LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Geldi buraya evet, bayram olmasa şuan gidip kadıköyden alınabiliyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 oynuorum dünden beri. Çok iyi oyun harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Şuana kadar oynayanların yorumu oldukça yorumlu. NeoGaf'a falan baktımda insanların AC serisi ile ilgili fikirleri çok farklıymış. Kimisi Desmond'ın hikayesinden nefret ediyor, SCI-FI kısmını anlamsız buluyor, Ezio'nun hikayesini çok seviyor. Kimisi Desmond için oynuyor ama haritada bin tane iş yapmaktan hoşlanmıyor, sadece ana hikayeyi oynuyor. Ben sanırım şu oyundan tam doyum alan yegane insanlardan biriyim (diğeri de deno falan) Yani desmond'ın hikayesi ve SCI-FI tarafı çıkınca heyecandan ölecektim ilk oyunda, sonra Ezio'nun olaya iyice dahil olması ve ordan biri birine bağlamaları muhteşemdi bence. Özellikle Revelations sonunda Ezio - Desmond anı muhteşemdi, (daha muhteşem olmasını isterdim açıkçası) ACIII'te Desmond olayına baya bir ağırlık vermişler, hikayenin o tarafını seven tatmin olacak diyorlar. Gameplay çok akıcı hale gelmiş, hareketler çok daha seri ve bütün, combat Batman serisine daha yakınlaştırılmış. Ana hikaye 20 saat, yan görevlerde 20 saat sürüyor denmiş ama ana görevi 11 saatte bitiren varmış. (bizim için 60 saat maximum. Sanırım bu son 5 yılda en keyif alarak oynadığım singleplayer oyunlar bütünü AC serisi. Almak için can atıyorum şu oyunu ama acaba PS3 mü yoksa PC mi hala karar veremedim. Demo memo koysalar PSN'e de görsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 pc demo çıksa ben de ona göre hareket edecem, xbox ı raftan indirecem kaldırmayacaksa benim pc ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=12PWq22E9CQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=dunScywmPm4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 lathspellin koyduğunun thumbnail tam islam fuck yeeah + Assassin olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 oyunu dun bitirdim, ana quest agırlıklı sekilde oynadım, 20-25 saat arası vakit aldı. muthiş olmuş. bu sefer denge kurulmus desmond ile memory ler arasında. "How do you like them apples" achievement da efsane ayrıca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Oyun Türkiye'ye erken falan gönderilmiş kazara, ben de 24'ünde aldım ama daha yarısına gelemedim. O achi harikaydı gerçekten eheh, oyunun başları da biraz baydı hikaye hazırlığı ve yeni özellikleri tanıtalım derken ama ilerisi güzelleşiyor yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 bitti ama bitmeseydi ya asdfa. nerdeyse bütün sidequestler ve main story 26 saat sürmüş. son 5 gün nerdeyse aralıksız bunu oynadım. böyle ormana gidip ağaca tırmanasım var. hikaye çok iyiydi. What, What? kısmı ve achi'si efsaneydi evet. Desmond kısımlarıda bu sefer baya güzeldi. Birde oyun American Revolution'da geçicek denince herkes böle MURRICA FUCK YEAH! olucak beklentisi vardı ama kesinlikle öyle olmamış, iki tarafında ökzülüklerini göstermeleri hoş. Gemi kısımlarıda çok hoşuma gitti. Keşke biraz daha olsalardı. Birde side questlerden en çok Frotiersman görevlerini sevdim. Baya hoşuma gitti onlar. Bitirmeden bakan üzülür Desmond olarak Abstergo'yu basmakda çok iyiydi. Sonda bi an tercihi bize mi bırakcak fln derken çat diye saldı Desmond Juno'yu adfadsd. Ölmesine üzüldüm ama yani. Birde Epilogue'u bitirnce öle synch point diyen adam kimdi acaba. Stealth patch çıksın onlarıda yapıcağım. Bu kadar şey üstüne daha hiç dokanmadığım multiplayer var. Oyunun sevmediğim tek kısmı lock picking di. Gereksiz buglıydı. hiç açılmayan chestler fln. Birde Connor'un seslendirmesi çok ruhsuzdu böyle. Bir Ezio değildi. Birde müziklerde bir assassins creed 2 kadar iyi değildi bence. ama her türlü en iyi Assassins Creed oyunu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Yaw bu Brotherhood'u oynamadıydım ben. Bunu oynasam direk olarak bi eksiklik hisseder miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Peki PS3 grafikleri ve performansı nasıl oyunun? Önceki oyunları oynadıysanız karşılaştırır mısınız? Yoruma göre yarın gidip alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 serjuhan said: Yaw bu Brotherhood'u oynamadıydım ben. Bunu oynasam direk olarak bi eksiklik hisseder miyim? Brotherhood'un sonunda ne olduğunu biliyorsdan eksikliğini hissetmezsin. bu oyun ezio'nun hikayesi değil yani. birde grafik olarak X Boxu zorluyordu yani oyun. Böle kastığı yerler oluyordu. PS3te görmedim tabii de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Hmmm saolasın. Peki hikayeyi okuyup yutubdan filan bakayım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 pc'ye alıcam diye içim kan ağlıyor her zamanki gibi. bugün d&r'da sıra sıra önüme diziyorlardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Abi ben karar veremiyorum, gidip 300 lira verip özel versiyonunu falan patlatayım diyorum sonra vazgeçip pc'yi mi beklesem diyorum off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Gaza geldim, Erenköy D&R'a girdim Prestige Edition için, getirmemiş herifler, sadece düz olanı getirmişler, çıktım dışarı. "Yok onlar gelmedi efendim." sözünü duyduktan sonra iki kolu uzatıp geniş açıda rafın solundan elimi sokup, masa üzerini yere bocalarmış gibi rafları döktüm sonra çıktım... demek isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 çıktı mı oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Green Man Gaming'de %25 kod ile 49$'a geliyor Delux Edition downloadable PC versiyonu, singleplayer bütün özellikler açık... Connor figür'ü, metal kutusu için PS3 versiyonu 270TL'ye değer mi? Değmez gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 http://i.imgur.com/0vx4A.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Oyunu bitirdim sidelara çok az dokunarak 16-17 saat sürdü. Sidelar hayvan gibi fazla bu arada yapıcak çok fazla şey var. Grafikler animasyonlar bariz daha iyi ama Amerika'da o ortaçağ Avrupa havasını alamadım. Oyunun sonu fiyasko ötesi fiyasko yanlız bu kadar kötü bağlanamazdı. Hele o AC2'de truth vidyolarından sonra beklentiyi baya yükseltmişlerdi şimdi iyice sıvamışlar. Oyunu bitirip sonu güzeldi diyen birinin olacağını sanmıyorum, o kadar kötü. Onun dışında multisine bakmadım ama geçen oyunlarda olduğu gibi götürür 1 ay kadar heralde seviyorsanız bu tarz multiyi. Assassin's olduğu için her türlü oynanır ve bitirilir de atmosfer ve kurgu olarak serinin en zayıf halkası olabilir 1.ciyi saymazsak, ki ne kadar tekrar eden bir oyun olsa da 1'deki assassinationların hepsi bütün devam oyunlarına on basardı bence. Çok eyyorlamışım ama dediğim gibi böyle bir trilogy'ye böyle bir son hiç olmamış, vasatlıkta ME3'le kapışır sonu o kadar diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 ya bu pc için olan freedom edition'ı türkiye'de satacak yer yok mu ? d&r yalnızca ps 3 için satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Aral'a telefon edip sorman lazım, Freedom ve Join or Die falan sadece konsol için gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 LathspeLL said: Green Man Gaming'de %25 kod ile 49$'a geliyor Delux Edition downloadable PC versiyonu, singleplayer bütün özellikler açık... Connor figür'ü, metal kutusu için PS3 versiyonu 270TL'ye değer mi? Değmez gibi. bunu gördüğüm iyi oldu, kutulu collector's almayı düşünüyordum ama 49 dolara deluxe fırsatı daha iyi geldi, aldım şimdi. teşekkürler bilgilendirme için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar