moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 taksim meydanını görür gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 galata kulesinden samana atlarız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 eğer son oyun olcaksa günümüz ağırlıklı olur gibime geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 bu serinin son oyununda tabiki abd'ye gidicez, oraya bağlayacaklar. 3. oyunda da abd olmadığına göre 4 de gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Kolay kolay bitirmez Ubisoft bu markayı. Ellerinde acaip büyük bir hikaye var artık, istedikleri heryere gidebilir hikaye. Bu tabikide serinin son oyunu değil, 4. oyunda olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Xaenin said: Semi-güvenilir bir kaynaktan oyunun bir kısmının İstanbulda geçeceğini duyduk ama yalan olabilir de. Dediğim bu arada oyunun yazarı ya da producerı olan bir çift. sesu'nun arkadaşları tatile İstanbul'a gelmişler, böyle bir karı koca ile mi ne karşılaşmışlar, muhabbet falan, biz buyuz buyuz, Assassin's Creed 3 İstanbul'da geçecek o yüzden araştırma yapıyoruz demişler. Pek yememiştik bunu açıkçası sallıyorlardır dedik ama oyun İstanbul çıkarsa yalarım tükürdüğümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 sıkmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Bence de ama belli olmaz. Hani bir kere sokakta tanıştığın 2 tane random adama niye daha açıklamadığın bir haberi söylersin, buradan çürüttüm ben ama umutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 valla beni bir yere araştırmaya yollasalar, mesela bu görev için ağzımdan kaçardı benim, söylerdim lak diye o yüzden beni bir yere yollamıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Son flash'ta azıcık gözüken kale: http://images2.wikia.nocookie.net/assassinscreed/images/6/6e/Masyaf_by_Raphael_Lacoste.jpg Masyaf'mış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 AAAAAAAAAAAABIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII YENI KOYDUKLARI RESIMDE AYA SOFYA VAR LAN ASDASDSADSADSADSADASDSADASDASDAS http://www.facebook.com/assassinscreed?sk=app_150031305061905 OHA HATTA TUGRA DA VAR SDFSDFSDFSDFSDFSDFSDFSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Haydi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 http://blogs.westword.com/showandtell/04%20shit%20just%20got%20real.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 DH'de şey yorumları oluyor "ben türk öldürmem, almam oyunun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ahaha mallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 harika ya =) fesli amcaların çarşaflı kadınların alayını keserim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 o karikatür ilk oyunda olmuştu zaten ya türkçe konuşanları görünce. bu bambaşka bi olay, o durumu aşıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 sesu'nun arkadaşları.. büyüksünüz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ffs alamut istanbul DO WANT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damage_inc Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 LathspeLL said: DH'de şey yorumları oluyor "ben türk öldürmem, almam oyunun"sdasdad :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 tuğra kanuni sultan süleyman'a ait. oyun 16. yy istanbul'unda geçecek yazmış biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=nr6Yp8t_PSU&feature=player_embedded http://i.imgur.com/WhjqY.jpg ahaha DH'de akıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 abi dh akıyor adamlar mehter marsı linkliyor ne alaka ise ahahahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar