saturn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Geçende bir yere gittim 49 yıllığına oda kiralayacaklardı bana. Ayrıca her yıl bakım onarım ve tadilat parası vereceğim ve her yıl 2 hafta önceden bildirmek şartı ile otelin tüm hizmetlerinden yararlanacağım 1 haftalık ( yol masrafı+yemek+şahsi hizmetler hariç ve otelden yemek yemek istersem %50 indirimli) Eğer otelden sıkılırsan uluslararası bir şirket olan (ıbm mi hatırlayamadım tam) türkiye ve dünmyada 4000 e yakın anlaşmalı oteller arasında değiştirme yapıyor 135 eoru ödersen bu oteller 5 yıldızlı ve vize de bu şirlet kolaylık yapıyormuş. Adamlar bana bu teklif bugün geçerli eğer masadan kalkarsan ve başka bir zaman gelirsen fiyat 2 katı ve peşin gibi rest çektiler ve ben kıllanıp olmaz dedim. adımı sisteme kayıt edip başka zaman geldiğimde indirimden faydalanmamamı sağlayacaklarmış. Bu konuda görüşleriniz nelerdir, acaba bir fırsatı kaçırdım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 yap işlet devret gibi sfasf gider bi yazlık alırsın, kafan rahat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 saturn said: Adamlar bana bu teklif bugün geçerli eğer masadan kalkarsan ve başka bir zaman gelirsen fiyat 2 katı ve peşin gibi rest çektiler Şu cümleden anladığım, adam sana paketi ittirmek için, ters psikoloji oynamış, yememişsin. İyi yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 fiyatları yazmayacaktım ama oalyı enine boyuna incelemek için yazıyorum. otel in 17 ve 49 yıllık odaları kiralık ve 17 yıllık 5700 tl(otele okul dönemi gideceğim, 365 gün olursa daha pahalı) ve her yıl bakım onarım tadilat yıldatı ise 150 euro yer değiştirmek içinse 135 euro vereceğim. Bu oda hakkımı satabiliyorum,kiralayabiliyorum. Otelde bana söylenen bir örnek vardı" antalya 5 yıldız dedeman otel temmuzda kişi başı 160 tl 2 kişi 320 tl 7 gün ise 2250 tl. hesapladığımda ise 17 yıl boyunca ben otele kişi başı 70 tl gibi bir rakam ödeyeceğim. çelişkide kaldım ve hala da düşünüyorum. Bu işin aslı nedir! Senelik 980 tl gibi bir rakamla 2 kişi 7 gün kanarya adalarına gitme düşüncesi hoşa gidiyor :)Diretme olmasa belkide kabul etmiştim. acaba hatamı yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 buna benzer bir şeyi bizimkiler yapmıştı, sonra pişman oldular. geri de satamadılar, elde kaldı. iyi yapmışsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Deathblade said: Adamlar bana bu teklif bugün geçerli eğer masadan kalkarsan ve başka bir zaman gelirsen fiyat 2 katı ve peşin gibi rest çektiler hahaha bu ne lan sanki yarışma programına katılmışsın. telefon hakkımı kullanmak istiyorum deseydin. gerizekalılar ya. şu günlerde şöyle gerizekalı biri elime geçsede biraz dalga geçsem dövsem felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Banane ülke içinden 17 yıl boyunca 2 kişi her yıl 980 tl gibi rakam ödeyeceğiz ( euro:2,2tl) 1000 tl ye kanarya adaları rüya gibi benim için. acaba diyorum Bu konuda şunuda sorayım bilen varsa anlatsın bilgilenelim. ucuz ve kaliteli tatil için neler yapabiliriz. ilk öneri benden bir arkadaş yurt dışından rezervasyon yaptırıyormuş. Yurt dışından gelen turist gibi. Duyunca şapka çıkardım. Başka ne yapılabilinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Asspen bunlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 daha çok çalış daha çok para kazan daha çok harca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 devremülk gibi yıllık bakım parası almaları saçma 1 hafta az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Ayyyyyni sistem aynı kelimeler, afyonda termal villa itelemeye çalıştılar. Istersen dünya çapında 3000 (zaman 4000 değildi) otelle tatilini degistirme şansı vs. Almadım. Şimdi anlıyorum ki bunlar tecavüz teammiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Bu mevzunun aynısına bende katıldım. Beleş tatil çıktı gelin otele 2 saat bizi dinleyin dediler. Gittim anlattılar işte şöyle böyle die. Sonra "size kiralık oda satalım, şu kadar yıl kalın, 3te 1i fityatına" felam. Şimdi başta güzel görünüyorda, verdikleri fiyatta sadece oda var. Yem, içme, diğer her türlü aktivasyon paralı. Ve o yarı fiyatına yararlanma felam hikaye. Hani recepsiyonalrda yazar ya işte oda 230 TL ama her gelene "size özel 100 TL" derler. Aynen ööle. Kısaca 49 sene erken rezervasyon yapıyosun, o kadar. Bide anlaşmanın karınca duası gibi olan bölümünde otel iflas ederse, yıkılırsa vs vs durumunda elemanların önerdikleri otelde kalıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 GERGE said: Asspen bunlar hep. of tam bu yazilanlari bir amerikan filminden hatirliyorum sanki dicektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 GERGE said: Asspen bunlar hep. büyüksün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 bildiğin devremülk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 geçen de benim biraz kafası çalışmayan bir arkadaşım aradı böyle böyle bi olay var girelim gel sen de bana referans ol diye. 10 gün yılda tatil hakkı bilmem her yıl 10 gün ileri kayıyor tatil yapmazsan kiralıyorsun veya otele gidiyorsun o kadar tuhaf teferruatları var ki. dedim bu iş kafama yatmadı. bi çevrendekilere anlat kaç kişiye anlatabileceksin olayı gireceksen de alıcı potansiyelini ölç önce. tabi sonra olmadı gir desem tak 9 bin lira bağlayacak adam üstüne bi de beni de bulaştıracak aynı şeye. satış başı 600 tl komisyon filan deniyordu bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 böyle afili işlerden uzak durun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Hiç unutmam, bundan tam 13 sene önce beni Club Flipper için bu şekilde bilmem kaç saat rehin almışlardı. Buda böle bi anımdır ayrıca serin hikayedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 bir nevi dolandiricilik. 1 ay sonra ara de ilgileniyorum suan ama fiyati ayni indirim ile iste kabul edecekler. sen de "hahaha" (3*ha) de kapat telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 o diil de club flipper'i ne ittirmi$lerdi millete. her sene 5bin lira falan odeyen var tadilat icin hala asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 saturn said: başka zaman geldiğimde indirimden faydalanmamamı sağlayacaklarmış. küfrü çekseydin şurda. büyük bir fırsatı kaçırmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar