Dayman Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 liseli said: abi arap terörist,Rus terörist diyorsunda yokmu adamların gerçekte öyle bir sıkıntıları? Kürdistan diye bişey yok nasıl bunu var gösterebilirler? gerçi 2014 dedigi için kurgu olarak yırttı benim gözümde ama olsun yinede huzursuzluk vermiyor degil. aç bi cnn falan izle lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 TD)Pentagram said: ulan ne leş bir dünya,siyasetçiler karar vermeden oyun yapımcıları ülkeyi kurmuş haha keza. trt izleyerek kafa bu kadar gidiyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 bunu nereye yollayım bilemedim.. fps'ye mi yollasam, garbage'a mı geçirsem.. haberi yapanlar troll face çekmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 neyi sorun yaptınız ki? ırakta zaten kürdistan özerk bölgesi var süleymaniye de bu bölgenin içinde. bizi ilgilendiren bir durum değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Eğer vurucagımız kişiler kürdistanda ki kürtlerse bence ülkücüler direk satın alır :D gerci ülkücüler diyorum ama bende counter strike oynarken hep counter olur terorist vurudum bende mi faşizanım acaba. Oyun bu be :D sacmalamayın asıl sorun her call of duty bitirdigimde karşıma cıkan amerika fak yee durumu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 lemuria said: said: Bazı Kürt okuyucuların da “Siz oynamayın, server de boş kalır” şeklinde cevap verirken.. hahaha, once server kelimesini okumayı ogrenin.. hani, cok umrumda oldugundan degil de, bu noktadan prim yapmaya calisan bi firmanın cıkardığı bir oyunu oynamak istemem. yani daha guzel, daha iyi iş cıkarmak yerine adam gidip türk-kürt sorununu kullanmış, ne güzel, bas git plz... "server de" diye yazılışı Türkçe imlasına göre uygun olanı. Sen önce kendi dilini öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 ırak'a ister kürdistan, ister ingiltere sömürgesi desinler bi' ... demeye hakkımız yok beyler. başka ülkelerin içişlerine karışıp kahramanlık yapmaya çalışmanın bi' anlamı yok. alıntı yapıp ırkçı hakaretlerde bulunan arkadaşlar da ellerindekini sakince yere bıraksınlar. bölünmeyin lan. ayrıca haber de çok çakma. şöyle ki, haber metnine istediğiniz şeyi ekleyin uyuyor %100 facebook onaylı. " ırak yerine kürdistan yazılmasına sevinen kürt oyuncular nevruz ateşi üzerinden atlayarak atatürke edilen küfürler eşliğinde battlefield 3'ün yapımını kutladılar." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Göze soka soka Kürdistan dedirtiyorlar işte heryer propaganda Iraqda kürt dediğin şey toplam nüfusun 15-16% sı gibi birşey değilmi yahu Iranda da 5% felan Kürdistan diye yayıyorlarda 50.000 fırın ekmek yemeleri lazım 'gerçek' anlamda Kürdistan kurmak için sadece Türkler değil Araplar/Iranlılarda atarlanır Americuntların etkisi olsun olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 paradox oyunlarında kaç vakittir kürdistan eyaletleri var, mainstream fps'e koyunca millet fokurdamış lol http://cdn1.knowyourmeme.com/i/000/073/242/original/duke_nukem_forever_deal.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Regalya said: Göze soka soka Kürdistan dedirtiyorlar işte heryer propaganda Iraqda kürt dediğin şey toplam nüfusun 15-16% sı gibi birşey değilmi yahu Iranda da 5% felan Kürdistan diye yayıyorlarda 50.000 fırın ekmek yemeleri lazım 'gerçek' anlamda Kürdistan kurmak için sadece Türkler değil Araplar/Iranlılarda atarlanır Americuntların etkisi olsun olmasın. kimileri uyurken adamlar ilk amerika ırak'a girdiğinde nüfus müdürlüklerindeki kayıtları yakıp türkmen halkı bölgeden uzaklaştırıyor, etraftaki kürtleri de o bölgelere topluyorlardı.. bunlar 2008 ama ilk evrak yakma olayları 2005'te olması lazım. özetle adamlar güzelce oynuyorlar gerçek hayatta. bu tarz ufak şeyler ise esas gazetenin yanında ek olarak verilen bröşürlere benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 oyun abi o kurgu yani ip var orda aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Regalya said: Göze soka soka Kürdistan dedirtiyorlar işte selçuklulardan beri biz zaten oraya kürdistan diyorduk. sonra bişeler oldu bize, niyeyse kürt ve kürdistan kelimelerinden kıl kapmaya başladı toplumun bir kesimi. ayrılıkçı serserilere tepki olarak belki haklıdırlar; ama konuları birbirine karıştırmanın bir anlamı da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 en geç 2005tir, ben hala lisedeydim o olaylar olduğunda. Türkmen mezarlarını falan parçalamışlardı hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 yukardaki resimde duke e hiç benzemiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 O kadar severdim bu oyunu şu dakika itibariyle benim içinde tamamen bitmiştir. Öğlen öğlen sinirlendirdiler beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 ben de diyarbakırı falan kürdistan diye yazdılar sandım. basmaya gidiyordum binalarını. da ırak kürdistan özerk bölgesi diye bi olay var ne yazık ki. hatta başında "kabile reisi" var, hatırlarsınız recep ağamız "kabile reisiyle görüşmem!!1" çekmişti de, sonra geçen gidip "kardeşim" diye döşek çekmişti falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Aket-Atum said: "server de" diye yazılışı Türkçe imlasına göre uygun olanı. şu nerde yazıyor bi gösterir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 6. sınıfta dilbilgisi dersinde öğretilmişti, ilkokul dilbilgisi kitabında yazıyor olabilir. Mesela Winston'ın değil, Winston'un diye yazmak gerek. Yabancı kelimelerde orjinal okunuşa göre değil Türkçe okunuşa göre geliyor ekler diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 huun said: düşman düşmandır. kürtmüş, amerikalıymış süleymaniye, vaşhinkton (manavdan iyi mi biliyorsun nasıl yazılır) fark etmez. ben önüme gelene ateş ederim arkadaş. aynı takımdayken bana ateş etme de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 kısaltma ve yabancı kelimelere gelen eklerin sesli uyumunda yazılış esas alınır. türk dil kurumu'na, tdk'ye; ama tdk'na değil. sesli uyumuna uymayan kelimeler yani yabancı kelimelerde de son sesliye göre ek gelir. çok basit, en basit bir türkçe kuralıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Ya afedersiniz de siz hiyar misiniz, Irak federal bi devlet ve eyaletlerinden birinin adi Kurdistan. Adamlar da aciklamanin her yerinde Iraqi Kurdistan demisler. http://en.wikipedia.org/wiki/Iraqi_Kurdistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 biz hiyar degiliz de sen niye heyecanlaniyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 oyun microsofttan deil ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 "ya afedersiniz de siz hıyar mısınız" kalıbı bir paticik memesi olarak tarihte yerini almalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 primatmısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar