Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet soru açık sevmediğiniz tarafları istiyorum. Ne kadar fanatiğide olsanız hoşunuza gitmeyen birşeyler vardır. Lütfen onları yazın. Birbirinizin yazısınıda fazla eleştirmezseniz güzel olur, nede olsa zevkler farklıdır.

Bu konuyu açma nedenim, diğer konuları okuduğumda, ters bireşy söyleyenin üstüne gidilmiş olması. Doyurucu bir cevaba ulaşılmıyor bu şekilde, oyunu alsam mı, almasammı kararsızlığından kurtulmak istiyorum. conan, warhammer, aion yani listem daha fazla büyüsün istemiyorum :P.
Mesaj tarihi:
yüksek lvllarda portal fiyatları çok pahalı, aynı bölge içindeki 2 portal arasında yolculuk 25g :(

mavi artifactleri spawn yerini tam bilmeden toplamak bayaaaAA zor, bir süre sonra zaten sizde olan 43463 tane beyaz artifact birikiyor.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

Sparkcaster said:

body collision yok, sene 2011 ya

uc kisi kapasin kapiyi iceri gireme bak bakalim nasil dusuneceksin :)

manyak cok etrafta yaparlar..

pvp de olması gayet güzel olurdu. stratejik derinlik katardı body block vs şeklinde.
Mesaj tarihi:
World pvp var evet ama , tamamen rastlantısal oalrak var. Ne demek bu ?
Bi grup rift yapıyor , diğer grup geliyor atack veriyor ortalık karışıyor. Vey bi grup questyapıyor diğer grup gelip rahatsız ediyor vs gibi durumlardan ibaret world pvp.

Accountumu cancel ederken feedback kısmına uzun uzun yazdım ,
Endgame pvp sıkıcı , sadece warfrontlardan ibaret , warfrontlar zaten elli sene oynadığımız wow'un aynısını port scion dışında.
E diyelim ki rank 6 oldum ki , rank 3'üm gayet basit yani rank kasmak , ne yapıcam ?
Pve istemiyorum diyen adamı bozar rift , pve si güzel ben zevk aldım açıkcası.
Mesaj tarihi:
Oyunu çok beğeniyorum ama Oyunda beğenmedikleriniz bölümüne içimde kalan eleştirilerimin tamamını doldurayım, ha bu yazacaklarımın hepsini sık sık gmlere spamlıyorumda aynı zamanda.

Guild pencesi ile ilgili bir çok sıkıntı yaşıyor ve bazı özelliklerin olmayışının eksikliğini hissediyorum.
- guild bank
olmaması gerçekten büyük bir eksiklik
- guild info
online kaç kişi var görülemiyor olması büyük bir eksiklik 20 kişi çıkartabilirmiyiz acaba diyip ekrandan parmakla sayıyorum sene 2011
- guild perkleri
açıklamaları doğru değil, verdiğin puanı geri alamıyorsun v.s.

Dungeonnlar ve Boss fightlar ile ilgilide bir çok şikayetim var
- Runic descent son bossu wtf?
Yani bu adam naapar, vururmu, bakarmı olayı nedir anlamadım. Öylece duruyor ve kesiyoruz. Yani lvl40 dungeonunun son bossu böylemi olmalı allasen
- Lantern Hook dungeonu
Lvl45 ve artık levelingin sıkmaya başladığı bir dönemde. Benim gibi quest yada rift yerine dungeonlarda lvl almayı tercih eden insanlar için eziyetin başladığı yer. Bütün dungeonı kesiyorsun 3 bar ilerletmiyor. Ya insan biraz mob koyar herkez questle kasıcak diye birşey mi var, 46 47den sonra hele 10 kere döneceksin ki bir lvl alasın, diğer dungeonlar öyle değil güzel level veriyorlar bitek bu LH böyle, bi şekilde 48 olup lvl50 dungeonlara iyi bir grup ile kapağı atmak gerekiyor
- Greenscale ilk boss
bu abla bazen buga giriyor tüm raid wipe yior milyon kere page spamladık inş hallederler, emeklere yazık

Crafting
- Epic plaq
Epic itemlerin recipeleri için bu epic plaqlardan gerekiyor. daily craft questleri ile BAZEN geliyor. ya bunu niye şansa bırakmışlar anlamıyorum. Kimine 2 günde 1 düşüyor kimine 4 hafta hiç düşmüyor olacak iş değil, adaletsizlik oluyor
- Artificer
Yanlışım varsa affola ama tüm diğer mesleklerin recipe satan vendorunda 290 skille göre recipe var bu ariticer de yok. epicler bile 260 skill istiyor. skilli 300lemek için bulacağın alabileceğin recipe yok yani. ancak dungeonlardan düşerse işte bir ihtimal. yada gitceksin milyon deneme ile yeşil gözüken itemlardan üretip durucaksın ki belki 300leyebilirsin

amba doluymuşum :) bu iş böyle olmayacak ben sonra devam edeyim. yanlış bildiğimden eleştirdiğim yönlerde olabilir kusurabakmayın artık
Mesaj tarihi:
runic descentin son bossu cüce olandi sanırım dimi, o eleman cleric, shield i, silence i 1-2 curse u falan var kolay bi boss tank & spank sadece, RD nin en zor boss u ilk çıkan eleman golem olan aslında.
Mesaj tarihi:
meslekler çok kötü yapılmış, 300'lemek için hem bi sürü uğraşıyorsun hemde 300'ledikten sonra recipe düştü, düşücek diye Rra'nın dediği gibi tamamen şans olan bir sistemle uğraşıyorsun. Bir de daily meslek quest'lerinin maliyeti de yüksek yani yüksek ihtimalle meslek kasarken ve daily'lerin yaparken harcadığın mat'leri ah'da satıp, paralarını harcamasan her türlü epic rune'u bu harcadığın paralarla satın alabilirsin
Mesaj tarihi:
- Guild bank olmaması şu anda büyük bi eksik.

- moblar arasından geçiş wow'dan daha zor. eskiden tam işkenceydi, şimdi biraz katlanılabilir hale getirdiler ama yine de bazen fitil oluyorum. işim bitmiş, town'a dönücem, yardırıyorum, alıyorum 2-3 mobun aggrosunu, her hit başına %7 slow yiyorum ve bu 5 kere stackleniyor yani toplamda %35 yavaşlayabiliyorum, bazı moblar bi de ekstradan %70 slow atıyorlar. %105 slow yani düşün ileri basıyorum geri gidiyor sdfg öyle slow-stun atan mob çektiysen 4-5 tane, hele bi de mage isen direk bırak klavyeyi yani hiç şansın yok.

- beğenmediğim değil de "olsa iyi olur" dediğim bişey var, level 50 binekleri biraz daha hızlı olmalı sanki. 40 bineği %90, 50 bineği %110. uçan binek vs de olmadığı için yavaş kalıyor yine. en azından bi %120-130 falan olmalı.

- çok kalabalık ortamlarda fps düşüyor baya. nasıl olur bilmiyorum ama kalabalık ortamlar için bi optimizasyon yapılmalı.

- invasion eventleri bazen buglanıyor. event başlıyor "hah ne planarite farmlarım şimdi" diyorsun, quest diyorki mesela "50 invasion grubu öldür", fakat riftlerden invasionlar çıkmıyor. gibi gibi..

- en sinir olduğum şeye gelelim, stun-silence vs. yedikten sonra 'bence' 4-5 saniye immune olman lazım ama yok öyle bişey. arka arkaya çatır çatır silence-stun yiyebiliyorum, daha 1 büyü atamadan ölüyorum. geçen guildten elemanla quest yaparken baktık 2 guardian, bi defianta saldırıyor, guardianların biri 42 diğeri 50, saldırdıkları eleman 44'tü yanlış hatırlamıyorsam biz ise 50'yiz. dedik ne ezeriz bunları, adamlar direk bana target aldı silence+stun+silence+stun o arada dotları nukeları döşediler sadece 1 tane thunderbolt atabildim lan. ayıp yani.

aklıma gelenler bunlar. baya bi wot oldu sanırım.

yok lan o kadar da olmamış sdfg
Mesaj tarihi:
Fire rift textureları + fireball atan kırmızı renkli, 0.5 scale'li snakeler.

Yüksek levelların aç gözlü gibi gelip L10 riftlerini farmlaması.

Autorun'da karakterin birden dönüp arkaya gitmesi (büyük ihtimalle zemindeki layer bugı)

Rift, invasion, foothold, vs. tutorial olsa iyi olurdu.

L10-12'lerin olduğu bölgede 295k HP'li raid bossu.

İlk 15 levelda bunlarla karşılaştım. Kötü değil oyun kesinlikle ama iyileştirmeye ihtiyaç var.
Mesaj tarihi:
benim en cok sinir oldugum sey xenonun dedigi gibi stun immunity olmaması. peşpeşe stuna girmek cc yemek olmamış. ben baksa bi oyunda görmedim böle bişi. en azından oynadıklarım arasında. adım bile atamadan geberiyorsunuz cogu zaman. bu durum combatı tamamen rangeler arasına ceviriyor.

aslında begenmedigim o kadar cok sey var ki buraya yaz yaz bitmez:)
Mesaj tarihi:
kesinlikle ekonomisi kötü oyunun. koskaca expert dungeon'a girip 1 plat bile alınamıyorsa ya da ucu ucuna alınıyorsa bir terslik var demektir. daily'ler de fazla uğraştırıp az para veriyor. daily'lere grup questi koymak çok saçma. oyun ekonomisi ile ilgili konuları beğenmiyorum ben şu an.
Mesaj tarihi:
craft gereksiz zor, ekonomi dengesiz, Haritada yollar belli en azından yol/güzergah etrafındaki NPC ler azaltılsa bir yerden bir yere giderken eziyet çekmesek daha iyi olacak. Zaten camplar arası travel olayı yok. Sürekli agro alınca da mount alıp binmenin hiç bir anlamı kalmıyor.
  • Yeni Oluştur...