Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

'Kadınlar ilgi çekmek için intihara kalkışıyor'

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

ha anladım.. abi sen olaya öğleden sonra elinde bildiri dağıtan "işçinin emekçinin yanındayız" amcaları gibi yaklaşıyorsun..

yep aynen öyle yaklaşıyorum , ben işin sosyolojik boyutundayım.Kadının fıtratı erkekler gibi değil ,onlar oturup evde çocuklarına bakmalılar biz çalışırız diye yaygınlaşan bir zihniyet var.Toplumdan ne kadar itilirsen o kadar metalaşırsın ,bunun sonucunda da hassas,duygusal,kronik ergen bir kadın türü çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

olitere said:

dasaaa said:

ha anladım.. abi sen olaya öğleden sonra elinde bildiri dağıtan "işçinin emekçinin yanındayız" amcaları gibi yaklaşıyorsun..

yep aynen öyle yaklaşıyorum , ben işin sosyolojik boyutundayım.Kadının fıtratı erkekler gibi değil ,onlar oturup evde çocuklarına bakmalılar biz çalışırız diye yaygınlaşan bir zihniyet var.Toplumdan ne kadar itilirsen o kadar metalaşırsın ,bunun sonucunda da hassas,duygusal,kronik ergen bir kadın türü çıkıyor.

işi komple sosyolojiye bağlamak fail yalnız. işin içinde gayet biyolojik ve fizyolojik sebepler var, ve esasen bu sebepler dominant rolde. Sosyolojik kısmı sadece bu gerçek sebeplerin bir yan ürünü hatta.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

iyi de bu tamamen bir gerçek..

kadın intihar ölüm oranlarına bakın, erkek intihar ölüm oranlarına bakın.. kadınların intihar denemesi erkeklerinkinden fazla, ama erkek ölümleri daha fazla kadınlardan.

erkek intiharlarında haber verme olmaz, kadın intiharları haber verip "ben ölüyorum, gel yarıdm et!!" üstüne kuruludur.

adam %100 haklı

+1
Dayman said:

kadınların hangi yaptığı dikkat çekmemek üzerine kurulu ki?
herşey dikkat çekmek üzerine. zavallı yaratıklar lan ):

+1
ayrıca emniyet müdürü haklı
yani adam zonguldak için konuşmuştur belki bilemem ama
zonguldaklı kızlardan beklenebilecek şeyler. zonguldaklılar kusura bakmasın. ama gerçekten kızlar çok aptal ordaki.
Sosyal ağlarda paylaş

2 sene önce bir arkadaşım aldı babasının silahını sıktı kafasına kız oracıkta öldü gitti.3-4 ay öncede bir arkadaşım kız arkadaşından ayrılmış falan filan akşam intihar mesajı atmış herkese , 4 minoset 4 apranax 2-3 tanede yine böle dandik bi hap içmiş :D midesini yıkadılar ertesi gün canavar gibiydi.benim arkadaşlarda bir sıkıntı var bu herifin dediklerine bakılırsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Zonguldak Emniyet Müdür Yardımcısı'ndan çok tartışılacak sözler... Kentte artan intihar olaylarını araştırdıklarını söyleyen Boztepe, "Kadınların biyolojik yapıları biraz daha farklı; ilgi çekmek için intihara kalkışıyorlar" dedi.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25197544/

http://paradoxdgn.com/junk/avatars/trollface.jpg

hahah bu ne lan

edit: konunun ilk mesajını en son okumuş olmam da ilginç oldu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...