmak üstüne kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 HDD de yer açabilirsem yüklerim yine bir ara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 alamıyorum oyunu ya, sürekli hata veriyo paypaldan odemeye calısırken biri hediye etsin dürüm+ayran ısmarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Aldım ben fena değil bi çıtır gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 oyun var mı beyler hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 oynayan var mı millet ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 aldım oyunu sonunda var mı bi paticik alt grubu falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 steam id nedir ? oynayan 5-6 kişi var. toplanıyoruz arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 bahoyt steamid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 ya kartta para kalmamiş yoksa alacam güzel bişiye benziyor,zaten l4d2 de sorun var 2den fazla oyun bulmuyo anlamadim ilaç gibi gelirdi nese artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Aldım oyunu, konu içinden isteyene guest pass yollarım, iki tane var. içinden defence alliance diye bir şey çıktı. ne olduğunu bilen? Güzel bir modmuş ama oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar