Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aradaki Farkı Bulun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şarkıya o kadar katlanamadım ki, aradaki benzerliği görecek kadar bile dinleyemedim. ama eminim birebir çalıntıdır, lanet olsun, gerçekten kötüler.
Mesaj tarihi:
Arabesk/Fantazi tonlarında rap söylemek sanırım şimdiye kadar yapılan en aptalca müzik. Trance gibi bir saçmalıktan bile daha kötü, o derece.

Klipte ise bari hareketleri çalmasalarmış yahu. Suratına tükürmesini bile çalmışlar. Sevişmeyi yapamamışlar tabi yememiş onu yapmak ahahah. Ateşli sevişme sahnesini romantiğe çevirmişler.
Mesaj tarihi:
Red said:

birinde megan fox var diğerinde yok

şu hobitinde götürmediği hatun kalmadı

en çokta ona güldüydüm ilk eminemli olanı ızleyınce.

-nerede kaldın merry
-megan foxlaydım.
Mesaj tarihi:
Lorrotar said:

Holy said:

Trance gibi bir saçmalıktan bile daha kötü, o derece..

bi dakka bi dakka.SAÇMALIK MI?
Beynine tecavüz edilmesinden zevk alıyorsan bilemem tabi.
Mesaj tarihi:
Holy said:

Arabesk/Fantazi tonlarında rap söylemek sanırım şimdiye kadar yapılan en aptalca müzik.

arabesk-rap yapan, söyleyen, dinleyen her türk'ü tek tek bulup kafalarına glock ile ateş edip (evet, glock, daha düzgün bir silaha değmezler) yoketmek istiyorum.
kaybolsun gitsin bu müzik.
Mesaj tarihi:
Holy said:

Arabesk/Fantazi tonlarında rap söylemek sanırım şimdiye kadar yapılan en aptalca müzik. Trance gibi bir saçmalıktan bile daha kötü, o derece.

zaten yazının anafikri burda abi , yorum bunu belirtmek için yapılmış :) şair burda o kadar coolum ki trance filan sux moduna girmiş :P
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Klip mi sozler mi benzer? Sozleri yakalayamadim malum eminem soyluyor, nakarat benzemiyor. Klip'de ise iki kisi kavga ediyor baska bi alaka bulamadim.
Turkce sarki kulagimi tirmalamadi. Bundan adam oldurmeye yeltenenler psikologa gitmeli bence.
  • Yeni Oluştur...