Afush Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Gerçek.Dolayısıyla komik.Politik bir şey yok.Cumhurbaşkanının sevinmiş bakışları vs. hayvanın bakışları,resmin aşırı photoşoplu gibi durması ama olmaması komik olan.Sonra cumhurbaşkanına rerörö dedin!1!!birbir! olmasın da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Afush said: Ahahha hayvan poker face yapmış lan bhfsjdbvjsd vhdsvkxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Hayatımda ilkkez duyduğum bir ükeye geziye gidiyor cumhutbaşkanı, asıl rererö olan o. sen ne arasın oralarda? bu tarz ülkelere daha alt düzey birinin gitmesi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 nereye gitmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Afrika turu yapıyormuş. Gana'ya gitmiş sonra da Gabon diye bir yere geçmiş. Napıyor orada bilmiyorum,hayvan seviyor,çıplak ayakla deniz kıyısında geziyor,bir de devasa objektifli bir fotoğraf makinası var bir tek bunları gördüm fotoğraflardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Gabon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 aklıma direk şu geldi http://www.youtube.com/watch?v=KS1oIN6Fq4w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 gabon'da hayat çok huzurlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 gabon güzel yer ben gördüm. bilmemen senin cahilliğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ilk resimde ilk bakışta cumhurbaşkanını ve çitayı es geçip havada duran şapkaya anlam vermeye çalışan bi ben mi varım? gerçi 2. resmi gördükten sonra pek bi esprisi kalmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 abi "allah var te orda" diyor diğeri de göbeği küreğe yaslamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 fasdfsafda biri capcha koysun ilk resme he is petting me isnt he falan tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 abi acun ya ahahahaha altına sıçtı resmen adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 oha onu yeni görenler mi var ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 yeni gördüğümden değil. bi daha gördüm bi daha güldüm izlemeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ahahahhahahahah bakislar efsanevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Masakari said: çok tatlı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Ardeth said: Afush said: Ahahha hayvan poker face yapmış lan bhfsjdbvjsd vhdsvkxc abi su resmin adi gotum gotum yaklasmak ole bi acidan cekilmis ki sanki ayvana yakin gibie el hayvana yakin vucut net 2 metre geride eauheauh ben bbalkondan bole bakiyorum yuksek korkusu war diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 http://www.bobiler.org/anlamsiz_m202752n eheheh iyi olmuşmu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 abi adsfkşlh konuyla çok alakasız ama zuhahuaua yıllardan beri düşündüğüm şeyi yapmış herif :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 ne televizyondu o yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 lemur değil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 gana'da çok para var, bir kaç sistem sattık para da cash geldi. bu hayvanlarla oynamak acaip zevkli, çitalar koruma altında pek elletmiyorlar ama aslan yavrularını kedimi sevdiğim gibi "hunharca" sevebilmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Putin'in vahşi erkek fotoğrafları ilham vermiş olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar