Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 az önce tv'de gördüm haberini koyayım dedim. said: TTNET, oyun tutkunlarının buluşma noktası haline gelecek yeni oyun platformu Playstore'u, Türk oyunseverlerin hizmetine sundu. Playstore'un açılışı,Crytek'in efsane oyunu Crysis'in devam niteliğindeki yeni oyunu Crysis 2'nin Türkiye lansmanı ile birlikte gerçekleştirildi. TTNET Playstore'u Türkiye'nin en büyük dijital oyun mağazası haline getirmeyi hedefliyor. http://www.playstore.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 fena değil güzel site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 aralla anlaşıp ea oyunlarını satıcaklar işte bütün ea oyunları foktan ve dlc parçalı puzzlelar olduğu için he deyip geçiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 store nerde onu goremedim? su iyiymis bi de; http://www.playstore.com/haber/buyuk-cocuklar-icin-the-game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ttnet turk telekom deil mi adi niye playstore lan turkceye kiran mi girdi normalde sallamamda yane turk telekom olm adin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 sanki ilk yaptıkları olay bu ad konusunda. tivibu wirofon videofon falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Dijital alacaksam ya steam ya gog yada g2play indirimi ile alırım. Bizimkilerin iyi bir indirim yapacağını sanmıyorum, yine 80-90'a satarlar. Eh adı üstünde dijital, o zamanda ben yine yukarıdakilerden almaya devam ederim =p Anca collector felan alırsam kutulu araldan alırım, yada piyasada olmayan bir indirim verirse (ki başına taş düşmesi lazım). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 e crysis 2'yi sattılar ya 60'a zaten. en ucuz buradaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 g2play de 55-56 gibi bişi mesela =P birde bu crysis e özgü bir indirim olacak kesin Crysis 1 türkçe geldiğinde uygun bir fiyata satılmıştı, şimdi 80-90 milyonamı ne satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ama sadece turkiye'deki satıslarda oyun turkce galiba. dısardakilerde turkce secenegi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Ya nakliye masraflarını ve gümrük vergisini düşersek normalden 15-20TL ucuza satabilirler aslında, E EA oyunları mesela 60TL'den satılıyor kutulu olarak burada, adamlar 40'a satarlarsa her şekilde alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Adı şaçma olmuş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 rusya'daki gibi tr'ye özel uygun fiyatlar yapacaklar herhalde. düzgünce ayarlarsalar iş yapar aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 daha satış başlamadı herhalde ps3 oyunu satıcaklarsa uygun fiyata iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 DarKRideR said: Ya nakliye masraflarını ve gümrük vergisini düşersek normalden 15-20TL ucuza satabilirler aslında, E EA oyunları mesela 60TL'den satılıyor kutulu olarak burada, adamlar 40'a satarlarsa her şekilde alınır sağlam oyunlar + mp varsa 40tl'ye her türlü satılır bence sürümden kazanmayı düşünseler keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 toggie said: store nerde onu goremedim? su iyiymis bi de; http://www.playstore.com/haber/buyuk-cocuklar-icin-the-game baya iyi mekan orasi ben 2-3 defa gittim misafir kontenjanindan, ama alkol biraz pahali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Kaede said: aralla anlaşıp ea oyunlarını satıcaklar işte bütün ea oyunları foktan ve dlc parçalı puzzlelar olduğu için he deyip geçiyoruz aral ile bir anlaşma yok bildiğim kadarı ile. crysis 2 için direkt oyunun kendi yapımcısı ve dağıtımcısı ile muhabbet kuruldu. bundan sonra da öyle olur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Benim merak ettiğim mesela bu anasayfada sağda crysis 2 nin reklamı var baya cafcafli birşey. Bunları adamlar özel mi yaptırıyorlar yoksa firmadan mesela after effects şablonu olarak alıp yazıyı mı değiştiriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 toggie said: ama sadece turkiye'deki satıslarda oyun turkce galiba. dısardakilerde turkce secenegi yok. Böyle bişi yok, yabancı siteden aldım key 'i EA downloader a eklerken hangi versiyonu istersin diye sordu 3 seçenekten biri türkçeydi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 playstore steam gibi bi client mı veriyor yoksa sadece key mi satıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Klapaucius said: Benim merak ettiğim mesela bu anasayfada sağda crysis 2 nin reklamı var baya cafcafli birşey. Bunları adamlar özel mi yaptırıyorlar yoksa firmadan mesela after effects şablonu olarak alıp yazıyı mı değiştiriyorlar yaptırıyolardır siteyi falan kime yaptırdıysalar, pek bişi yok ki orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 BonePART said: ttnet turk telekom deil mi adi niye playstore lan turkceye kiran mi girdi normalde sallamamda yane turk telekom olm adin Farklı bir servis ama sonuçta, servis farklı bir isim vermeleri anormal bir şey değil hani... Darksun said: Dijital alacaksam ya steam ya gog yada g2play indirimi ile alırım. Bizimkilerin iyi bir indirim yapacağını sanmıyorum, yine 80-90'a satarlar. Eh adı üstünde dijital, o zamanda ben yine yukarıdakilerden almaya devam ederim =p Anca collector felan alırsam kutulu araldan alırım, yada piyasada olmayan bir indirim verirse (ki başına taş düşmesi lazım). Aslında şu Crysis 2 olayı gayet hesaplıydı, hem 60 liraya sattılar oyunu, hem de önsipariş yapanlara Limited Edition içeriği verildi. Bu şekilde kampanyalara devam ederlerse alınabilir gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Darksun said: toggie said: ama sadece turkiye'deki satıslarda oyun turkce galiba. dısardakilerde turkce secenegi yok. Böyle bişi yok, yabancı siteden aldım key 'i EA downloader a eklerken hangi versiyonu istersin diye sordu 3 seçenekten biri türkçeydi zaten. kutularda diyorum ben. bi de steam'de turkce yazmıyor oyunun sayfasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Steam'den aldığınız key EA downloaderdada çalışıyor, ben bir çok steam oyununu EADM'yede ekledim, eh orada sorduğu sürece Türkçe dil sorunu yok hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar