Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

`Battlefield 3 Kürtleri sevindirdi, Türkleri kızdırdı!`

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

liseli said:

abi arap terörist,Rus terörist diyorsunda yokmu adamların gerçekte öyle bir sıkıntıları? Kürdistan diye bişey yok nasıl bunu var gösterebilirler? gerçi 2014 dedigi için kurgu olarak yırttı benim gözümde ama olsun yinede huzursuzluk vermiyor degil.

aç bi cnn falan izle lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer vurucagımız kişiler kürdistanda ki kürtlerse bence ülkücüler direk satın alır :D gerci ülkücüler diyorum ama bende counter strike oynarken hep counter olur terorist vurudum bende mi faşizanım acaba.

Oyun bu be :D sacmalamayın asıl sorun her call of duty bitirdigimde karşıma cıkan amerika fak yee durumu :D
Sosyal ağlarda paylaş

lemuria said:

said:
Bazı Kürt okuyucuların da “Siz oynamayın, server de boş kalır” şeklinde cevap verirken..

hahaha, once server kelimesini okumayı ogrenin..

hani, cok umrumda oldugundan degil de, bu noktadan prim yapmaya calisan bi firmanın cıkardığı bir oyunu oynamak istemem.
yani daha guzel, daha iyi iş cıkarmak yerine adam gidip türk-kürt sorununu kullanmış, ne güzel, bas git plz...

"server de" diye yazılışı Türkçe imlasına göre uygun olanı. Sen önce kendi dilini öğren.
Sosyal ağlarda paylaş

ırak'a ister kürdistan, ister ingiltere sömürgesi desinler bi' ... demeye hakkımız yok beyler. başka ülkelerin içişlerine karışıp kahramanlık yapmaya çalışmanın bi' anlamı yok.

alıntı yapıp ırkçı hakaretlerde bulunan arkadaşlar da ellerindekini sakince yere bıraksınlar. bölünmeyin lan. ayrıca haber de çok çakma. şöyle ki, haber metnine istediğiniz şeyi ekleyin uyuyor %100 facebook onaylı.

" ırak yerine kürdistan yazılmasına sevinen kürt oyuncular nevruz ateşi üzerinden atlayarak atatürke edilen küfürler eşliğinde battlefield 3'ün yapımını kutladılar."
Sosyal ağlarda paylaş

Göze soka soka Kürdistan dedirtiyorlar işte heryer propaganda Iraqda kürt dediğin şey toplam nüfusun 15-16% sı gibi birşey değilmi yahu Iranda da 5% felan Kürdistan diye yayıyorlarda 50.000 fırın ekmek yemeleri lazım 'gerçek' anlamda Kürdistan kurmak için sadece Türkler değil Araplar/Iranlılarda atarlanır Americuntların etkisi olsun olmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Regalya said:

Göze soka soka Kürdistan dedirtiyorlar işte heryer propaganda Iraqda kürt dediğin şey toplam nüfusun 15-16% sı gibi birşey değilmi yahu Iranda da 5% felan Kürdistan diye yayıyorlarda 50.000 fırın ekmek yemeleri lazım 'gerçek' anlamda Kürdistan kurmak için sadece Türkler değil Araplar/Iranlılarda atarlanır Americuntların etkisi olsun olmasın.

kimileri uyurken adamlar ilk amerika ırak'a girdiğinde nüfus müdürlüklerindeki kayıtları yakıp türkmen halkı bölgeden uzaklaştırıyor, etraftaki kürtleri de o bölgelere topluyorlardı..

bunlar 2008 ama ilk evrak yakma olayları 2005'te olması lazım.

özetle adamlar güzelce oynuyorlar gerçek hayatta. bu tarz ufak şeyler ise esas gazetenin yanında ek olarak verilen bröşürlere benziyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Regalya said:

Göze soka soka Kürdistan dedirtiyorlar işte

selçuklulardan beri biz zaten oraya kürdistan diyorduk. sonra bişeler oldu bize, niyeyse kürt ve kürdistan kelimelerinden kıl kapmaya başladı toplumun bir kesimi.

ayrılıkçı serserilere tepki olarak belki haklıdırlar; ama konuları birbirine karıştırmanın bir anlamı da yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de diyarbakırı falan kürdistan diye yazdılar sandım. basmaya gidiyordum binalarını.

da ırak kürdistan özerk bölgesi diye bi olay var ne yazık ki. hatta başında "kabile reisi" var, hatırlarsınız recep ağamız "kabile reisiyle görüşmem!!1" çekmişti de, sonra geçen gidip "kardeşim" diye döşek çekmişti falan.
Sosyal ağlarda paylaş

kısaltma ve yabancı kelimelere gelen eklerin sesli uyumunda yazılış esas alınır.

türk dil kurumu'na, tdk'ye; ama tdk'na değil. sesli uyumuna uymayan kelimeler yani yabancı kelimelerde de son sesliye göre ek gelir. çok basit, en basit bir türkçe kuralıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...