Captain Logar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 1978 rulzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 şu 93 dizisi de fena değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Yeni eleman tam bir boğa zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 film tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 aksiyona doyamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 2001 dekini hatırlamıyorum. O ne lan öyle ahasdasdzxczxcz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 LathspeLL said: İstinye park imax sorunu çözüldü mü? İlk akşam oynatamadılar dediniz, şimdi tırsıyorum gitmeye orda. Pazar günü gittim gayet güzeildi imax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 samaella said: 2001 dekini hatırlamıyorum. O ne lan öyle ahasdasdzxczxcz smallville, 10 sezon yayınlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 hiç izlemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 hepsinde suit var, tom welling icin bulamamislar mi asdfas http://lesliesmiles.files.wordpress.com/2011/05/tom-welling-superman.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Tom Welling'e anca dizinin son bölümünde Superman Returns suiti giydirdilerdi ama böyle hep ya uzaktan gösterdiler ya çok yakından. Herif 10 sene Supermanlik yaptı bir adam gibi kostümle göremedik asdf ama keşke ona da böyle bi filmde şans verselerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Film böyle baydı ya. Nerdeyse aralıksız aksiyon vardı ama hiç eğlendirmedi, heyecanlandırmadı öyle CGI bina yıka yıka gitti film asdf. Henry Cavill ve Michael Shanon başarılı, müzikler, efektler baya iyiydi tabii. Ama böyle karanlık atmosfer Batman'le çok iyi tabii de Superman'e gitmemiş hiç bence. 3D'de gereksizdi. Kötü film değildi, hani nerdeyse her superhero filminden daha fazla yıkım, aksiyon vardı. Marvel gibi aksiyonu kısmamaları hoş olmuş ama işte sıkıldım bi yerden sonra da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 bu filme gidesim vardı ama buradaki mesajları gördükten sonra vazcaydım. teşekkürler paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Yenisin burda heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 patinin beğenmediği şeyi izlemezsen yılda 1-2 film anca bulursun izlemeye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 +1 df kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 tesekkur etmis bi de ahehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 film cok basıt ucuz produksıyon dogru karar vermısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 burası hayat ağacını da beğenmişti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 dandik yapım izlemeyin , çiçek abbas daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 ikinci yarı biraz transformers olmuş o kötü. ama daha üçlemenin giriş filmiydi. bence yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 225 milyon dolarlık filme ucuz prodüksiyon diyenlerin forumu abi burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 para harcamayla kalite yükseliyorsa ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Ben begendim diger süpermanlara nazaran çok daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Film çok iyiydi be! Burada film beğenilmemiş tabiki, pati klasiği... Bir kere çok iyi modernize edilmiş. Superman'e dair ne kadar göze batan şey varsa temizlemeyi başarmış adamlar. Acaip kostüm, Clark Kent'in gözlük ile tanınamaması falan. Baba Kent'in ölümü çok kötüydü, bir de Louis Lane'in filmin sonunda her mekana bir anda girmesi abartı kaçtı. Onun haricinde çok iyiydi film. DC'nin Batman'i ve Superman'i Marvel'ın her filmini tokatlıyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar