Eralp Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 abi ahah çok iyi ya, adamın iş kıyak valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ahaha grounded for lifedaki eleman harikaymış. kollar acık tshirt düzeltiyor sürekli. 1.45ti galiba zamani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 FFFFFFFFFFFFFFFF- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 bi an içimden mirandayı kucaklayan bumuydu lan dedim sonra garbage check neyseki değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Bundan sonra izleyeceğimiz filmlerde "Aha yine o adam" diyecez sanırım. Bu videodan sonraki ilk izlediğim filmde dikkat edecem bu adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Buddha bundan sonra adamı her gördüğümde, aha Buddha'nın bahsettiği olay dicem ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 elemana sinir oldum durduk yere ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 abi kiç alt sınıf korku filminde oynamamış sanırım veya ben görmedim. adam direk 4. dakikada ölecek kurban. 5 i kaldırmaz yani. katil öldürmese bile bi şekilde kafasına piyano düşer ölür falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 dünkü big bang theoryde de mevcuttu bu arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 adamın amacı kesin yönetmen falan olmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 beyler adam hamburger virali. o değil de harbiden lan, benim de gözüme çarpıyordu hep hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 nerd ve student rolleri için seçimlerde casting görünce "işte hayalimizdeki nerd bu jorj!" diyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 yaşlanmıyor mu aga bu arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 şişko işte.. saçları uzun tutup sakalları alınca küçük gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 biz de de şu adam var geçenlerde haberi çıktı 4 dizi de oynuyormuş şu anda. Behzat Ç de harun'un babası =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 izmir çetesinde gördüydüm bide geri kalanda trt ve samanyolundadır kesin ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 dusuncelihayvan said: biz de de şu adam var geçenlerde haberi çıktı 4 dizi de oynuyormuş şu anda. Behzat Ç de harun'un babası =) bizim evin halleri'nde oynuyodu dizi trtdeyken. şadan mıydı neydi fdsz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 o bizim evin hallerinin varyasyonu hala dönüyor ve o adam hala oynuyor arada görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 aquila said: adam rizkinin pesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bu şişko ilk chuck'ta dikkatimi çektiydi, bikaç dizide daha gördüm hatta kim lan bu diye bi 3 saniye falan düşünüp sonra bırakmıştım sfdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Bu adamın cv'si fenadır ya. Bu kadar yapımda rol alıp hiç şöyle elle tutulur bi karakter oynamamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 adam oyunce degil ki ekstra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 abi adamlar bizim gibi sokaktan toplamıyorki figüranı. onda bile prof. adam getirtiyor baksana sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 olm yalniz yaslanmiyor lan bu ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 bunlar babadan oğula nesil herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar