Vodan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Selamlar, Salı günü verdiğim çok ani bir kararla Çarşamba günü istifa edip Perşembe günü de işten ayrıldım. Bu gece Tuzla yolcusu, ~12 Nisan'da da askerim. Şimdilik detaylı bir bilgi yok tabi bildiğiniz üzere, aşama aşama update etmeye devam ederim. Dostlara haber vereyim Vodan bizi sattı olmasın sonra. Saygılar! :)
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 http://files.sharenator.com/Challenge_Accepted_You_Laugh_You_Lose-s329x270-125393-580.png
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 hayırlı teskereler. temmuz sonu ben de yolcu.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 olm bak şimdiden söliim, çok uzunmuş gibi görünücek ama çok çabuk geçmiş olacak :D
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 hayırlı teskereler temmuz sonu ben de gideceum
kermit Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 orası yan gelip yatma yeri değil ona göre hazırlık yap. hayırlı tezkereler
mascio Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 geçen günkü detaylı optimus one incelemenle içimi rahatlatmıştın hayırlı tezkereler diliyorum
kermit Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Laorx said: hayırlı teZkereler. temmuz sonu ben de yolcu. vivavale said: hayırlı teZkereler temmuz sonu ben de gideceum fixd
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Selam, Söyleseydin sabah sana uğrardım. Benim evin orası sonuçta Tuzla Piyade Okulu :) Ben de diyordum 'bu sabah otopark amma dolmuş taşmış'. Demek sınav zamanı yine. Saygılar.
prozzak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Ooo şahane :) Çıksın aradan. Şimdiden hayırlı tezkereler.
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 patinaj bölümünü anlamadım ama hayırlı tezkereler.
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Teşekkürler :) Sabah Tuzla yollarındayız. İyi dilekleriniz için teşekkürler. @Zaybird, teşekkürler. Paticik bizim için Patinaj'dan ibaret sayılır. Kommunitemiz burada :) Teşekkürler.
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Selam, ben de asker yolcusuyum. Yalnız 3 nisan'da sınava gireceğim, saat kaç gibi gitmek mantıklıdır acaba?
quuq Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 perşembe günü manisa merkeze gidiyorum bende.uzun dönem. manisalı varsa sigara falan getirsin haftasonlarıB)-
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ocakta askerden donen biri olarak soyleyebilirim ki; Allah kolaylik versin. ama oyle de boyle de gecip gidiyor, butun orada bulundugun zaman aklinda bulunsun... herseyi yapabilirler ama zamani durduramazlar =) ayrica bittikten sonra donup bakinca o kadar da kotu degildi diyebiliyor insan
taz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ben de 1 hafta önce döndüm. bir önceki mesaja aynen katılıyorum :) hayırlı teskereler şimdiden.
reyou Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 quuq said: perşembe günü manisa merkeze gidiyorum bende.uzun dönem. manisalı varsa sigara falan getirsin haftasonlarıB)- uzun donem? wtf?
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Tuzla o kadar boştu ki inanır mısınız adam gelsin de 100 kişiye tamamlanalım diye 1 saatten fazla bekledik. Herkes hiç bu kadar az asker olmamıştı falan diyor. Bakalım neler olacak.
prozzak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Vodan said: Tuzla o kadar boştu ki inanır mısınız adam gelsin de 100 kişiye tamamlanalım diye 1 saatten fazla bekledik. Herkes hiç bu kadar az asker olmamıştı falan diyor. Bakalım neler olacak. Bedelli beklentisi mi acaba?
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Selam, Doğru, eskiden Tuzla tren istasyonuna kadar araçlar park ederdi. Bu sene oldukça azdı gelen araç sayısı. Saygılar.
Öne çıkan mesajlar