aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Bittus said: aquila said: ayı + yaşlı kel adam + mıknatıs xmen abi ayi degil o wolverine hayvanin adi ahaha eh ayi diyenin bulamamis olmasi normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 40/50 oldu anca ya :s back to the future kolayms hakketten beyin calsmıo anlasildi :D şu tornado korkuluk ve kırmızı ayakkabyi bilmiyorum saat+kadin+hiz iberisini de cıkartamadm baba oğul petrol milkshake var bide sanrm :p çift defter uyuyan yasli cift bide define adasi filmi ne yaw ? cocuklar lighthouse fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 wizard of oz speed there will be blood notebook the goonies wizard of ozla gooniesi bilmemene uzuldum izlemediysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 back to the future'i bilemeyen wizard of oz'u nasil bilsin... j/k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 back to the future'yi de izledm wizard of oz'u da izledim speed'i de izledim.. ama ordan resimlere bakınca bazen cagrisim yapmıyor abi :D speed'in adi aklma gelmemsti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 applev0dka said: back to the future'yi de izledm wizard of oz'u da izledim speed'i de izledim.. ama ordan resimlere bakınca bazen cagrisim yapmıyor abi :D speed'in adi aklma gelmemsti :D goonies'i bilmiyordum.. bakıcam bir ona da.. güzel oldu bu olay ya böyle eskiden cok begendgm seyleri tekrar izlemem icin gaza getirdi.. speed cok iyidi ya :d 2sini yapmslardi bide gemi'de faildi gerci o güncelle dicegme alınti yapmsm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Bu ne saçma şey lan ilk soruyu bilince ya da skip edince kitlenip kalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 36/50 eh fena sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 caps ler o kadar net ki bildiğimi bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 38/50 bazıları çok alakasız ama cidden The Point Break bu kadar ünlü müydü ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 domalan kadın, rodeo levhası, limuzin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Pretty woman olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 ossekiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 33 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 aquila said: aynilarini ben de cikaramadim. çokmu sokmuşum ahuaeaeae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 aquila said: kırmızı papyon +bisiklet + eski bina bilemedim ipucu vereyim, o eski bina The Alamo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 sahte para+kosan adam+pilot sapkasi kırmızı papyon+bisiklet+eski bina itfaiye+hayalet+şekerler beyaz adam+siyah adam+uçak hade son 4 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 eski bina the alamo dedik yahu bilin artık :P İzlemediyseniz tabi ipucu da işe yaramaz :P 1. Catch me if you can 2. Pee-wees big adventure 3. ghostbusters 4. Casablanca sanırım saksafon çalan adamdan bahsettiysen siyah adam diyerek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 lan sorf maske pasasutle atiyorlar bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 aquila said: kırmızı papyon +bisiklet + eski bina bilemedim "O" olabilir bu, (Stephen King'in The It'i işte) taaa çocukken izlemiştim hala hatırlarım, 3ü de vardı onda. tabii resmi görmeden tariften attım ben:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 jacabo said: lan sorf maske pasasutle atiyorlar bu ne point break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 oh be bitti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 kırmızı papyon+bisiklet+eski bina şu ne ya, 4. yapışım bir tek bu kaldı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 49/50 benimde.. saw dedim olmadı o. 42/50 bi kerede yapabildim.. toy story'e kafam basmadı. pretty woman'i da bilememiştim. the goonies, casablanca, point break, good will hunting stand by me'yi izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar