boone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 önce eminem> malum şarkı: :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 şarkıya o kadar katlanamadım ki, aradaki benzerliği görecek kadar bile dinleyemedim. ama eminim birebir çalıntıdır, lanet olsun, gerçekten kötüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Arabesk/Fantazi tonlarında rap söylemek sanırım şimdiye kadar yapılan en aptalca müzik. Trance gibi bir saçmalıktan bile daha kötü, o derece. Klipte ise bari hareketleri çalmasalarmış yahu. Suratına tükürmesini bile çalmışlar. Sevişmeyi yapamamışlar tabi yememiş onu yapmak ahahah. Ateşli sevişme sahnesini romantiğe çevirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 çok kötü lan, çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 iyi de o sarkinin hicbiseyle alakasi yok, digerini gectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 klip olarak demiş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 birinde megan fox var diğerinde yok şu hobitinde götürmediği hatun kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Holy said: Trance gibi bir saçmalıktan bile daha kötü, o derece.. bi dakka bi dakka.SAÇMALIK MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Red said: birinde megan fox var diğerinde yok şu hobitinde götürmediği hatun kalmadı en çokta ona güldüydüm ilk eminemli olanı ızleyınce. -nerede kaldın merry -megan foxlaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 1. klip (tu) 2. klipteki adamın yamuk azına vurasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Lorrotar said: Holy said: Trance gibi bir saçmalıktan bile daha kötü, o derece.. bi dakka bi dakka.SAÇMALIK MI?Beynine tecavüz edilmesinden zevk alıyorsan bilemem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Holy said: Arabesk/Fantazi tonlarında rap söylemek sanırım şimdiye kadar yapılan en aptalca müzik. arabesk-rap yapan, söyleyen, dinleyen her türk'ü tek tek bulup kafalarına glock ile ateş edip (evet, glock, daha düzgün bir silaha değmezler) yoketmek istiyorum. kaybolsun gitsin bu müzik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Holy said: Arabesk/Fantazi tonlarında rap söylemek sanırım şimdiye kadar yapılan en aptalca müzik. Trance gibi bir saçmalıktan bile daha kötü, o derece. zaten yazının anafikri burda abi , yorum bunu belirtmek için yapılmış :) şair burda o kadar coolum ki trance filan sux moduna girmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Yok abi coolluk falan eğil, trance denen müzik de direkt beyin hasarına yol açıyor insanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 rihanna'nın ' i like the way it hurts'deki dudakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 adamın müzik zevkiyle okadar dalga geçmişiniz ki girip cevap bile yazmamış garibim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 boone neden yaptın bunu bana neden paylaştın bu şarkıyı neden :( http://www.nooooooooooooooo.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 http://i55.tinypic.com/212sdbo.JPG kız da jiletçiymiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Klip mi sozler mi benzer? Sozleri yakalayamadim malum eminem soyluyor, nakarat benzemiyor. Klip'de ise iki kisi kavga ediyor baska bi alaka bulamadim. Turkce sarki kulagimi tirmalamadi. Bundan adam oldurmeye yeltenenler psikologa gitmeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 birinde kızın diğerinde oğlanın ağzı yamuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Himm aslinda aradaki farki bulun demis konuyu acan. Benzerlikle ilgili birsey dememis. Gene aldatmacali test kurbani oldum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar