Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Fin said: avmleri boykot mu ediyoruz nerde izlim sunu sdf bugun cevahir'e gittim ironman3 ü izlemeye salonda 2 kişiydik lan ehuehe hem outdate hem de gerçekten insanlar gitmiyor avmye utandım kendimden zaten cevahir bayağı boktan bir sinema olduğu için çoğu insan gitmiyor artık oraya ondan da olabilir asfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 evime en yakın orası ya astoria var bide sanırım o mecidiyeköyden karsıdan karsıya geçmek dram eheueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 superman dedik züccaciye dükkanındaki fil çıktı rıza baba. inşaat ve faiz lobisinin işi bunlar hep. güzeldi sevdim. ama biraz uzun olmuş gibi, bazı dövüş sekansları gereksiz uzun geldi. Ayrıca MURICA FUCK YEAAAAAA koymayı unutmamışlar herzaman olduğu gibi. olmazsa olmaz. pis çapulcular ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Fena değildi; en azından bir önceki filmden çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 seri fln yapacaklarsa bir anlatmaları gerekiyordu ilk yarı öyle geçti ikinci yarıda sağlam aksiyon döndü. beğendim ben eleman akmış zaten role. sonu bir garip geldi bana ama superman öyle yapmaz normalde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 IMAX iyi mi, evde 1080 izlesek? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 imax halı saha büyüklüğünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Gangren said: IMAX iyi mi, evde 1080 izlesek? :p imax ten başka sinemaya gitmiyorum ben açıkçası... onları evde replica yapabiliyorum ama imax.....!! off diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Film oncekilere gore iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 IMAX E KAFAM GIRSIN. 7 15 seansini iptal etti tipler, filmi oynatamiorlarmis. Hangi gune duzelir belli degilmis. Kalkip gitmeden bi arayip sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Baslangici iyiydi ama dovus sahneleri cok uzun geldi. Diger supermen lere gore iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Abi filmi izlemedim ama diyen dövüş sahneleri uzun demiş. Indestructible alien. Bir yumrukta ölse veya öldürse çok mu tatmin edecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 güzel filmdi ya tatmin etti beni genel olarak. dövüş sahneleri uzundu ama c'mon!! süperman bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 istinyepark imax nasıl aynı anda 2 imax oynatıyo la. oda kadardı o imax makaraları, sürekli ikisi arasında getir götür öldürüyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Dovus sahneleri fena degildi da saci bozulaydi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 süpermenin saçı bozulmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Silphatos said: istinyepark imax nasıl aynı anda 2 imax oynatıyo la. oda kadardı o imax makaraları, sürekli ikisi arasında getir götür öldürüyodur 1570 formatlı dijital olmayan IMAX olaydı dediğin doğruydu, bizdeki üç sinema da IMAX Digital, yani çakma. Hakiki IMAX en yakında İsrail ve Dubai de var gözüküyor. EDIT: dahi anlamındaki -da yı ayırdım. EDIT 2: Çok da iyi yaptım, çok da güzel yaptım. Bence oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 hiç yoktan iyidir. hatta harika bile, abartmayalım. edit: imax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 quixef said: Silphatos said: istinyepark imax nasıl aynı anda 2 imax oynatıyo la. oda kadardı o imax makaraları, sürekli ikisi arasında getir götür öldürüyodur 1570 formatlı dijital olmayan IMAX olaydı dediğin doğruydu, bizdeki üç sinema da IMAX Digital, yani çakma. Hakiki IMAX en yakında İsrail ve Dubai de var gözüküyor. EDIT: dahi anlamındaki -da yı ayırdım. EDIT 2: Çok da iyi yaptım, çok da güzel yaptım. Bence oldu. yok abi gördüm ben oynatılan filmleri, baya küçük bi oda kadar. çakması o kadarsa gerçeği herhalde bina kadardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Oldu mu? - Lois Lane'in Süpermen'in gizli kimliğini daha elemanı kostümle bile görmeden öğrenmesi. - Süpermen'in Zod'un boynunu kırması. (Abi, madem boynunu kıracak kadar çevirebiliyorsun kafayı, adamın kafasını çevir, aile kaçsın, başka türlü hallet Zod u) - Zod'un uzay gemisi ve dünyayı istediği şekle sokmaya yarayacak aracı var iken, Dünyayı terraform edip insanları öldürme inadı. Neden? Çünkü eşşeğin z***nden ötürü. Hem genetik olarak Kriptonluları korumak için oluşturuldum diyeceksin hem de ırkın geleceğini olmadık bir inat uğruna riske atacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Gorsel efektler, Krypton'daki anlatimlar ve dovus sahneleri guzeldi ama sonuc olarak tirt geldi ne yalan soyleyeyim. Bir de kareografilerde bir DBZ havasi sezmedim degil hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 İstinye park imax sorunu çözüldü mü? İlk akşam oynatamadılar dediniz, şimdi tırsıyorum gitmeye orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 beğendim, 7.5/10. yönetmenin ne kadar önemli olduğunu bir daha anladım. 3 boyutu eh di. belki bizim çakma kıbrıs sinemalarından olabilir. Bir de yönetmenlerden rica ediyorum, koca şehirler patlıyor, yıkılıyor ama arka sokaklarda veya 10 dakika sonra arabasıyla veya yaya olarak rahat rahat dolaşan insanlar var. biraz düzeltme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 said: Martin @MartinHE3 4m That really awkward moment when your 65 year old mother declares she is going to see Man Of Steel because Henry Cavill is 'hot' Retweeted by Superman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/580427_668674943147684_131336216_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar