Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fail olmayı bile başaramadım: Episode 2

acilmisti

Öne çıkan mesajlar

super topic , sut icme kismi beni bitirdi :) sende gordugum bu korku endise vs sebebi yazilarindan anlasildigi uzere `nerd` bir insansin , kiz mevzusu anlatirken musteri `spawn` oldu yazmissin ordan anladim bunuda.Onerim biraz sosyalles arkadas gruplari edin hepsini rahat asarsin, vaktin varsa spora git kendine guvenin yerine gelir 6 ay sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yine bir yandan kadınlara küfrederek aldığım 2 litrelik kolayı çöpe attım, sütü de açtım içiyorum bi köşede.

Monitör çay oldu.

moncici said:

ahahahah süper hikaye ya.
yalnız ben kızın artizliğe takıldım. "üzgünüm ama şansınızı kaçırdınız" nedir abi? sanki atmosfer nu peranın terası, takımlar tuvaletler çekilmiş. bimdesiniz lan.

Çok agır takıldım ben de şuna.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

aquila said:

Off noir ortam hayap ettim. Adam bimij karsisindaki ara sokaktan kizi izliyo golgeden, hafif bir yagmur serpistirmekte, karanliktaki figur elindeki siseyi azina goturup bir yudum aliyo, sonra siseye zoom yapiyoruz, got milk. Sonra kiz cikista erkek arkadasiyla bulusuyo ve bunu goren adamimiz sutunden bi yudum daha alip siseyi duvara firlatiyo, binbir parcaya dagilan sise ardinda beyaz bir iz birakiyor. Sonra kahramnin sirtina kesiyoruz, basi onunde omuzlarini ukari cekmis yagmurda islanarak mekandan uzaklasiyor, ardinda biraktigi sigara dumanina odaklanirken yeni sahneye geciyoruz. Karanlik dumanalti bi ofisteyiz...

Lan senaryom arkada kalmasin.

adam kolayı attım sütü içtimine 10 güldüm

buna da 30 güldüm

olacağına varır gardaş. metanetli ol
Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:

bunun başka bi versiyonu başıma gelmişti, o kızla da hala aynı yerde çalışıyor, konuşuyor yüz yüze bakıyoruz, ama onu istemeye gelicekler, bende hala tık yok kız arkadaş babında.

Sen umudunu kaybetme genç.

öle bi yazmışsınki, işin peşini bırakmam der gibi
kız evlenince mi tık etçen nolcak sdf
Sosyal ağlarda paylaş

cavanagh said:

0ne said:

bunun başka bi versiyonu başıma gelmişti, o kızla da hala aynı yerde çalışıyor, konuşuyor yüz yüze bakıyoruz, ama onu istemeye gelicekler, bende hala tık yok kız arkadaş babında.

Sen umudunu kaybetme genç.

öle bi yazmışsınki, işin peşini bırakmam der gibi
kız evlenince mi tık etçen nolcak sdf

yok, işin peşini çoktan bıraktım zaten
tık yok derken, daha henüz hoşlanabileceğim biriyle karşılaşmadım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...