Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Sadri Şener efsane açıklamalara devam ediyor of. Zaytung haberi direk agagaghfjhjk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Bu takıma Bilica da gelirse şimdi tam olur. Evini yakarlar adamın. Halil Altıntop'u bekleyen çok yoktu zaten de olmayacak bişi için niye konuşuyosun be adam. Durup durup son anda Avrupadan bi kaç Türk getircek, bi kaç da çevresi sayesinde az bilinmiş adam getirip parlamasını beklicek (neyse ki böyle getirdiği heriflerden memnunum şimdiye kadar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Bazen inanmak istemiyorum, zaytungdur lan diyorum ama gerçek çıkıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Ümit Karan'a da para yedircekler şu transfer döneminde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 sadri şener selcuk inan içinde selcuk aldıgı paranın hakkını vermedi filan demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 iyi anılmıcak burda artık dedi zaten 2 yıl top oynamadı bla bla bla geriside verdi veriştirdi yok ona 3milyon vermiş de bilmemneyde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 hala kacan sampiyonlukta o adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Halil eskişehiri dolaşıyordu en son, hangi ara trabzon kaçırdı? Yanlız trabzon mu eskişehirmi deseler herhalde eskişehir derdim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Halil bugün Eskişehirde tesislerde Bülent başganla falan foto çektirmiş gitmiş Ts ile anlaşmış karaktersizlik bence. Sadri Şener'in psikolojik problemleri olduğunu bir tek ben düşünmüyorum heralde değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Söz vermiştim o yüzden Eskişehir'e gittim demiş, neler konuşuldu aralarında bilmiyorum da Eskişehir başkanı o açıklamayı yapıp kaptırabiliyorsa kendi beceriksizliği, iş bilmezliğidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 yetersizler içinden bir seni seçtim kalbimi ben sana ben sana verdim.. kim niye alır bu çakma altıntopu abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ntvsporda esk yoneticisi halil transferi hakkinda konusurken trabzona transfer oldugu bilgisi geldi tam komedi hahdshsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 su sadri senerden ve trabzondan bi hayli nefret ediyorum sene içinde sampiyon flan olsuk dedikte iyiki olmamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 cidden ya, anadolu'dan şampiyon çıksın falan diye ne bilim Şenol Güneş için falan desteklendi de hani şampiyon olsalar kim bilir neler olurdu. Şunları gördükten sonra iyi ki Fenerbahçe şampiyon olmuş diyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 asdasd aaa Cimbom'da yeni hedef Tevez Reyes ve Forlan'dan gelen olumsuz haberler başkan Ünal Aysal'ı daha da hırslandırdı. Kurmaylarıyla görüşen Aysal Manchester City'nin yıldızının kiralanması için düğmeye bastı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 bunu da alamazlarsa hırslanıp Messi'ye Ronaldo'ya falan çıkmasınlar, ordan sonrası yok çünkü, üzülürler asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Futbolcu Emre Belözoğlu’nun bugünkü Vatan Gazetesi’nde haddini aşarak Başkanımız Sayın Sadri Şener’e yönelik yaptığı açıklamayı şiddetle kınıyoruz. Bir futbolcunun, kendi sınırlarını unutarak, bir başka kulübün başkanıyla polemiğe girme çabası, o oyuncunun hangi terbiyeye sahip olduğunun en açık ifadesidir. Sayın Başkanımız Sadri Şener’i değil eleştirmek, ismini dahi ağzına almak Emre Belözoğlu’nun haddine değildir. http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=7591#Icerik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 adfadsfdsaf emre ne demiş ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 DarKRideR said: bunu da alamazlarsa hırslanıp Messi'ye Ronaldo'ya falan çıkmasınlar, ordan sonrası yok çünkü, üzülürler asdf birleşsin bence takımlar verelim parayı her hafta bi takımda oynasın messi nedir ki yani 100m versek satmazlar mı? derbilerde iki tarafta da olamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 @Esnaf http://inciswf.com/1277738426.swf demiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Trabzonspor yeni süper lig trollü oldu ya, yazık oldu adamlara ahaha. 20 yıl sonra yeniden kendilerini büyük takım zannetmeye başladılar, akıllar oynadı bütün şehirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Masquerade said: Sayın Başkanımız Sadri Şener’i değil eleştirmek, ismini dahi ağzına almak Emre Belözoğlu’nun haddine değildir. http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=7591#Icerik trabzonu komple karantinaya almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 http://acetobalsamico.blogspot.com/2011/06/hulusi-kentmenden-erol-tasa.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Sadri başkan epey antipatik olmaya başladı doğru ama emre çirkefi de önüne gelen bulaşıyor çamur gibi.Bıraksa da futbolu kurtulsak fetocudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 81 puan toplamıs kadronun en degerli 3 oyuncusundan birine bize bişe vermedi 3 senedir ne yaptı ben bişe görmedim demekte ayıptır bundan önceki iki sene önüne adam gibi konratlar koyma bonservisnin bitmesine 1 sene 6 ay kala adam parlayınca sözleşme uzatmaya calıs adam da keriz bı git sadri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar