Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Hacı valla bir sorun çıkmadı bence güzel iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 acaba adam herkese aynı keyi mi veriyor lan karşılaştırsak mı sdgbsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Giderse de 3 lira gider hacı napalım bir kere yemiş oluruz çinli kazığı. Nasılsa paypalla ödedik herhangi bir sorun da çıkmaz. Cd keylerin baş 3 ve son 3 rakamlarını karşılaştıralım en iyisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Rotweiler said: Dark_soulda alın alın demiş ahahah. Kendi işine balta oldu ya :D Çok yeto ya. Technet topiğinde de böyle atarlandı. ahaha sen harbi cok kazma ciktin yav,benim işime balta olsa,niye alin alin diyeyim ki, kendi topicimde 2 hafta once yazdıgım gibi elimde kalan son birkac keyide sattiktan sonra technet accountu almıycam uzun bir süre.Sen git wow power-leveling yapan rakiplerine sar forumda sadsads 1.85dolara key satan bu cinli abimizde, sanırım biyerlerden 100lerce key bulmus,yada aynı keyi bi sürü kişiye satıyor.Hatta bende aldım 1 tane arkadaşımın pc si için,bakalım kac ay idare edicek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 bence çinli arkadaş bi firmaya/işletmeye yüzlerce pc kurulumu yaptı ya da pc satın alma işinde aracı oldu. bu işin ekmeğini de cd keyleri çalarak yapmış olabilir. kurulumu yapmış pc leri update e kapamıştır artık ne programı kullanıyorlarsa kitlemiştir kısıtlamıştır vs. bana mantıklı geldi aldım 10 tane. giden 3 lira olsun hapse girecek değiliz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 aldim bende, dursun kenarda. ihtiyaci olan cikarsa veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Adam trink diye yolluyor keyleri fakat 5 gün falan complete order diyemiyoruz o olayını sevmedim adama yollayayım evine ekmek götürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 aldım ben de, sorunsuz çalışıyor. office2010'dan sonra win7'de orj oldu. ömür boyu kullanırım ikisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 aynı adam 1,85'e ofis 2010 pro cd-keyi de satıyor. alıp deneyen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Adamdan 3.5 dolara aldığım 1 yıllık 3 user /3 pc Bitdefender Internet Security 2011, sorunsuzca aktif oldu verdiği keyle. Hatta 1 yıl değil 400 gün aktif oldu :D. Kaspersky, Norton fln da var ararsanız. Search kısmına bakarsanız key satan sadece bu eleman değil, bir sürü kişi var wholesale yapan. Windowstan tut, Adobe ürünlerine kadar, yelpaze çok geniş. Tabi ne kadar güvenilir bilinmez de, 3-5 lira denemek için değer. Edik: ben ofis pro plus 2010 aldımda diğer pcler için denemedim daha şu an elimdeki orjinal key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bi avira yok herifte ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 2 ay sonra kilit gelir onla uğraşırsınız. backup falan bişiler yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Benim key çalışmadı la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 mesaj at yenisini veriomuş, bir de loader falan kullandıysanız brand mrand ne varsa kaldırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 2-3 hafta geçsin office 2010 da almayı planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Key'i çalışan birisi "aga çalışmadı" diye yeni key isteyebilir mi pls? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Acaba ciddi ciddi unique mi veriyor keyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 karşılaştırsanıza sondan baştan birkaç karakter sdfs benim prom var ama bir de yedek alayım şu heriften dursun bi garibana verip sevindiririm bu arada gerçekten her key farklıysa 100 tane falan alıp gittigidiyor'da akmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 çlıştı yaw bende de... kız arkıma da alıcam akşam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 benim CD key B ile başlayıp 11. karakter K olup gene K ile bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Silphatos said: karşılaştırsanıza sondan baştan birkaç karakter sdfs benim prom var ama bir de yedek alayım şu heriften dursun bi garibana verip sevindiririm bu arada gerçekten her key farklıysa 100 tane falan alıp gittigidiyor'da akmak lazımbiz ilan verdil Silmişler direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Sahibinden dene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 çakal ya, ms türkiye tembihlemiş demek ki bunlara. sahibinden de dandik ya forumların 2. el bölümünden farkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Aslında MS 5-10 liraya kendisi key satsa tüm dünya orjinal kullanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 yok öyle bir şey 1 lira yapsa yine korsan kullaacaklar var. oyun sektörü için istatistikli bir şey vardı neredeyse beleşe bile satamıyor orijinaller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar