MrLevie Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 arkadşalar officei retail olarak edinebileceğimiz bi downloads kısmı yok mu microsoftta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 razzRaziel said: benim alışveriş pending confirmation'da kaldı neden acaba en erken 5 gün sonra onaylayabiliyorsun da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 hayır yatırdığım parayı neden onaylamaları gerekiyor, orda bekletti beni 1,5 gün falan. shipment'ten önceki evre yani. neyse aldım key'i sorun yok gibi ama emin değilim henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 haa bankandan para çıkışı olmamış herhalde onaylayamamışlar parayı. ondandır. bende yarım saat falan sürmüştü ilkinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 MrLevie said: arkadşalar officei retail olarak edinebileceğimiz bi downloads kısmı yok mu microsoftta? http://technet.microsoft.com/tr-tr/evalcenter/ee390818.aspx Trial download olarak gözükse de full office. Kullanmadığın bir mail adresi ile bir demo key oluştur. Sana office indirme linki verecek. Satın aldığın keyi gir demo key yerine al sana full office professional plus ya da professional. Artık ne aldıysan... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 ben de aldım ama hala bi garip geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 1000 kişilik falan bi lisans alıp 1000 farklı kişiye satarak kar ediyor olabilir mi bu adam? tabi bi seferlik yapmıyodur, devamlılığı da olduğundan fena değil aslında. bu toplu lisansların ücretleri ne kadar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 1000 kişilik toplu lisans ücreti 1850$ gibi bi değer olamayacağına göre o da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 benim windows hala sağlam sorun çıkan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Aldım, aktive etmedi ama loader dalgasından vardı sanki bende. Loaderı buldum, çalışmıyi. Nasıl silicem bunu ben? Başka çeksem onunla silsem olur mu veya nereye koyar bu kendisini de elle silerük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Griswold said: Aldım, aktive etmedi ama loader dalgasından vardı sanki bende. Loaderı buldum, çalışmıyi. Nasıl silicem bunu ben? Başka çeksem onunla silsem olur mu veya nereye koyar bu kendisini de elle silerük? loaderı bulup çalıştırman lazım tekrar. çalışmıyorsa çalışanı indircen. oradan kaldırınca sorunsuz giriliyor key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Hallettim, şimdi Office almaya geldi sıra sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 bende aldım. haftaya falan xp den kurtulup geçiyim win7 ye artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 calsiyomu simdi butun key ler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 daha çalışmayan çıkmadı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Ben 2 hafta önce falan aktive ettim, hiç sorun çıkarmadı henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Reis bana 2 key yolladı, 2si de çalışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Ben de alalı baya oldu. Sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 300 dolara bir oyun buldum la. http://www.dhgate.com/new-pc-game-devil-may-cry-3-special-edition/r-ff8080812d3008a8012d306419b01cdd.html bu oyun gerçekten 300 dolar küsür mü yoksa ben mi yanlış anladım o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Silphatos said: yok öyle bir şey 1 lira yapsa yine korsan kullaacaklar var. oyun sektörü için istatistikli bir şey vardı neredeyse beleşe bile satamıyor orijinaller. hangi gerizekalı bunu diyen? ulan adamlar ucuza satıyor sen hala korsana yöneliyorsun, gerizekalılıktan başka bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Rotweiler said: Neden herkesin aklına ilegal bi yöntem geliyor onu anlamıyorum. Bana şimdi fiyat çok makul hede hodo demeyin. Technetde oağandan ucuz satıyor. Adam belki bi şirkete 100lerce windows kurdu ordan bi yöntemle updateleri kesti felan? Dervişin fikri neyse zikri odur hesabı mı? he oldu. adam 400 liralık ultimate keyini sana 3 liradan legal yoldan verecekti dimi? besbelli legal olmadığı keylerin. 3 liraya korsan oyun bile satılmıyor ak. çinlilerin sitesinde legal yoldan 3 liraya herhangi bir şey satın almak ütopyadan öteye gidemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 toplu lisans alsa da lisans başı 3 liradan az olması imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 benim de geldi key karşılaştırın bakalım PTXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXDXG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar