Vodan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Selamlar, Salı günü verdiğim çok ani bir kararla Çarşamba günü istifa edip Perşembe günü de işten ayrıldım. Bu gece Tuzla yolcusu, ~12 Nisan'da da askerim. Şimdilik detaylı bir bilgi yok tabi bildiğiniz üzere, aşama aşama update etmeye devam ederim. Dostlara haber vereyim Vodan bizi sattı olmasın sonra. Saygılar! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 http://files.sharenator.com/Challenge_Accepted_You_Laugh_You_Lose-s329x270-125393-580.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 hayırlı teskereler. temmuz sonu ben de yolcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 olm bak şimdiden söliim, çok uzunmuş gibi görünücek ama çok çabuk geçmiş olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 hayırlı teskereler temmuz sonu ben de gideceum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 orası yan gelip yatma yeri değil ona göre hazırlık yap. hayırlı tezkereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 geçen günkü detaylı optimus one incelemenle içimi rahatlatmıştın hayırlı tezkereler diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Laorx said: hayırlı teZkereler. temmuz sonu ben de yolcu. vivavale said: hayırlı teZkereler temmuz sonu ben de gideceum fixd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ahah ey reyz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Selam, Söyleseydin sabah sana uğrardım. Benim evin orası sonuçta Tuzla Piyade Okulu :) Ben de diyordum 'bu sabah otopark amma dolmuş taşmış'. Demek sınav zamanı yine. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Ooo şahane :) Çıksın aradan. Şimdiden hayırlı tezkereler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 hayırlı tezkereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 patinaj bölümünü anlamadım ama hayırlı tezkereler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Hayırlı tezkereler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Teşekkürler :) Sabah Tuzla yollarındayız. İyi dilekleriniz için teşekkürler. @Zaybird, teşekkürler. Paticik bizim için Patinaj'dan ibaret sayılır. Kommunitemiz burada :) Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Selam, ben de asker yolcusuyum. Yalnız 3 nisan'da sınava gireceğim, saat kaç gibi gitmek mantıklıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 perşembe günü manisa merkeze gidiyorum bende.uzun dönem. manisalı varsa sigara falan getirsin haftasonlarıB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ocakta askerden donen biri olarak soyleyebilirim ki; Allah kolaylik versin. ama oyle de boyle de gecip gidiyor, butun orada bulundugun zaman aklinda bulunsun... herseyi yapabilirler ama zamani durduramazlar =) ayrica bittikten sonra donup bakinca o kadar da kotu degildi diyebiliyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ben de 1 hafta önce döndüm. bir önceki mesaja aynen katılıyorum :) hayırlı teskereler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 quuq said: perşembe günü manisa merkeze gidiyorum bende.uzun dönem. manisalı varsa sigara falan getirsin haftasonlarıB)- uzun donem? wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Hayırlı olsun, kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Tuzla o kadar boştu ki inanır mısınız adam gelsin de 100 kişiye tamamlanalım diye 1 saatten fazla bekledik. Herkes hiç bu kadar az asker olmamıştı falan diyor. Bakalım neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Vodan said: Tuzla o kadar boştu ki inanır mısınız adam gelsin de 100 kişiye tamamlanalım diye 1 saatten fazla bekledik. Herkes hiç bu kadar az asker olmamıştı falan diyor. Bakalım neler olacak. Bedelli beklentisi mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Selam, Doğru, eskiden Tuzla tren istasyonuna kadar araçlar park ederdi. Bu sene oldukça azdı gelen araç sayısı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 basarilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar