olitere Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 dasaaa said: ha anladım.. abi sen olaya öğleden sonra elinde bildiri dağıtan "işçinin emekçinin yanındayız" amcaları gibi yaklaşıyorsun.. yep aynen öyle yaklaşıyorum , ben işin sosyolojik boyutundayım.Kadının fıtratı erkekler gibi değil ,onlar oturup evde çocuklarına bakmalılar biz çalışırız diye yaygınlaşan bir zihniyet var.Toplumdan ne kadar itilirsen o kadar metalaşırsın ,bunun sonucunda da hassas,duygusal,kronik ergen bir kadın türü çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Cons said: ya esitlik mesitlik diyonizda cocugu kadin emzirtince annelik oluyo ben emzirtince pedofili oluyo nerde bunun esitligi ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Cons said: ya esitlik mesitlik diyonizda cocugu kadin emzirtince annelik oluyo ben emzirtince pedofili oluyo nerde bunun esitligi ahahahahahahaha napıyosun sen arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 cons da haklı emniyet müdürü de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 orçun kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 karizma puanı kaybettin paticik üyelerinin isimlerini bilmeyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 çok cool takılıyonuz ama sizde isimlerle hitap etmeler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 isimleri bilenlere kızlar teklif ediyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 olitere said: dasaaa said: ha anladım.. abi sen olaya öğleden sonra elinde bildiri dağıtan "işçinin emekçinin yanındayız" amcaları gibi yaklaşıyorsun.. yep aynen öyle yaklaşıyorum , ben işin sosyolojik boyutundayım.Kadının fıtratı erkekler gibi değil ,onlar oturup evde çocuklarına bakmalılar biz çalışırız diye yaygınlaşan bir zihniyet var.Toplumdan ne kadar itilirsen o kadar metalaşırsın ,bunun sonucunda da hassas,duygusal,kronik ergen bir kadın türü çıkıyor. işi komple sosyolojiye bağlamak fail yalnız. işin içinde gayet biyolojik ve fizyolojik sebepler var, ve esasen bu sebepler dominant rolde. Sosyolojik kısmı sadece bu gerçek sebeplerin bir yan ürünü hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 DadashNik0F said: önce kendimi sonra seni değilmiydi o resim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 kadınların hangi yaptığı dikkat çekmemek üzerine kurulu ki? herşey dikkat çekmek üzerine. zavallı yaratıklar lan ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Ben kadınların en çok şey lafına hastayım. "erkekler çok basit yeaa hepsini anlamak çok kolay". lan sen bunu diyosun da acaba sen bunu derken adam arkandan ne işler çeviriyor haberin var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 dasaaa said: iyi de bu tamamen bir gerçek.. kadın intihar ölüm oranlarına bakın, erkek intihar ölüm oranlarına bakın.. kadınların intihar denemesi erkeklerinkinden fazla, ama erkek ölümleri daha fazla kadınlardan. erkek intiharlarında haber verme olmaz, kadın intiharları haber verip "ben ölüyorum, gel yarıdm et!!" üstüne kuruludur. adam %100 haklı +1 Dayman said: kadınların hangi yaptığı dikkat çekmemek üzerine kurulu ki? herşey dikkat çekmek üzerine. zavallı yaratıklar lan ): +1 ayrıca emniyet müdürü haklı yani adam zonguldak için konuşmuştur belki bilemem ama zonguldaklı kızlardan beklenebilecek şeyler. zonguldaklılar kusura bakmasın. ama gerçekten kızlar çok aptal ordaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 İki türün de zehir gibi bireyleri mevcut arkadaşlar. Ama genele vuruldugunda daha aptal kadınlar sosyal yetişme şeklinden dolayı. dealwithit.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Klapaucius said: Ben kadınların en çok şey lafına hastayım. "erkekler çok basit yeaa hepsini anlamak çok kolay". lan sen bunu diyosun da acaba sen bunu derken adam arkandan ne işler çeviriyor haberin var mı dogru tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Hayır değil. Tam tersi daha sık aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 kızların erkek arkasından iş çevirme kabiliyetleri daha yüksek. daha fazla yapıyolar bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Benim lafım şu "kadın herşeyi bilir", " kadın erkeğin gözüne baktığında herşeyi anlar" tarzı kalıplaşmış cümlelere temelinde. Erkek istemezse kadın bir ... bilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 http://www.sondakika.com/haber-zeynep-e-bakanlik-sahip-cikti-2623565/ dfssdffgfdgdfg al işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 2 sene önce bir arkadaşım aldı babasının silahını sıktı kafasına kız oracıkta öldü gitti.3-4 ay öncede bir arkadaşım kız arkadaşından ayrılmış falan filan akşam intihar mesajı atmış herkese , 4 minoset 4 apranax 2-3 tanede yine böle dandik bi hap içmiş :D midesini yıkadılar ertesi gün canavar gibiydi.benim arkadaşlarda bir sıkıntı var bu herifin dediklerine bakılırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 klapacius kadın ı küçümsemen senin küçük bi adam olduğunu gösteriyo dostum. kadın gayet akıllıdır ama sevdiği adama karşı çok hassastır bu hassaslığı da böyle düşünüyosan yanlış düşünüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 xunn said: Hayır değil. Tam tersi daha sık aslında. Hayır değil insan ortalamada cinsiyetten bağımsız olarak malız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 kadınlar erkekleri her türlü yönetirler aga. bizim aklımız ermez onların manevralarına, apışıp kalırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Masquerade said: Zonguldak Emniyet Müdür Yardımcısı'ndan çok tartışılacak sözler... Kentte artan intihar olaylarını araştırdıklarını söyleyen Boztepe, "Kadınların biyolojik yapıları biraz daha farklı; ilgi çekmek için intihara kalkışıyorlar" dedi. http://www.ntvmsnbc.com/id/25197544/ http://paradoxdgn.com/junk/avatars/trollface.jpg hahah bu ne lan edit: konunun ilk mesajını en son okumuş olmam da ilginç oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar