Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011/2012 Transfer Sezonu (Türkiye)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu takıma Bilica da gelirse şimdi tam olur. Evini yakarlar adamın.

Halil Altıntop'u bekleyen çok yoktu zaten de olmayacak bişi için niye konuşuyosun be adam. Durup durup son anda Avrupadan bi kaç Türk getircek, bi kaç da çevresi sayesinde az bilinmiş adam getirip parlamasını beklicek (neyse ki böyle getirdiği heriflerden memnunum şimdiye kadar)
Mesaj tarihi:
Halil bugün Eskişehirde tesislerde Bülent başganla falan foto çektirmiş gitmiş Ts ile anlaşmış karaktersizlik bence.
Sadri Şener'in psikolojik problemleri olduğunu bir tek ben düşünmüyorum heralde değil mi?
Mesaj tarihi:
Söz vermiştim o yüzden Eskişehir'e gittim demiş, neler konuşuldu aralarında bilmiyorum da Eskişehir başkanı o açıklamayı yapıp kaptırabiliyorsa kendi beceriksizliği, iş bilmezliğidir.
Mesaj tarihi:
cidden ya, anadolu'dan şampiyon çıksın falan diye ne bilim Şenol Güneş için falan desteklendi de hani şampiyon olsalar kim bilir neler olurdu. Şunları gördükten sonra iyi ki Fenerbahçe şampiyon olmuş diyorum asdf
Mesaj tarihi:
Futbolcu Emre Belözoğlu’nun bugünkü Vatan Gazetesi’nde haddini aşarak Başkanımız Sayın Sadri Şener’e yönelik yaptığı açıklamayı şiddetle kınıyoruz.

Bir futbolcunun, kendi sınırlarını unutarak, bir başka kulübün başkanıyla polemiğe girme çabası, o oyuncunun hangi terbiyeye sahip olduğunun en açık ifadesidir.

Sayın Başkanımız Sadri Şener’i değil eleştirmek, ismini dahi ağzına almak Emre Belözoğlu’nun haddine değildir.

http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=7591#Icerik
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

bunu da alamazlarsa hırslanıp Messi'ye Ronaldo'ya falan çıkmasınlar,

ordan sonrası yok çünkü, üzülürler asdf

birleşsin bence takımlar verelim parayı her hafta bi takımda oynasın messi
nedir ki yani 100m versek satmazlar mı?
derbilerde iki tarafta da olamasın
Mesaj tarihi:
Trabzonspor yeni süper lig trollü oldu ya, yazık oldu adamlara ahaha. 20 yıl sonra yeniden kendilerini büyük takım zannetmeye başladılar, akıllar oynadı bütün şehirde.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

Sayın Başkanımız Sadri Şener’i değil eleştirmek, ismini dahi ağzına almak Emre Belözoğlu’nun haddine değildir.

http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=7591#Icerik

trabzonu komple karantinaya almak lazım
Mesaj tarihi:
81 puan toplamıs kadronun en degerli 3 oyuncusundan birine bize bişe vermedi 3 senedir ne yaptı ben bişe görmedim demekte ayıptır bundan önceki iki sene önüne adam gibi konratlar koyma bonservisnin bitmesine 1 sene 6 ay kala adam parlayınca sözleşme uzatmaya calıs adam da keriz bı git sadri
  • Yeni Oluştur...