Saeros Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 ntvmsnbc said: Kitabın yazarı Sheridan Simove ise, "Bu kitap konu üzerindeki 39 yıllık uzun bir çalışmanın ve araştırmanın ürünü. Hiç bir şeyi şansa bırakmadım ve kendimi tamamen bu işe adadım. Bunca yıllık araştırmalarıma dayanarak söyleyebilirim ki erkekler seksten başka hiç bir şey düşünmez. Ulaştığım bu sonuç beni gerçekten çok şaşırttı ve bu sonucu insanlarla paylaşmam gerek diye düşündüm" dedi. bu kadar gerizekalı bir adam para kazanmasın nolur hayır gerizekalı değil zekice bir espriyle şey yapmış falan da demeyin basbaya beyinsiz işte adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 belki de herkesi, icine kendi dusunduklerini yazmasini istemistir adam, kendi kitabinizi kendiniz doldurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 sayfalara kuku falan çizselermiş en azından işe yarardı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 dünya nereye gidiyor lan. gerçekten bu adamı övenler vmi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 IRKINA İHANET ETME!!!11!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 39 yıl boyunca erkeklerin sadece sex düşündüğünü tecrübe etmek kötü olsa gerek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Erkekler hiç seks düşünmeseydi, kadınlar gibi üretim safhasında birçok sorunla karşılaşmış olan bug dolu bi canlıya hiç gerek kalmazdı ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 insanlar çok aptal gerçekten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Black-ice said: "kadınlar hakkında ne biliyoruz?" diye bi versiyonu yok muydu bayağıdır daha once bu yapilmi$ti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 bi Hank Moody değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 ulan kitabın ne olduğu anlaşıldığı halde hala mı satılıyor arkadaş? alanlar salak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 kondu mu bilmiyorum da: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 senko said: olm ingilizden daha mi iyi ingilizce bilcen ama sinavda ciksa the isaretlerdim bende sdf birader sen olayı anlamamışsın da neyse. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 erkeklerin sex dışında düşünecekleri diğer konular o kadar birbirinden farklı olabilir ki, her erkek kendine göre içini doldurmalı düşüncesiyle boş bırakılmış işte kitabın içi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ne bu cinsiyetçilik ? kadınlar duhulden gayri bir şey düşünür durur mu sanırlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 sayfalarda UV altında MM gorunuyormus beyler gogo e-bay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bu da benden gelsin http://i1103.hizliresim.com/2011/3/18/6882.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 haa böyle koruz işte lafı. yaşasın erkek dayanışması LÖLÖLÖÖÖÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Off bide tutmuşki 10 kat salak şeyler gelmek üzeredir nereye gidiyor lan bu dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 fastreloader said: asfhuasfhuahfuahfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 yapılmışı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar