Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"adım semra izmit de yaşıyorum. gerçek anlamda jigolo olarak çalışan erkeklerden saat fiyatı istiyorum. lütfen sadece jigololar fiyat yazsın. "

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
her 5 ilandan 2si böbrek 1 tanesi cansever geri kalanda tro muhtemelen

çok acil adıyamanda olan yada gelebilme durumu olan varsa fiyat istiyorum. sabah 9 akşam 5 olacak şekilde

ahahah
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

http://www.pembeyol.com/is_teklifleri.asp

Kariyer bölümü olsa oraya açacaktım da, belki para falan lazım olur elinizin altında bulunsun sdfkjhlsdkf,ipaıohu23iı0-,49

yalniz bole baslik acarsan google da ilk sirada sen cikarsin jigolo olaylarinda
Mesaj tarihi:
Direk fake.Erkeklerin abazanlıgını kullanıp siteye üye yaptırıp, para koparma duzeni.
Yaw arkadas , hangi aklı basında karı oraya resim koyar.
Bir de altına erkek ariyorum yazacak.Turkiyede?
İnsanı yerler be.
Mesaj tarihi:
7thBreath said:

bizim arkadaşı gazladık böle bir siteye üye oldu, kadının biri aradı sizinle görüşmek isteyen biri var ama önce 100 lira üyelik ücreti almalıyız dedi, yani tuzak.

sözylediğin iyi oldu teklife 100 lira daha ekledim.
Mesaj tarihi:
said:
otele gitmek şartı ile kiralayabileceğim en az lise mezunu fiziği hoş yakışıklı beylerin gecelik fiyatlarını bekliyorum.

auhauha yakında CV isteyende çıkarsa hiç şaşırmam. Hani tamam bariz fake de biraz destekli yazsınlar ya :)
Mesaj tarihi:
hunty said:

Oha Turkiye'de erkege uzerine para vermek?!! Biz o kadar avrupali asla olamayiz.

abi gidip de allahın barzosuna vermiyorlardır para herhalde. senin benim gibi düzgün adamlara veriyorlardır asfbasf
  • Yeni Oluştur...