nedanko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=zn7-fVtT16k&feature= Diger videolara da bakin, super :) Ornek http://www.youtube.com/watch?v=AFA-rOls8YA&feature=channel_video_title Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 einstein mezarında ters dönmüştür bu şarkı yapıldıktan sonra. güldüm falan da yani, gülerken kötü oldum lan yeni nesil olarak hiç bir şeye saygımız kalmamış yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ahaha basarili bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ters dönmüştür nasıl bir kelimedir öyle sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=mezar%C4%B1nda%20ters%20d%C3%B6nmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 beğenmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 baya iyi hepsini izlemeye başladım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 kötü olmuş bence, söz-müzik falan uyumsuz sözler bayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 45 saniyemi geri istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 çok iyi lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=7rE0-ek6MZA ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 sezon 2 başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Hâlâ kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 şunu çok sevmiştim, arkada für elise çalıyor olmasının da etkisi var tabii hehe epic http://www.youtube.com/watch?v=UcTLJ692F70 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 cidden Beethoven'li olan baya guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Einstein vs. Stephen Hawking'e çok güldüm ama bi yandan da vicdan azabı çektim. Hitler'in de tatile ihtiyacın var sanırım benim trene gelsene demesine sesli güldüm sdfksdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 beethoven'a ağır hakaret var. suç bildirisinde bulundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaybolmayansakiz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 abi çok severek ızlerdım gulerdım eglenırdım de yanı utanmadan bieber versus beethoven yapmıslar. bide sormuslar ciddi ciddi who won die..? resmen rahatsız oldum, sınır oldum cıddı sekılde. yaslandım lan resmen genc yasımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 o videonun nesinden bu kadar rahatsız oldunuz olum, basbaya beethoven ezmiş geçmiş lan orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 videonun olayı zaten bırak karşılaştırmayı, beethoven'ın yanında bieber'in adını anmanın bile yersiz olması. absürd komedi için gayet mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 takılmayın bu kadar,beethoven ezmiş işte daha ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 bence bieber bethofından iyi çünkü biri ölü biri yaşıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaybolmayansakiz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 bethofın olmedı kalbımızde yasıyor. bide bılmıorm abı resmen cıdden rahatsız oldum. asdf. haters gonna hate diorm kendıme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Suark said: çünkü biri ölü biri yaşıo beethoven'ın müziği yaşıyor, bieber'in müziği ölü doğru. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Sam said: Suark said: çünkü biri ölü biri yaşıo beethoven'ın müziği yaşıyor, bieber'in müziği ölü doğru doğdu (:P) fixd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar