Sacros Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 tl;dr. ayrıca topik sahibine: arkadaşım ya süper kafa buluyorsun ya da ciddi ciddi faillemek için girişimlerde bulunuyorsun. eğer derdin ikincisiyse git bi yardım falan al, hayat çok kısa bunlar için. kız da bariz yalan söylemiş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OMGClayAiken Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 super topic , sut icme kismi beni bitirdi :) sende gordugum bu korku endise vs sebebi yazilarindan anlasildigi uzere `nerd` bir insansin , kiz mevzusu anlatirken musteri `spawn` oldu yazmissin ordan anladim bunuda.Onerim biraz sosyalles arkadas gruplari edin hepsini rahat asarsin, vaktin varsa spora git kendine guvenin yerine gelir 6 ay sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 said: yine bir yandan kadınlara küfrederek aldığım 2 litrelik kolayı çöpe attım, sütü de açtım içiyorum bi köşede. Monitör çay oldu. moncici said: ahahahah süper hikaye ya. yalnız ben kızın artizliğe takıldım. "üzgünüm ama şansınızı kaçırdınız" nedir abi? sanki atmosfer nu peranın terası, takımlar tuvaletler çekilmiş. bimdesiniz lan. Çok agır takıldım ben de şuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 üzgünüm ama şansınızı kaçırdınız nedir haketten. boku bile altın sanki hayret bişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 aquila said: aquila said: Off noir ortam hayap ettim. Adam bimij karsisindaki ara sokaktan kizi izliyo golgeden, hafif bir yagmur serpistirmekte, karanliktaki figur elindeki siseyi azina goturup bir yudum aliyo, sonra siseye zoom yapiyoruz, got milk. Sonra kiz cikista erkek arkadasiyla bulusuyo ve bunu goren adamimiz sutunden bi yudum daha alip siseyi duvara firlatiyo, binbir parcaya dagilan sise ardinda beyaz bir iz birakiyor. Sonra kahramnin sirtina kesiyoruz, basi onunde omuzlarini ukari cekmis yagmurda islanarak mekandan uzaklasiyor, ardinda biraktigi sigara dumanina odaklanirken yeni sahneye geciyoruz. Karanlik dumanalti bi ofisteyiz... Lan senaryom arkada kalmasin. adam kolayı attım sütü içtimine 10 güldüm buna da 30 güldüm olacağına varır gardaş. metanetli ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 abi o sütü içtim bir köşedede aklıma ibrahim tatlısesin açken ekmek bulup yemesi aklıma geldi. çok renkli adamsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 ayrıca şansınızı kaçırdınız demek, dur ben sevgilimle işleri yoluna koyayım sonra gel demek. sırada sen varsın demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 acilmisti said: yine bir yandan kadınlara küfrederek aldığım 2 litrelik kolayı çöpe attım, sütü de açtım içiyorum bi köşede. abi çok efsane ahuaehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 kiz sirf egosunu tatmin etmek icin sana sinyal vermis ya. erkek arkadasi olmasina ragmen senin acilman icin isaretlerde bulunmus, sen acilinca da "no thanks" cekmis. tipik bir bayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 0ne said: bunun başka bi versiyonu başıma gelmişti, o kızla da hala aynı yerde çalışıyor, konuşuyor yüz yüze bakıyoruz, ama onu istemeye gelicekler, bende hala tık yok kız arkadaş babında. Sen umudunu kaybetme genç. öle bi yazmışsınki, işin peşini bırakmam der gibi kız evlenince mi tık etçen nolcak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 şansınızı kaçırdınız demek benim sevgi ,aşk gibi duygularla işim olmaz , bana ilgi gösteren ve egomu okşuyan herkesle vakit geçiririm lütfen listeye isminizi yazdırın biz sizi arıyıcaz demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 moncici said: ahahahah süper hikaye ya. yalnız ben kızın artizliğe takıldım. "üzgünüm ama şansınızı kaçırdınız" nedir abi? sanki atmosfer nu peranın terası, takımlar tuvaletler çekilmiş. bimdesiniz lan. kızın mal olduğu sonucuna ben burdan varabildim. edik: RESPECT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 süt'e anırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 acilmisti said: yine bir yandan kadınlara küfrederek aldığım 2 litrelik kolayı çöpe attım, sütü de açtım içiyorum bi köşede. http://vthumb.ak.fbcdn.net/vthumb-ak-sf2p/v33374/60/99/100001127416328/b100001127416328_112894352091478_1936.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 cavanagh said: 0ne said: bunun başka bi versiyonu başıma gelmişti, o kızla da hala aynı yerde çalışıyor, konuşuyor yüz yüze bakıyoruz, ama onu istemeye gelicekler, bende hala tık yok kız arkadaş babında. Sen umudunu kaybetme genç. öle bi yazmışsınki, işin peşini bırakmam der gibi kız evlenince mi tık etçen nolcak sdf yok, işin peşini çoktan bıraktım zaten tık yok derken, daha henüz hoşlanabileceğim biriyle karşılaşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Ahahahaha.. İki tane yaşlı teyze spawnlanması ve süt olayı beni kopardı. Kız resistlemiş lvl kas tekrar dene:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ShadowFax said: acilmisti said: yine bir yandan kadınlara küfrederek aldığım 2 litrelik kolayı çöpe attım, sütü de açtım içiyorum bi köşede. http://vthumb.ak.fbcdn.net/vthumb-ak-sf2p/v33374/60/99/100001127416328/b100001127416328_112894352091478_1936.jpg ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 kasiyere aşık olmak fail olmuyor mu onu anlamadım ben Neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 belki sube kizin, o da kasada duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 seviyosan git konuşu dünyada tek yapan arkadaş title verilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 reyou said: acilmisti said: yine bir yandan kadınlara küfrederek aldığım 2 litrelik kolayı çöpe attım, sütü de açtım içiyorum bi köşede. abi cok iyi ya ashuashfuuh :D Paticikte ilk defa yazılan bir şeye bu kadar güldüm yemin ederim. Gözlerim yaşardı o anı hayal edince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Abi çok güzel yazmışsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ne zaman gelsem bu başlığa gülüyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar